Barometern > Nyheter

Tuesday, 25 June, 11:33

Barometern - 11 jun 19 kl. 13:35

Efter Cementa: Många medarbetare har fått nya jobbDrygt en månad efter att större delen av Cementafabriken stängdes ner har majoriteten av de som blev av med jobbet fått nya anställningar, enligt Kraftsamling Sydöland. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Cementa, Cementafabriken, Kraftsamling Sydöland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter CementaMånga , medarbetarehar , fåttnya , jobb
Hela Gotland - 13 jun 11 kl. 04:00

131 lediga jobb på ön

Kockar Nunnan Restaurang och Pub Veterinärassistent Jordbruksverket, DV Region MellannordProgramme Specialist Ecology & Ecosystem services HögskolanPersonlig assistent Smart Assistans Sverige ABBartender Barbeque GardenPersonlig assistent, sommarvikariat Nordströms Assistans ABAttraktivt uppdrag för intensivvårdssjuksköterska Xtra personalKundmottagare/lagerarbetare Lernia ABVerksamhetschef Diaverum Sweden ABEnhetschef Omsorgshuset i Stockholm ABUndersköterska Private Nursing SwedenSäljare Hi3GAccess ABButikssäljare Vilma Velasquez ABKock Vildarves BykrogProcesskötare/operatör Cementa AB SlitefabrikenMekaniker Cementa AB SlitefabrikenServeringsbiträde Värdshuset Fåröhus ABVårdlärare Gotlands kommunLärare filmproduktion Gotlands kommunLärare ma/naturkunskap Gotlands kommu

Hela Gotland - 20 jun 11 kl. 04:00

137 lediga jobb att söka på ön

Förskollärare När-Lau kooperativet BysenRengörare/hygientekniker Food Hygiene ABManlig assistent Särnmark Assistans ABSjuksköterska Rent A NurseChaufför specialfordon TaxiKurir GotlandBiljettförsäljare Lummelundsbruk Kvarnhjulet AB ÖfverstekvarnPersonalhandläggare Riksantikvarieämbetet, administrativa avdelningenHudterapeut/kosmetolog Tandteamet i Hemse ABCirkelledare/snickeri GotlandGymnasielärare Ma, Sv, Idr, Est Gotlandsgymnasiet ABArbetsförmedlare inriktning jobbcoachning ArbetsförmedlingenScrummästare Svenska SpelSäljare inom bygg Trädgårdsteknik ABBartender på Visby Beach Club Gotlands Konferens och Turistservice AktiebolagVälkomstvärd på Tott Hotel Gotlands Konferens och Turistservice AktiebolagSnickare, deltid Tofta Strand och CampingGrillkock Matmuren Aktieb

Barometern - 09 sep 14 kl. 10:23

400 nya jobb i Mörbylånga

"Vi vill satsa på lokal biogasproduktion och förnyelsebar energi samt utveckla och marknadsföra lokal matproduktion och vårt viktiga lantbruk." Mer skattepengar till vår gemensamma välfärd. Endast så kan Mörbylånga kommun förbli en bra plats att bo och leva på.

Expressen - 16 okt 18 kl. 12:10

Cementa kan avveckla på Öland – 75 jobb i fara

Cementa AB överväger att lägga ner sin cementproduktion i Degerhamn på Öland.Det skriver Barometern.– Vi är helt klart besvikna och oroliga, säger en anställd vid fabriken till tidningen..

YA - 28 nov 13 kl. 03:55

"Lärarna får inte tid att göra sitt jobb"

Svar till ”Hellre bra lärare än många”, den 26 november.
”Hellre bra lärare än många” skriver Petter Birgersson i en ledare efter Miljöpartiets krav på fler medarbetare i skolan. Jag vet inte riktigt var motsättningen finns.

Skånskan - 06 feb 19 kl. 22:10

Arbetsförmedlare söker själva jobb

ESLÖV/HÄSSLEHOLM Stämningen är blandad bland medarbetarna i Eslöv och Hässleholm efter förra veckans storvarsel på Arbetsförmedlingen.
– Det finns de som är ganska lugna och väntar på mer information. Sen finns det de som varit anställda kort tid och räknar med att vara bland dem som måste lämna först.

Skånskan - 07 feb 19 kl. 16:14

Jobb hos Disneyland väckte nyfikenhet

MALMÖ Sara Christensen älskar att dansa men väljer ändå bort att jobba som entertainer i Disneylands parader.
– Att flytta till Paris är inget alternativ för mig, säger hon.Hon var en av många som på torsdagen besökte Arbetsförmedlingens jobbmässa på Slagthuset i Malmö.

Barometern - 23 okt 13 kl. 08:19

Rätt lön för rätt jobb

Rätt lön gör det lättare att rekrytera kvalificerad arbetskraft. Akademiker flyttar inte till Kalmar om de riskerar att få sänkt lön i stället för höjd. Vem vill lyfta denna fråga till diskussion?

Skånskan - 18 maj 16 kl. 11:05

Ge privata jobbförmedlingsföretag ett större ansvar att förmedla jobb åt invandrare och flyktingar

Debatt Hur ska framtidens arbetsförmedlande se ut för att få fler invandrare och flyktingar in på den svenska arbetsmarknaden?
Är det verkligen rätt att enbart Arbetsförmedlingen ska ansvara för förmedlingen av arbete till invandrare och flyktingars?
Vilka andra möjligheter finns det att i framtiden snabbt och effektivt hjälpa invandrare och flyktingar in på arbetsmarknaden?

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 12:09

Dina medarbetare har du bara till låns – Behandla dem väl så får du låna dem lite längre

Det finns olika ledartyper, de som motiverar och engagerar sina medarbetare och de som vill visa auktoritet och sätta press på sina medarbetare så att de skall jobba hårdare. Gissa vilket som ger bäst resultat? Har man roligt på jobbet brukar resultaten ofta bli bra och går det bra har man dessutom roligt, en positiv spiral helt enkelt Har man däremot en chef som hela tiden säger att det man gör inte räcker till och man hela tiden borde göra mycket mer, då brukar motivationen sjunka och med sämre motivation får man per automatik sämre resultat.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Är det dags att byta jobb efter semestern ?

Hur var eller är din första känsla när du är tillbaka på ditt jobb efter semestern? För de flesta även de som älskar sina jobb kan det kännas lite svårt med tidsomställningen från ledig tid till arbetstid. Är den första tiden efter semestern väldigt jobbig och kanske även till och med mer eller mindre ångestladdad är det dock dags att du börjar se dig om efter ett nytt jobb internt eller externt för att du inte ska fastna på ett jobb som kanske var rätt tidigare men fel nu.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Då kommer Iggy Azaleas nya skiva

Barometern - 30 minuter sedan

Torsås hoppas på nya statsbidrag

Två statsbidrag har försvunnit, och därmed 2,2 miljoner kronor till äldreomsorgen. Nu söker kommunen andra bidrag från staten..

Barometern - 30 minuter sedan

Nybro pastorat har fyra vägkyrkor i sommar

Barometern - 30 minuter sedan

Öland: ”Livsfarlig väg för motorcyklar”

En man har rapporterat in till kommunen att han tycker att flera vägar på Öland är livsfarliga att köra på med motorcyklar eftersom där ligger grus. Men det är en vanlig ytbehandling, säger Trafikverket..

Barometern - 30 minuter sedan

Man åtalas för våldtäkt i Kalmar

Barometern - 30 minuter sedan

Fridolin lärare igen – fick jobb via annons

Barometern - 30 minuter sedan

Villkorligt för "Stå upp för Sverige"-mannen

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp från rasistiska kommentarer. Han är en av grundarna till gruppen "Stå upp för Sverige" och stod åtalad för kommentarer som andra skrivit i hans grupp..

Barometern - 30 minuter sedan

Kalmar ska få fler blomsterängar: ”Ge insekter chans”

Kalmar kommun ska låta blir att klippa gräset på utvalda gräsmattor – för att gynna blomning och pollinerande insekter..

Barometern - 45 minuter sedan

Ibsen, Jeppe och drive-in-teater på svenska sommarscener

Sveriges sommarscener bjuder på allt från norrländsk drive-in-teater till Ibsen och Aniara. Vi listar några av landets mest spännande teaterföreställningar från norr till söder..

Barometern - 45 minuter sedan

Moped stals i Kristineberg

En moped har anmälts stulen från Arkitektvägen i Kristineberg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.