Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 19 June, 11:10

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 13:40

Nu har hemtjänsten fått nyrenoverade lokalerEfter ett års renovering och ombyggnad så har hemtjänsten blivit hemmastadda i de lokalerna. Enhetschefen Kith Mårtensson ser positivt på förändringen. - Det har funnits ett stort behov och nu är de bristfälliga lokalerna äntligen borta, säger hon..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Kith Mårtensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu har hemtjänsten, fått, nyrenoverade, lokaler
Barometern - 07 mar 19 kl. 14:22

Hemtjänsten får nya lokaler för fyra miljoner

Delar av Allégården i Mönsterås kommer att byggas om för fyra miljoner kronor och därefter får hemtjänsten flytta in där..

Skånskan - 01 nov 15 kl. 17:59

Hemtjänsten samlas i ett hus

Skurup Skurup ska få ett ”hemtjänstens hus” – en gammal idé som nu tar form i praktiken.Förvaltningen letar för fullt efter en lämplig lokal i tätorten. En fastighet där många människor får plats samtidigt.

Västerbottens Folkblad - 28 aug 15 kl. 08:16

Inbrott hos hemtjänsten

Personal på hemtjänsten i Skellefteå upptäckte på morgonen att någon brutit sig in i deras lokaler. Inbrott har inträffat på Köpmangatan i Skellefteå och upptäcktes klockan klockan 06.44.

YA - 23 dec 13 kl. 15:22

Hemtjänsten bestulen på bensin

Hemtjänsten i Simrishamns kommun har utsatts för bensinstöld.
Från en av de bilar som används för att åka ut till pensionärerna har någon slangat 40 liter bensin. Stölden skedde under dagtid på Fredsdalsgatan där hemtjänsten har sina lokaler..

LV - 29 mar 17 kl. 21:00

Trångt för hemtjänsten på Midgård

Hemtjänsten har växt ur sina lokaler på Midgård i Västervik. Framöver kan de få tillgång till nya lokaler i Johannesdal..

YA - 08 jan 17 kl. 10:00

Hemtjänsten flyttar till Svantorget

Hemtjänsten planerar att flytta in i Ystads Allehandas tidigare lokaler på Svantorget. Tanken är att alla enheter ska samlas under ett och samma tak i ett ”Hemtjänstens hus”..

Nya Wermlands Tidningen - 04 apr 13 kl. 13:10

Dålig arbetsmiljö för hemtjänsten

Hemtjänsten på Hammarö måste byta lokaler. Annars klarar man inte att ge personalen rimliga arbetsförhållanden. Som det nu är saknas tvättmöjligheter, egna omklädningsskåp och duschar..

Nya Wermlands Tidningen - 06 feb 18 kl. 15:00

Hemtjänsten trivs i sina nya lokaler

Slut på flyttkarusellen för hemtjänsten och hemsjukvården.

Nerikes Allehanda - 03 apr 17 kl. 05:00

Hemtjänsten har flyttat till nya lokaler

Hemtjänstgrupp öst har fått flytta upp från källaren till ljusare och större lokaler på Sköllergården i Pålsboda. Det firades med tårta, bandklippning och en inflyttningspresent..

YA - 08 jan 17 kl. 10:00

Dagverksamheten flyttar in i Postens lokaler

Tar hemtjänsten även över dagverksamhetens lokaler på Svantorget, så flyttar dagverksamheten in i Postens tidigare lokaler vägg i vägg med biblioteket..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kristoffersen: "Jag har varit ganska ensam"

Henrik Kristoffersen förlorade sponsormålet mot det norska skidförbundet. Nu erkänner den norske alpinstjärnan att han känt sig ensam under tvisten – men tackar för stödet..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rekord i antalet UF-företag

I år slogs det rekord i Blekinge när 82 elever på Furulundsskolan bedrev UF-företag. Lärarna fick diplom och stipendier för sina insatser. - Vi brinner för det här och det är kul att någon annan ser det, säger Lotta Dahlin, lärare på Furulundsskolan..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Dålig trafiketikett väckte polisens uppmärksamhet

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Mr Tophat: Kunde ha gått käpprätt åt helvete

Efter flera rån slutade en ung Rudolf "Mr Tophat" Nordström att gå till pianolektionerna, och stannade hemma vid datorn. Nu är han en etablerad dj, har samarbetat med Robyn och släpper den sista delen i sitt superalbum "Dusk to dawn"..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

LISTA: Här äter du nära vattnet på Listerlandet

På Listerlandet kan du äta mat med risk för saltstänk på tallriken. Här finns flera restauranger som ligger bara några meter från vattnet. Vi listar krogar och kaféer på halvön som alltmer antar formen av gastronomisk pärla.

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Swedbank ska välja ny styrelse

Swedbank, som utreds av myndigheter för misstänkt penningtvätt i fem länder, ska välja ny styrelseordförande. Förslaget för dagen är Göran Persson, socialdemokratisk statsminister 1996–2006..

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

"The rain" får tredje och sista säsong

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vänersborgsmordet överklagas till Hovrätten

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

FN släpper rapport om mördade Khashoggi

FN:s utredare Agnes Callamard kommer under onsdagen släppa sin rapport från utredningen om mordet på den saudiska journalisten Jamal Khashoggi, rapporterar Reuters. Callamard har tidigare sagt att bevisen pekar mot de allra mäktigaste i Saudiarabien..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Hongkongs säkerhetschef grillad i parlamentet

Hongkongs säkerhetschef John Lee har frågats ut av ledamöter i Hongkongs parlament med anledning av polisens agerande under de omfattande protesterna den senaste tiden. Polisen har fått kritik för att ha använt överdrivet våld för att skingra demonstranterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.