Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 19 June, 11:15

Alingsås tidning - 11 jun 19 kl. 12:51

Singelolycka utanför LångaredStrax efter klockan tolv på tisdagen inträffade en singelolycka med en personbil på väg 1985 mellan Långared och Loo. Det är störningar i trafiken i samband med räddningsarbetet. Det är oklart om någon har skadats i samband med olyckan..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Långared, Loo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolyckautanför , Långared

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Sökandet efter försvunna kvinnan fortsätter

Trots en omfattande sökinsats har polis i nuläget inga spår efter den kvinna som försvunnit i Bergstena. Sökinsatsen fortsätter under onsdagen.
Det var under söndagen som en 58-årig kvinna anmäldes försvunnen i Bergstena.

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Han betalar folk för att se reklam

Här är affärsmannen som betalar folk för att se reklam i mobilen. Rolf Lundqvist i idylliska Iglabo utanför Vårgårda har utvecklat en unik affärsmodell som nu börjar sprida sig över världen. Kunderna finns redan i 120 länder.

Alingsås tidning - Igår: 10:44

Stora telefonstörningar

Det är just nu stora störningar på telefonnätet som ställer till det för många branscher. Även Alingsås tidning är drabbade och det kan därför vara svårt att nå oss per telefon just nu. Det är Tele2 som har omfattande störningar på sitt nät och det kan därför vara svårt att ringa in till tidningen.

Alingsås tidning - Igår: 07:57

Kvinna försvunnen i Bergstena

I söndags morse försvann en kvinna 58 år gammal i området kring Bergstena i Vårgårda kommun. Polisen går nu och ber allmänheten om tips som kan hjälpa till i sökandet. Polisen skriver på sin hemsida att kvinnan är 167 cm lång, har ljust axellångt hår och är normalbyggd.

Alingsås tidning - Igår: 07:42

Så blir jubileumshelgen

400 minuter underhållning. Och en rad kända ansikten. Programmet för jubileumshelgen i september är nu spikat.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Fängelse för vårdslös körning

En 32-årig man döms till tre månaders fängelse efter att ha varit inblandad i en biljakt genom centrala Alingsås under slutet av fjolåret.
Det var en morgon i december som polis beslutade sig för att stoppa en bil för kontroll i centrala Alingsås. Föraren visade inget intresse av att stanna och körde vidare.

Alingsås tidning - I förrgår: 21:18

Rattfylla på E20

Vid 09-tiden på söndagens morgon stoppade polisen en personbilsförare vid Götaplan. Föraren, en man född -70, visade sig vara påverkad av alkohol..

Alingsås tidning - I förrgår: 21:19

Misstänkt grov olovlig körning

En man, född -68, är misstänkt för grov olovlig körning. Polisen stoppade mannen i Sollebrunn, vid tvåtiden på söndagen. Förutom att mannen hade ett återkallat körkort visade det sig också att bilen han framförde hade körförbud..

Alingsås tidning - 16 jun 19 kl. 10:27

Lejonen och ankorna – ett mirakel

Alströmer, potatisen, kaféerna. Men fasen om inte ankjoggen intar en hedrande fjärdeplats i den informella tävlingen ”vad som gör Alingsås till Alingsås”? Vilat och ruvat.

Alingsås tidning - 16 jun 19 kl. 07:45

Flera fall av fylla

Polisen hade en del av att göra under Potatisfestivalens andra dag. Under lördagen omhändertogs tio personer för berusning. En person avvisades också från centrala Alingsås, efter att denne uppvisat ordningsstörande beteende.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.