DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 17:08

DI - 11 jun 19 kl. 13:38

Storbanken sänker köttsubstitutbolag – rasar efter rusetInvestmentbanken JP Morgans analytiker sänker rådet för Beyond Meat, fabrikanten av grödobaserat köttsubstitut, efter att aktien rusat med 572 procent sedan noteringen i början av maj.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
JP Morgans, Beyond Meat

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbanken, sänker, köttsubstitutbolag, rasarefter , ruset
PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 11:24

Hernhag: Två högutdelare som är intressanta just nu

Conny Ohlsson : Hej Marcus! Vilka högutdelande bolag skulle du kunna tänka dig att köpa aktier i?
Marcus: Hej!

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Våga vidga rosévinsvyerna i sommar

Di:s dryckesexpert Per Styregård tipsar om de hetaste regionerna att köpa somrig och spännande rosévin från..

DI - 30 minuter sedan

Analyspodden: Dåliga nyheter är bra nyheter

Centralbankerna gör vad de kan för att rädda oss från en lågkonjunktur och börsen svarar med uppgångar. Men Di:s börsexperter ser faror med politiken. ”Det är inte en bra spiral”, säger Ulf Petersson i Analyspodden..

DI - 30 minuter sedan

Trump: Iran gjorde ett mycket stort misstag

Irans revolutionsgarde har skjutit ned en amerikansk drönare och uppger att den befunnit sig över Iran. USA bekräftar att en av landets drönare skjutits ned, men hävdar att den befann sig i internationellt luftrum..

DI - 45 minuter sedan

Svensk elbilsladdning till Norge

Med en elbilsmarknad i världstopp kunde man tro att marknaden för laddboxar och laddteknik är mättad i Norge. Men så är inte fallet enligt Cacharge, som nu tar steget västerut..

DI - 1 timme sedan

USA:s ledande indikatorer oförändrade i maj

USA:s ledande indikatorer var oförändrade i maj, jämfört med månaden före..

DI - 1 timme sedan

VW uppges ha efterfrågan på samtliga aktier inför Traton-notering

Den tyska fordonskoncernen Volkswagen har efterfrågan på alla de 50 miljoner aktier som initialt erbjuds i börsnoteringen av lastbilsenheten Traton. Efterfrågan på aktierna kommer från Europa och USA..

DI - 1 timme sedan

Absolut Vodka slipper skattesmäll

Högsta förvaltningsdomstolen upphäver Skatteverkets tidigare beslut om att upptaxera sprittillverkaren The Absolut Company med över 100 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Putin: Ett bättre liv väntar

Ryssarna kommer att få högre levnadsstandard tack vare ett en ny satsning, säger president Vladimir Putin under sin årliga tv-sända frågestund med allmänheten. Hans popularitet har minskat rejält de senaste åren som en följd av kritiserade reformer..

DI - 1 timme sedan

Persson väljer bort kassakon för Swedbank

Göran Perssons nya toppuppdrag som styrelseordförande för Swedbank innebär också att han tvingas lämna ifrån sig ordförandeklubban i sitt eget bolag Baven AB, rapporterar Expressen. Där har vinsterna de senaste åren varit betydligt större än det arvode på 2,6 Mkr som den tidigare statsministern får från Swedbank..

DI - 1 timme sedan

Plusöppning väntas på Wall Street efter duvaktigt Fed

De ledande USA-börserna väntas fortsätta upp när handeln inleds på torsdagen, i spåren av onsdagens duvaktiga kommentarer från Federal Reserve samt fortsatt optimism om handelssamtal mellan USA och Kina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.