PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 14:32

PrivataAffärer - 11 jun 19 kl. 13:00

Så hittar du bästa bilförsäkringenByråns försäkringsexperter har djupanalyserat i stort sett alla försäkringar/">försäkringar på marknaden och publicerat resultatet på sajten konsumenternas.se. – Vi råder bilägarna att inte bara jämföra kostnaden för en bilförsäkring, utan även vad den ersätter. Det finns skillnader som kan avgöra om du överhuvudtaget får någon ersättning, säger Helen Bernerfalk, jurist på Konsumenternas försäkringsbyrå. Stor erfarenhet av behoven Konsumenternas försäkringsbyrå sätter poäng på innehållet i vanliga försäkringar/">försäkringar som bil- hem-, villa- och barnförsäkringar/">försäkringar.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Helen Bernerfalk, Konsumenternas Försäkringsbyrå, Försäkringsbolagens, Konsumenternas, Konsumentverket, Svensk Försäkring, Totalpoäng, Stor, Hansa Stor, ICA Försäkring PLUS, Plus, Superbil, XL, Kronor, SwedbankSparbankerna Plus, Large, ICA Försäkring, hansa, SwedbankSparbankerna Bas, Försäkringsbyrå, Fälldin, Annonsjämför, Compricer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , hittardu bästa , bilförsäkringen
Cornucopia - 30 apr 15 kl. 09:41

Varför blir inte bilförsäkringen billigare på en äldre bil?

En fråga jag funderat på ibland är varför bilförsäkringen inte blir billigare ju äldre bilen är? Tvärt om höjs försäkringspremien vartenda år, trots att bilen blir allt mindre värd.
Vid stöld eller totalhaveri får man ju bara ersättning motsvarande en likvärdigt gammal och körd bil.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jan 13 kl. 10:54

Kyrkan om höjda bilförsäkringen

Hans-Eric Englund ?hotade? att lämna kyrkan med anledning av den höjda bilförsäkringen.

DI - 19 feb 19 kl. 11:17

Insplanet hjälper dig hitta billigaste bilförsäkringen

I 20 år har Insplanet hjälpt bilägare att hitta den billigaste bilförsäkringen. Insplanet jämför nämligen försäkringsbolag utan kostnad och den som använder tjänsten sparar i snitt 1 800 kr/år. Nedan får du tips på hur du sänker din försäkringspremie..

BT - 18 nov 16 kl. 07:00

Så påverkas bilförsäkringen: "Kan höjas om det håller i sig"

De som bor i områden som utsatts för många bilbränder får betala mer för sin bilförsäkring. En 30-årig kvinna på Hässleholmen har en betydligt dyrare bilförsäkring än en jämnårig kvinna på Bergdalen. Detta visar en sammanställning som BT har gjort..

Testfakta - 25 sep 12 kl. 13:22

Bästa bilförsäkringen utsedd

Vilken bilförsäkring ger bäst skydd? Konsumenternas försäkringsbyrå har satt poängsatt och rangordnat de vanligaste bolagen på marknaden..

DI - 19 okt 13 kl. 14:26

Hitta bästa bilförsäkringen inför vintern

Hösten är ett bra tillfälle att se över sin bilförsäkring. Det tipsar Konsumenternas försäkringsbyrå om, som jämfört landets alla försäkringserbjudanden och korat en vinnare..

SvD - 25 okt 15 kl. 11:45

Så sparar du tusenlappar på bilförsäkringen

Se upp när du tecknar bilförsäkring så att du inte betalar för mycket. Det kan skilja över tretusen kronor att försäkra en vanlig familjebil, allt beroende på vilket försäkringsbolag man väljer..

NSD - 25 jan 19 kl. 09:08

Lista: Så mycket kostar bilförsäkringen där du bor

Hur mycket en bilförsäkring kostar kan variera kraftigt, beroende på bilmodell och i vilket län man bor i..

PrivataAffärer - 27 mar 19 kl. 13:00

Spara tusenlappar genom att jämföra bilförsäkringar

Läs också: Chefredaktören: Försäkringsbolagen måste skärpa sig Enligt statistiken ligger genomsnittspremien för en Skoda för en gotlänning ligger på drygt 1 900 kr per år medan stockholmaren får betala över 5 200 kr. Genomsnittet för hela Sverige ligger på 3 846 kr. Av de 20 bilmärken som Insplanet jämfört kommer Renault och Saab strax efter Skoda i lågpristoppen.

E24 - 05 okt 15 kl. 10:29

Spara tusenlappar på rätt bilförsäkring

Det kan skilja många tusenlappar mellan olika bilförsäkringar. Märkesförsäkringarna är speciellt anpassade för olika bilmärken – och kan ibland vara den mest förmånliga bilförsäkringen..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 15 minuter sedan

Här är fonderna som gynnas av gigantiska läkemedelsaffären

Läkemedelsbolaget Abbvie förvärvar sektorkollegan Allergan i en affär värd cirka 63 miljarder dollar. Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan. Affären motsvarar en aktiekurs i Allergan om 188:24 dollar, vilket innebär en premie på omkring 45 procent mot måndagens stängningskurs om 129:57 dollar.

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Megaaffär i läkemedelssektorn

Allergans aktieägare kommer att erbjudas 0,8660 aktier i Abbvie samt 120:30 dollar kontant för varje aktie i Allergan.   Affären som motsvarar ett pris på 188:24 dollar och motsvarar en premie på omkring 45 procent jämfört med Allergans stängskurs på måndagen om 129:57 dollar. Efter förvärvet väntas aktieägarna i Abbvie kontrollera cirka 83 procent av bolaget medan Allergans ägare får ett innehav om 17 procent av bolaget.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Guldet på sexårshögsta

I morse kostade ett troy ounce guld 1437,99 dollar mot 1408,62 dollar i går eftermiddag. USA:s senaste sanktion mot Iran har spätt på den globala marknadsoron, vilket tillsammans med konflikten mellan USA och Kina, lägre räntor och en svagare dollar bidragit med bränsle till guldpriset. Det är också möjligt att guldet kan stiga ytterligare, menar analytiker på Citi rapporterar Reuters.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Bättre information om kollektivavtalade försäkringar och pensioner

  ”Vårt mål är att de försäkrade ska kunna fatta välgrundade beslut som gör att de får ut mesta möjliga värde av sina kollektivavtalade försäkringar. Genom att samordna informationen får vi ännu bättre förutsättningar för att rätt information ska nå rätt mottagare i rätt tid”, säger Niklas Hjert, ordförande i PTK:s förhandlingschefsgrupp. Parterna på svensk arbetsmarknad förhandlar och informerar om kollektivavtalade försäkringar som tjänstepension, sjukförsäkring och försäkring vid arbetsskada.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

DNB: Det värsta är över för Leo Vegas

  ”Starten på den svenska omregleringen har varit tuff men vi tror att Leo Vegas månatliga intäkter har förbättrats sedan januari och räknar med ytterligare tecken på att marknaderna stabiliseras”, skriver DNB i analysen. Kostnaderna ökade kraftigt för Leo Vegas under 2018 bland annat som en följd av förvärv och ökade krav på regelefterlevnad. Med en liten omsättningsökning och en sundare kostnadsutveckling räknar DNB med att bolaget kommer att öka lönsamheten på ebitda-nivån substantiellt i det andra kvartalet jämfört med kvartalet innan.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Här är tisdagens aktieanalyser

DNB Markets höjer riktkursen för Leo Vegas till 51 kr från 47 kr. Rekommendationen köp upprepas. DNB Markets sänker sin rekommendation för Fabege till sälj från behåll.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Trading Direkt jämför börsens fastighetsbolag

Dessutom gästar Nyhetsbyrån Direkts utrikesredaktör Joakim Rönning studion för att följa upp fartygsattackerna i Omanbukten. Han pratar om vilka marknader som har påverkas av detta och vi tar givetvis en titt på oljans utveckling. Dessutom nämner han vad man ska hålla koll på inför helgens G20-möte.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

SBAB sänker boräntorna

Enligt SBAB beror sänkningen på att upplåningskostnaderna för längre löptider minskat vilket ökat bankens marginaler. Samtidigt har Riksbanken och andra centralbanker de senaste månaderna agerat på ett sätt som bidragit till att marknadens förväntningar på högre ränteläge har minskat och de längre marknadsräntorna har därför sjunkit. – Det extrema ränteläget fortsätter.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Ökad förlust för modebolaget

Venue Retail Group redovisar ett resultat efter skatt på -23,6 miljoner kronor för det tredje kvartalet (mars-maj) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019 (-13,6). Resultatet per aktie uppgick till -0:16 kronor (-0:09). Nettoomsättningen uppgick till 163 miljoner kronor (169).

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Här är storbankens nya aktiefavoriter

Enligt Swedbank finns i grunden fortsatt stöd för aktiemarknaden även om vi nu är mitt i en mer osäker period. Banken förblir neutral till aktiemarknaden men behåller övervikten för Sverige. ”Vi räknar med att ekonomin håller upp relativt väl och kvarstår överviktade de konjunkturkänsligaste sektorerna samtidigt som vi balanserar dessa med mer defensiva innehav med bra momentum”, skriver banken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.