Nyteknik > Teknik

Monday, 24 June, 19:45

Nyteknik - 11 jun 19 kl. 13:43

Fem tecken på att du är arbetsnarkomanAlltid på jobbet och ständigt upptagen. Det är typiskt beteende för arbetsnarkomaner. Men extremt hårt arbete leder inte alltid till de bästa resultaten. Istället kan det vara raka spåret mot utbrändhet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, teckenpå att du är , arbetsnarkoman
Entreprenör24 - 23 sep 13 kl. 10:38

Fem tecken på att du bör sparka din mentor

Att ha en mentor kan vara ett bra sätt att få vägledning i din karriär. Men det kan också vara bra att byta mentor när samarbetet inte fungerar. Vi berättar när det är dags.

DI - 25 jul 15 kl. 11:04

Fem tecken på att chefen är en fegis

Att arbeta för en feg chef kan både försura vardagen och kedja fast dig i karriären. Affärsmagasinet Forbes har listat fem tecken på att du har en feg chef..

GöteborgsPosten - 11 jun 18 kl. 20:30

Fem tecken på att du är spelberoende

Under fotbolls-VM ökar risken för spelberoende. För att veta om du ligger i riskzonen finns det fem tecken att vara uppmärksam på.
– Vi förväntar oss ett ökat tryck, säger Johan Conse på spelberoendeteamet i Göteborg..

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 10:43

Fem tecken på att du är spelberoende

Under fotbolls-VM ökar risken för spelberoende. För att veta om du ligger i riskzonen finns det fem tecken att vara uppmärksam på.
– Vi förväntar oss ett ökat tryck, säger Johan Conse på spelberoendeteamet i Göteborg..

Nyteknik - 18 jul 11 kl. 14:31

Fem tecken på att du håller på att få sparken

Är du på väg att få sparken? Här är 5 tydliga tecken på att det är dags att se över sitt hus, hävdar finanssajten Investopedia..

Nyheter 24 - 15 jan 14 kl. 21:04

Fem tecken på att du borde vara lyckligareBli pigg och smart

Huffington Post har listat fem punkter som förklarar varför vissa människor är olyckligare än andra, och Nyheter24 har fyllt på. .

PrivataAffärer - 07 apr 15 kl. 10:26

Fem tecken som visar om du är mogen att starta eget

Många drömmer om att starta eget företag. För att tjäna pengar, få vara sin egen chef eller att få möjlighet att genomföra idéer som länge hägrat i huvudet. Men törs du ta steget?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 tecken att din kropp behöver vitaminer

Ibland kan man se på kroppen att något inte står rätt till inuti. – Med dagens diet av förädlade livsmedel är det lätt att få vitaminbrist, antingen genom att inte äta tillräckligt mycket av rätt mat eller att inte tillgodose närningen ordentligt, säger läkaren Susan Blum, som har skrivit en bok immunsystemet, till Business Insider.Här är fem tecken på att du har vitaminbrist – och exempel på vad du bör äta, som först listades av Business Insider: 1.

Nyheter 24 - 03 okt 16 kl. 16:47

5 tecken på att du älskar Zlatan lite för mycket

I dag fyller Zlatan Ibrahimovic 35 år och han har blivit överröst av gratulationer på sociala medier. Och det har ännu en gång blivit väldigt tydligt att alla älskar Zlatan i vårt avlånga land. Men ibland kan ju faktiskt kärlek bli osund kärlek.

Aftonbladet - 16 jun 14 kl. 15:50

Fem tecken på att M har tappat förmågan

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Stockholm-Åre fick nobben – Vinter-OS 2026 till Italien

Det blir ingen OS-fest i Åre, OS-åk i Hammarbybacken eller OS-invigning på Friends Arena..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Centralbanker varnar för risker med Facebooks valuta

När stora teknikjättar börjar med finansiella tjänster riskerar den finansiella stabiliteten att äventyras, anser den internationella bankorganisationen BIS..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Den inhemska elbilen som ska elektrifiera Thailand

Ett helhetsgrepp på elektrifiering ska göra Thailand till ett elbilsland. Det hoppas energibolaget Energy Absolute som nu ska börja bygga elbilar, laddinfrastruktur – samt en batterifabrik..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Jaguars nya elbil – en Porsche- och Tesla-utmanare

En ny modulär plattform och två nya elbilar. Jaguar Land Rover ska de kommande åren bredda sitt elektrifierade utbud. Detta för att kunna armbågas om kunderna med Tesla, Audi och Porsche..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Walmart ger sig in i autonoma racet

En bransch som inom kort kan vara värd biljoner kronor. Nu har Walmart bestämt sig för att satsa på autonoma lastbilar. .

Nyteknik - 7 timmar sedan

Statkraft störst i Europa

Statkraft är den ledande leverantören av förnybar energi i Europa. I Sverige är företaget den fjärde största elproducenten med sin anläggningsportfölj bestående av 54 vattenkraftverk och fyra stora vindkraftsparker..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Därför fortsätter utsläppen från bilar att öka

Utsläppen av koldioxid från nya bilar i EU har ökat för andra året i rad. Det framgår av en rapport där Europeiska miljöbyrån publicerat sina preliminära data över koldioxidutsläppen för nya bilar och skåpbilar i EU samt Island..

Nyteknik - 9 timmar sedan

”Alla snackar 5g men wifi 6 är ett lika viktigt teknikskifte”

Alla snackar om 5g men wifi 6 är ett lika nödvändigt teknikskifte. I stället för att riskera att halka efter i utvecklingen kan Sverige ta ett snabbspår till den trådlösa tidsåldern, skriver Per Samuelsson, Cisco..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Här är nya kraftfulla Raspberry Pi 4

Den superkompakta datorn är tillbaka i ny, mer kraftfull version – men håller samma låga pris..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Kanadas och USA:s plan: Samarbeta om sällsynta jordartsmetaller

USA:s president Donald Trump och Kanadas premiärminister Justin Trudeau kommer att samarbeta om så kallade sällsynta jordartsmetaller, uppger Vita huset efter ett möte mellan de två ledarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.