Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 25 June, 12:00

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusionStåljättarna Thyssenkrupp och Tata Steel tillåts inte slå ihop sina påsar i Europa. Skapandet av ett gemensamt bolag i EU stoppas nu av EU-kommissionen. "Miljontals människor i Europa arbetar i den här sektorn och företagen behöver rättvisa stålpriser f.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Thyssenkrupp, Tata Steel, Europa, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU stoppar, stålfusion
SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

YA - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

Kristianstadsbladet - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

BT - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

Barometern - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 13:10

EU stoppar stålfusion

Ståljättarna Thyssenkrupp och Tata Steel tillåts inte slå ihop sina påsar i Europa. Skapandet av ett gemensamt bolag i EU stoppas nu av EU-kommissionen. "Miljontals människor i Europa arbetar i den här sektorn och företagen behöver rättvisa stålpriser f.

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 13:43

EU stoppar stålfusion

Ståljättarna Thyssenkrupp och Tata Steel tillåts inte slå sina påsar ihop i Europa..

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 13:43

EU stoppar stålfusion

Ståljättarna Thyssenkrupp och Tata Steel tillåts inte slå sina påsar ihop i Europa..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Pojke dog efter hundattack – ägaren frias

I juli 2018 dog en 15-årig pojke sedan han blivit biten i halsen av en hund. Hundägaren åtalades för vållande till annans död, men nu frias hon av Örebro tingsrätt. Tingsrätten anser inte att hundägaren varit oaktsam när hon lämnade hunden och pojken en.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Alfredsson kan väljas in i Hall of Fame

För ett år sedan nobbades han inträde i Hockey Hall of Fame. Nu har Daniel Alfredsson chansen igen. Den 46-årige Ottawa-legendaren är en av kandidaterna som kan väljas in i den exklusiva skaran där endast fyra svenskar – Börje Salming, Peter Forsberg, M.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nya greppet – spel på Falsterbo Horse show

ATG har var länge varit förknippat med spel på trav, men har på senare tid satsat även på andra sporter. Och nu tar den svenska speljätten ytterligare ett kliv – in i Falsterbo Horse show..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Metro gör sig av med journalisterna

Den krisdrabbade tidningen Metroplanerar att göra sig av med samtliga journalister, rapporterar Expressen. – Journalister passar inte in i vår affärsplan. Det finns flera contentbyråer som producerar material som passar oss.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

SBAB sänker räntorna

Bolåneinstitutet SBAB sänker räntorna på bolån med löptider från två år och uppåt med mellan 0,10 och 0,40 procent, enligt ett pressmeddelande. Efter ändringen är exempelvis listräntan på tvååriga lån 1,59 procent och räntan på ett tioårigt lån 2,49 pro.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ersättning för tandvårdsskador nobbas

Patienter som anmält vårdskador efter att ha behandlats hos en tandläkarpraktik i Sävsjö har i stor utsträckning nekats ersättning på grund av att journaler saknats, rapporterar Sveriges radio P4 Jönköping. Kliniken stängdes akut av Inspektionen för vår.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

George Clooney gör film för Netflix

Den amerikanske skådespelaren George Clooney ska både spela huvudrollen i och regissera en ny film för Netflix, skriver Variety. "Good morning, midnight" bygger på Lily Brooks-Daltons sci-fi-roman med samma namn från 2017, och beskrivs som en postapokal.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Dansk simmade 90 mil – med mamma som stöd

Från tyska gränsen, längs kusten norrut och hela vägen till Köpenhamn. I eftermiddag väntas den 42-årige extremsimmaren Lars Simonsen bli den förste någonsin att nå Danmarks huvudstad – efter 90 mils simning. Med på färden är även hans mamma, som dock t.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Drunknande dör tyst och omgivna av badare

Drunkningsstatistiken var nattsvart i fjol. Trots det är det långt ifrån alla som vet hur en person i nöd beter sig. Ökad kunskap skulle rädda många liv, enligt forskaren Andreas Claesson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.