SVT > Inrikes

Thursday, 20 June, 07:30

SVT - 11 jun 19 kl. 13:22

Här är sändningstiderna för lokala nyheter under sommarenSommaren är här och det betyder andra sändningstider för lokala nyheter. Här får du koll på tiderna, så du inte missar något..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är sändningstidernaför , lokala, nyheterunder , sommaren
YLE - 03 sep 14 kl. 04:00

Lokala nyheter ligger nära Hangöbornas hjärtan

KSF Media sparar och 48 årsverken ska bort, meddelade mediebolaget på tisdagen. I Hangö hoppas man på att Hangötidningen och Västra Nyland får fortsätta som tidigare. - Jag hoppas man inte sparar på de lokala nyheterna som rör Västra Nyland.

Dagensanalys.se - 11 jan 18 kl. 17:36

Facebook testar att fokusera på lokala nyheter

Att företag idag behöver ha både global och lokal närvaro är något som allt fler upptäckt. Nu startar Facebook tester med att leverera lokala nyheter för specifika orter i ett försök att få en kombination av de globala perspektiven och den lokala anknytningen. Under sektionen ”Today in” testar Facebook nu att fylla ett nyhetsflöde med stads-specifik information och nyheter.

Dagensanalys.se - 30 jan 18 kl. 10:01

Facebook tänker nu prioritera lokala nyheter

Inte bara tänker Facebook prioritera dina vänners inlägg utan nu även lokala nyheter. Det ser allt sämre ut för stora nyhetsorganisationer när Facebook stuvar om i användarnas flöden. Först gick Facebook ut med att de tänker prioritera vänners inlägg i flödet, istället för nyheter.

Barometern - 14 apr 14 kl. 08:17

?TV4 behöver lokala nyheter i framtiden?

Förra veckan meddelade TV4:s ledning att man vill lägga ner de lokala nyheterna. Man vill stänga 22 väl fungerande redaktioner och smula sönder en framgångsrik nyhetsorganisation. Vi anser att detta är ett felaktigt beslut utifrån flera perspektiv.

Dagensanalys.se - 27 mar 18 kl. 11:10

Nu prioriteras lokala nyheter på Facebook även i Sverige

Facebook rullar nu ut lokala nyheter i nyhetsflödet över hela världen. Genom att göra så hoppas de på att ta itu med problemet att Facebooks AI föredrar att visa användare innehåll som är mindre intressant. En annan anledning till att de vill öka antalet lokala nyheter och förbättra kvaliteten är på grund av anklagelserna de fick för att ha visat politiska meddelanden som kan ha påverkat valet i USA 2016.

Magazin24 - 24 feb 12 kl. 10:48

Hallsta-Sura får lokala nyheter i radion

Saknar du riktigt lokala radionyheter? Lugn, i början av mars startar ett samarbete mellan Magazin24 och Hallsta-Sura Närradio. Suget efter lokala nyheter i radion har varit stort i Hallstahammar och Surahammar.

Dagensanalys.se - 30 nov 18 kl. 09:30

Facebook satsar på lokala nyheter

Facebook vill göra det enklare för sina användare att hitta lokala nyheter och information. Igår meddelade Facebook att de släpper en ny feature som heter ”Today In” som gör att användare enkelt kan hitta information och nyheter från sina lokala städer. Funktionen finns för närvarande tillgänglig i över 400 städer i USA.

Dagens Media - 30 jan 18 kl. 13:28

Google och Facebook satsar på lokala nyheter

Jättarna vill stärka lokala nyheters närvaro, men med olika tillvägagångsätt: på Facebook kommer användarna se betydligt mer lokala nyheter i flödet, medan Google just nu testar en webb-app som ska ge vem som helst möjlighet publicera lokala nyheter..

YA - 12 jan 14 kl. 09:29

Inga lokala nyheter i radion

Sveriges radio P4 Kristianstad har just nu tekniska problem och kan inte sända några lokala nyheter.
"Därför kommer inte dina lokala nyheter att höras i radion eller på webben. Istället får du nyheter från någon av våra grannkanaler", skriver radion på sin hemsida..

Kristianstadsbladet - 12 jan 14 kl. 09:29

Inga lokala nyheter i radion

Sveriges radio P4 Kristianstad har just nu tekniska problem och kan inte sända några lokala nyheter.
"Därför kommer inte dina lokala nyheter att höras i radion eller på webben. Istället får du nyheter från någon av våra grannkanaler", skriver radion på sin hemsida..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Nattens nyheter: 20 juni

SVT - 4 timmar sedan

Svenska lärare nöjda – men byter skola oftare

Svenska lärare är överlag nöjda med sitt arbete men byter skola oftare. Samtidigt bedöms studieron som ungefär lika god som i andra nordiska länder. Det visar den internationella undersökningen Talis, om lärares och rektorers arbete.

SVT - 5 timmar sedan

Skilsmässor bland äldre ökar – Sverige unikt med hög acceptans från barnen​

Skilsmässor bland de som är 60 år och äldre ökar. Sedan millennieskiftet har antalet fördubblats. Något som är unikt för Sverige är att vuxna barn har en stor acceptans för föräldrars skilsmässor..

SVT - 8 timmar sedan

Uppgifter: Lars Adaktusson lämnar KD:s partiledning

Lars Adaktusson lämnar Kristdemokraternas partistyrelse och sin roll som andra vice partiledare, uppger han för Expressen. KD-toppen säger till tidningen att han saknade ledningens stöd när debatten om hur han röstat i abortfrågor i EU bröt ut. Därför ställer han inte upp för omval på partiets riksting..

SVT - 9 timmar sedan

Persson: ”Blir inte förvånad om det dyker upp mer”

Göran Persson, utsedd till ny styrelseordförande i Swedbank, säger att han inte vet om det finns fler missförhållanden i banken än de som redan är kända för allmänheten. – Jag skulle inte bli förvånad om det dyker upp mer i den här granskningen, säger Persson i SVT:s Aktuellt..

SVT - 9 timmar sedan

Trafikverket vill testa självkörande bilar

Trafikverket har tagit fram vad man kallar för ett “världsunikt” projekt för att digitalisera det svenska nätverket. Självkörande bussar ska testas på landsvägar och bilar på motorväg..

SVT - 11 timmar sedan

Kaos, mobbning och ”management by fear” – här är de anonyma vittnesmålen inifrån SAS

På ytan ett ansett bolag. Men under ytan finns ett utbrett missnöje mot företagskulturen och ledarskapet som i ett öppet brev beskrivs som ”management by fear”. Många har velat ge sin bild av bolaget, men ingen har vågat göra det med namn och bild.

SVT - 13 timmar sedan

Moderaterna säger nej till höghastighetståg

Regeringen ihop med C och L är överens om att bygga höghastighetsbanor för tåg, men Moderaterna säger nu nej. – Vi vill prioritera välfärden och infrastruktur för regional pendling och då kan man inte bygga höghastighetsbanor för 200 miljarder, säger Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson till Aftonbladet..

SVT - 13 timmar sedan

Klart med avtal för flygtrafik till norra Sverige

Nu har Trafikverket upphandlat trafiken på alla flyglinjer med allmän trafikplikt. Det blir tre olika operatörer som trafikerar sju olika linjer de kommande fyra åren..

SVT - 15 timmar sedan

Stora störningar i Länsförsäkringars banktjänster

Länsförsäkringars bank upplever just nu stora störningar. Det går inte att logga in på internetbanken och för en del kunder går det varken att betala med bankkortet eller att använda betaltjänsten Swish. – Vi beklagar och förstår att det kan vara besvärligt för kunder som står och ska betala, säger Cecilia Winter, presstalesperson på Länsförsäkringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.