DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 11:55

DI - 11 jun 19 kl. 13:45

Enrad genomför nyemission med företrädesrättSpotlightbolaget Enrads styrelse har beslutat om en nyemission av units bestående av aktier och teckningsoptioner med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare. Emissionen är säkerställd till 100 procent genom teckningsförbindelser och garantiåtagden..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Enrads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enrad, genomför, nyemissionmed , företrädesrätt
DI - 19 nov 18 kl. 07:00

GoldBlue AB (publ) genomför en 100 procent garanterad nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare

Stockholm, 19 nov 2018 07:00 CET Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till USA, Kanada, Australien, Hongkong, Japan, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore eller Sydafrika. GoldBlue’s styrelse har, enligt bemyndigande från årsstämman den 20 juni 2018, beslutat om en nyemission av aktier och teckningsoptioner i form av units med företrädesrätt för befintliga aktieägare (”nyemissionen”) om cirka 14,2 MSEK före emissionskostnader..

Affärsvärlden - 19 jun 13 kl. 08:59

Bioinvent genomför nyemission

Bioteknikbolaget Bioinvent har beslutat att genomföra en nyemission på omkring 22 miljoner kronor med företrädesrätt för bolagets aktieägare..

DI - 13 nov 13 kl. 14:58

Cefour genomför nyemission

Det skandalomsusade vinhandelsbolaget Cefour ska genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 20 maj 14 kl. 08:54

Impact Coatings genomför nyemission

Impact Coatings har beslutat att genomföra en nyemission för att säkerställa bolagets finansiella ställning fram tills dess att affärsverksamheten genererar ett positivt kassaflöde. Emissionen om cirka 22 miljoner kronor är med företrädesrätt för bolagets aktieägare..

DI - 18 sep 17 kl. 18:24

It-konsultbolag genomför nyemission

IT-konsultföretaget MSC har beslutat att genomföra en nyemission av aktier med företrädesrätt för bolagets aktieägare. Om nyemissionen fulltecknas kommer MSC att tillföras cirka 34 miljoner kronor, före avdrag för emissionskostnader. Det meddelade bolaget i ett pressmeddelande efter börsens stängning på måndagskvällen..

DI - 08 nov 17 kl. 12:08

Realtid Media genomför nyemission

Finansmediebolaget Realtid Media har beslutat att genomföra en nyemission med företrädesrätt för aktieägarna..

DI - 09 mar 18 kl. 09:15

First North-bolag genomför nyemission

First North-listade Gapwaves, som utvecklar vågledar- och antennprodukter, har beslutat att genomföra en nyemission av högst 8.964.255 B-aktier med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare..

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 13:48

Soltech genomför nyemission om 74,2 miljoner

Soltech Energy har beslutat att genomföra en nyemission om cirka 74,2 miljoner kronor med företrädesrätt för befintliga aktieägare..

Affärsvärlden - 20 nov 14 kl. 08:15

Pledpharma genomför nyemission

Styrelsen för Pledpharma beslutade den 19 november, med stöd av bemyndigande från extra bolagsstämma den 14 november 2014, om en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare..

DI - 06 feb 19 kl. 07:13

Camurus ökar förlusten i fjärde kvartalet – genomför nyemission

Styrelsen i forskningsbolaget Camurus föreslår en nyemission av aktier till ett värde om 400 miljoner kronor med företrädesrätt för aktieägarna. Samtidigt redovisar bolaget ett resultat efter skatt på -87,1 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Fastighetsnestorn spår utbredd butiksdöd: ”Tyvärr har det bara börjat”

Lennart Sten har arbetat med fastigheter hela sitt liv. Han är nu ordförande för Fastighetsägarna och vd för Svenska Handelsfastigheter som är en av Sveriges största ägare av detaljhandelsfastigheter. ”Tyvärr tror jag det här bara har börjat”, säger han om de tomma butikerna i centrumlägen.

DI - 30 minuter sedan

Fridolin lärare igen – fick jobb via annons

Gustav Fridolin (MP) har fått nytt jobb. I oktober börjar han som lärare i historia, religion och samhällskunskap på Stadsmissionens folkhögskola i Liljeholmen i Stockholm, skriver Aftonbladet..

DI - 30 minuter sedan

Blandad ränteutveckling under tisdagen

Europeiska statspappersräntor har haft en blandad utveckling under förmiddagen där korta löptider handlas upp svagt, samtidigt som de längre löptiderna handlas något ned. Euron handlas något svagare mot dollarn efter senaste tidens uppgång..

DI - 45 minuter sedan

Resultatlyft för elektronikkedjan efter tung omställning

Elektronikkedjan Netonnet ökade rörelseresultatet från 9 miljoner kronor 2017 till 45,6 miljoner i fjol. Enligt bolaget, som ägs av Siba-familjen Bengtsson, har omorganisation och effektivering av processer gett resultat..

DI - 45 minuter sedan

Leovegas rusar på Stockholmsbörsen

Mobilspelbolaget Leovegas nedpressade aktie klättrar med runt 9 procent på tisdagsförmiddagen. DNB Markets har höjt riktkursen för aktien i samband med en analysuppdatering..

DI - 1 timme sedan

Stjärnsmäll för skogsblankare efter Billeruds jätteaffär

Tisdagen bjöd på hårda blankarbud i Billerud. Skogssektorn stiger på bred front i spåren av förpackningsbolagets miljardförsäljning av Bergvik Skog Öst till AMF..

DI - 1 timme sedan

Amorteringskrav orosmoln för bygghandeln

Byggmaterialhandeln har visat tillväxt sedan 2012. Men sedan toppåret 2015 har uppgången mattats av enligt Byggmaterialhandlarnas vd Monica Björk..

DI - 1 timme sedan

Washington Post: Kinesisk bank står inför finansiellt ”dödsstraff”

En kinesisk bank som är involverad i en amerikansk rättslig undersökning avseende penningtvätt samt brott mot sanktionerna mot Nordkorea står inför ett finansiellt "dödsstraff", skriver Washington Post..

DI - 1 timme sedan

Metro dumpar journalisterna: ”Passar inte vår affärsplan”

Den krisdrabbade tidningen Metroplanerar att göra sig av med samtliga journalister, rapporterar Expressen..

DI - 1 timme sedan

Svolder flaggar upp i Magnolia Bostad

Investmentbolaget Svolder har efter en transaktion på måndagen nått upp i ett ägande på drygt 5 procent av kapitalet i hyresbostadsutvecklaren Magnolia Bostad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.