DI > Ekonomi

Thursday, 20 June, 03:44

DI - 11 jun 19 kl. 13:13

Analyshus: Dags att köpa pressad sportkedjaKepler Cheuvreux tror att sportkedjan XXL har utvecklats hälsosamt under det andra kvartalet och ser ingen stor risk för att bolaget ska behöva göra den nyemission som vissa befarat. Rekommendation höjs till köp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cheuvreux, XXL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analyshus, Dagsatt , köpa, pressad, sportkedja
Affärsvärlden - 15 jul 11 kl. 10:50

Pressad Obama ställer ultimatum

Barack Obama har gett en ny dealine för budgetförhandlingarna. - Det är dags för beslut..

Skånskan - 02 sep 14 kl. 11:06

Hårt pressad jour vädjar om pengar


– Det är dags för politikerna att ta sitt ansvar, säger ordföranden Eva Hallmer Lindahl..

SR - 06 sep 17 kl. 12:30

En pressad Theresa May frågas ut i parlamentet

I dag var det dags för Storbritanniens pressade premiärminister Theresa May att frågas ut i parlamentet för första gången efter sommaren. Utfrågningen skedde samtidigt som brittiska medier dominerades av en läckt rapport om invandringen till Storbritannien..

Skånskan - 25 okt 18 kl. 01:00

Eko­no­miskt tufft att driva lo­kal­tid­ningar

La­holms Tidning har be­gärts i kon­kurs av äga­ren. Ny­heten i går var chock­ar­tad men ändå inte över­ras­kan­de. När pengarna är slut så inte lönerna kan be­talas ut har äga­ren in­get val.

PrivataAffärer - 25 jan 19 kl. 11:12

Hernhag: Teslaaktien bättre än måltipset

Ananastjejen: Vad tror du om Tesla? Mycket skriverier, men är aktien köpvärd?
Marcus: Utifrån vad jag hör om finanserna och Elon Musk skulle jag aldrig våga vara långsiktig i den aktien.

Kristianstadsbladet - 08 dec 11 kl. 21:59

Idolerna om finalen

Foto: Annica Jönsson
När Kb lämnade hemmafinalisterna på Idol-hotellet under onsdagskvällen var de trötta och slitna och mitt uppe i sin mest hektiska vecka någonsin. Dagen efter intog de för första gången Globen.
Robin somnade i sminklogen till TV4 Nyhetsmorgon, sedan har ännu fler intervjuer rullat på hela förmiddagen innan låtarna för första gången började repeterats ?

Trelleborgs Allehanda - 23 jan 14 kl. 10:31

Ofrivillig Åberg i terapi på slottet

Efter traditionsenlig dramatik på slottet är det dags för säsongsfinal med mångsysslaren Lasse Åberg. Den lågmälde konstnären har tidigare tackat nej till att medverka, och blir hårt pressad på en tårdrypande bekännelse i programmet. Men kommer han att ge vika?

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 10:31

Ofrivillig Åberg i terapi på slottet

Efter traditionsenlig dramatik på slottet är det dags för säsongsfinal med mångsysslaren Lasse Åberg. Den lågmälde konstnären har tidigare tackat nej till att medverka, och blir hårt pressad på en tårdrypande bekännelse i programmet. Men kommer han att ge vika?

Sydsvenskan - 06 mar 11 kl. 06:30

De tvingas gå in när skuldfällan slår igen

Allt fler hus säljs på exekutiv auktion och ökningen har varit störst i Skåne. Sydsvenskan har varit med när kronofogdarna tvingas visa både välskötta och värdefulla fastigheter. Allt fler hus säljs på exekutiv auktion.

Sydsvenskan - 20 nov 14 kl. 16:40

Asyl på löpande band

Migrationsverket är rimligen den snabbast växande myndigheten i Sverige. De senaste två åren har antalet anställda ökat med 1 000 personer och uppgår nu till 5 200, rapporterade Sveriges Radio under torsdagen. Fler lär det bli.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Federala myndigheter undersöker Deutsche Banks hantering av penningtvätt

Federala myndigheter undersöker om Deutsche Bank har uppfyllt regler som syftar till att stoppa penningtvätt och andra typer av brott..

DI - 4 timmar sedan

Lars Adaktusson lämnar KD:s partistyrelse

Lars Adaktusson lämnar KD:s partistyrelse och rollen som vice partiledare, uppger han för Expressen..

DI - 5 timmar sedan

Styrelseledamot i Bravida dumpar aktier för 25,5 miljoner

Staffan Påhlsson, som är styrelseledamot i installationsbolaget Bravida sedan våren 2016 och som tidigare har varit Bravidas vd, sålde den 18 juni 300.000 aktier i bolaget. .

DI - 5 timmar sedan

Per Bolund välkomnar Göran Perssons löfte: ”Låter lovande”

Regeringen vill se hårdare tag mot penningtvätt och går nu fram med en rad nya åtgärder för att skärpa regelverket. Samtidigt förväntar sig finansmarknadsminister Per Bolund ett mer aktivt arbete även från bankernas sida..

DI - 5 timmar sedan

Fed-besked lyfte Wall Street över nollstrecket

Beskedet att den amerikanska centralbanken, Fed, lämnar styrräntan oförändrad fick New York-börserna att klättra över nollstrecket och stänga på plus. Breda S&P 500 avslutar upp 0,3 procent, medan tekniktunga Nasdaqs kompositindex avancerade 0,5 procent under onsdagens handelssession..

DI - 6 timmar sedan

Vårt konfliktintresse sprider falska nyheter snabbare

Man kan lätt tro att Facebooks och Twitters produkter är plattformar som låter oss dela bilder och artiklar. Men deras produkt är din och min uppmärksamhet som de fångar in med bilder och artiklar och sedan säljer till annonsörer.  .

DI - 6 timmar sedan

Ryktet om Silicon Valleys död överdriven – här är ödesfrågorna

Sommaren 2017 landade Di:s utsände i Palo Alto. Två år senare har Silicon Valley genomgått sin kanske mest dramatiska period någonsin. Här listar Andreas Cervenka tio personliga spaningar från tiden i världsekonomins nya maktcentrum..

DI - 6 timmar sedan

Di:s Silicon Valley-korrespondent: ”Stubintråd som väntar på en gnista”

7 frågor till Andreas Cervenka, Di:s utsända i Silicon Valley som nu återvänder till Stockholm..

DI - 6 timmar sedan

Italiens styrande koalition föreslår reform för centralbanken

Den regerande italienska koalitionen har arbetat fram ett utkast till ett lagförslag som ska ge regeringen och parlamentet rätten att utse centralbankens fem ledamöter..

DI - 6 timmar sedan

Signal om att Fed är beredd att möta marknaden

Efter Federal Reserves beslut att lämna styrräntan oförändrad på onsdagen ökar sannolikheten för en räntesänkning i juli ytterligare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.