Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 June, 01:36

Expressen - 11 jun 19 kl. 12:59

Bill Gates låter miljonerna rulla för sin dotters hobbyJennifer Gates dotter till Bill Gates, en av världens rikaste män, satsar på en karriär på hoppbarnorna.Då ställer pappa Bill Gates upp och stöttar dottern. Bland annat har han köpt flera hästgårdar i både USA och Europa – och budat över 80 miljoner kronor på en häst till dottern..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gates, Bill Gates, USA, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bill, Gates, låter, miljonerna, rullaför sin , dotters, hobby
Sydsvenskan - 17 maj 13 kl. 04:53

Bill Gates rikast

Bill Gates seglar åter upp som världens rikaste person enligt Bloombergs miljardärsindex.
.

Dagens PS - 21 feb 17 kl. 11:17

Bill Gates vill beskatta robotar

När allt fler arbeten automatiseras ställs frågan på sin spets hur välfärden ska kunna upprätthållas och bekostas. Enligt vissa experter kan hälften av jobben – med fokus på industrin – komma att utföras av robotar inom en snar framtid och i ljuset av det förs diskussioner bland annat inom EU om hur tekniken slår mot välfärden. Parlamentsledamöter diskuterar behovet av en robotskatt som en effekt av att tekniken orsakar akut arbetsbrist bland människor i medlemsstaterna.

Cornucopia - 15 nov 14 kl. 12:16

Dåligt påläst Bill Gates yrar om svensk arvsskatt

En av Microsofts medgrundare, multimiljardären Bill Gates uttrycker förvåning om att man inte har arvsskatt i Sverige. Samtidigt visar detta på hur dåligt påläst han är, då skillnaden mellan amerikansk arvsskatt (eng estate tax) och svensk arvsskatt var som mellan natt och dag till den avskaffades 2004.

Läser man om amerikansk arvsskatt så är 0% om make eller maka ärver, och oavsett är grundavdraget 5 340 000:- USD, eller ca 39 000 000:- SEK per år.

Computer Sweden - 18 okt 17 kl. 10:24

It-profiler i topp på rikast-listan – Bill Gates åter etta


För alla it-intresserade är det välkända namn i toppen på amerikanska affärsmagasinet Forbes lista över USA:s rikaste. Microsofts grundare Bill Gates ståtar åter i topp..

IDG - 18 okt 17 kl. 10:24

It-profiler i topp på rikast-listan – Bill Gates åter etta


För alla it-intresserade är det välkända namn i toppen på amerikanska affärsmagasinet Forbes lista över USA:s rikaste. Microsofts grundare Bill Gates ståtar åter i topp..

Opinionen.se - 17 maj 13 kl. 07:10

Gates åter rikast ? Kamprad femma

Bill Gates seglar åter upp som världens rikaste person, enligt Bloombergs miljardärsindex..

Nyteknik - 17 maj 13 kl. 13:41

Gates åter i topp

Bill Gates seglar åter upp som världens rikaste person enligt Bloombergs miljardärsindex..

DI - 17 sep 13 kl. 09:47

Gates åter högst upp på tronen

Fem år efter Lehman Brothers fall har USA:s rikaste tagit tillbaka vad de förlorade i samband med finanskraschen på Wall Street. Bill Gates är åter världens rikaste..

Opinionen.se - 17 maj 13 kl. 03:55

Gates rikast ? Kamprad femma

Bill Gates seglar åter upp som världens rikaste person enligt Bloombergs miljardärsindex. 57-åringen som grundat mjukvarujätten Microsoft har en förmögenhet som beräknas till 72,7 miljarder dollar ? 16 procent mer än för ett år sedan.

Kristianstadsbladet - 17 maj 13 kl. 03:46

Gates rikast - Kamprad femma


Bill Gates seglar åter upp som världens rikaste person enligt Bloombergs miljardärsindex. 57-åringen som grundat mjukvarujätten Microsoft har en förmögenhet som beräknas till 72,7 miljarder dollar - 16 procent mer än för ett år sedan. Därmed passerar han mexikanen Carlos Slim, som är hack i häl med 72,1 miljarder dollar, skriver bloomberg.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Donald Trump inleder sin återvalskampanj

I natt lanserar Donald Trump sin återvalskampanj.Vid cirka 02.00, svensk tid, håller presidenten tal vid ett väljarmöte i Orlando, Florida.

Expressen - 45 minuter sedan

Ola Binis advokat slår tillbaka mot uppgifterna

Ola Bini sitter fortfarande fängslad i Equador.Enligt uppgifter till nyhetsbyrån AP ska svensken frågas ut av amerikansk polis.Svenskens advokat Carlos Soria slår dock tillbaka mot uppgiften, i en intervju med SVT.

Expressen - 1 timme sedan

Misshandlade kvinna – greps på väg till Sverige

En man greps på en flygplats i södra Spanien efter att hans fru, en svensk kvinna, uppgett att han försökt strypa henne med en sladd till en mobilladdare, uppger tidningen Diario Sur. Med sig hade mannen hans och kvinnans fyra gemensamma barn. .

Expressen - 1 timme sedan

Föll från balkong – förd till sjukhus

En person har fallit från en balkong i ett flerfamiljshus i Kista i norra Stockholm. Skadeläget är oklart, men personen har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunen varnar för falsk hemtjänst

Svenljunga kommun varnar för falsk hemtjänst.En person, iklädd hemtjänstens kläder, påstod sig göra en enkätundersökning, skriver Borås Tidning. – Vi gör inte enkätundersökningar på det här sättet.

Expressen - 2 timmar sedan

Ullenhag: Sänk skatt på arbete – för miljöns skull

Erik Ullenhag (L) vill se en ny skattereform i Sverige, skriver han i en debattartikel i Dagens industri. Ullenhag föreslår att sänka skatt på arbete och höja miljöskatter – något han menar kommer minska utsläpp och gynna arbetstagare. .

Expressen - 2 timmar sedan

Tyskt politikermord misstänks vara terrordåd

Mordet på den flyktingvänlige tyske politikern kan vara ett terroristdåd.Den kristdemokratiske lokalpolitikern Walter Lübcke sköts ihjäl i början av juni – nu misstänker åklagaren att en högerterrorist kan ligga bakom mordet..

Expressen - 2 timmar sedan

Fredrik Reinfeldt köpte drömhus i skärgården

Fredrik Reinfeldt, 53, och hans sambo Roberta Alenius, 40, har hittat sitt drömboende i Stockholms skärgård.Paret har i dagarna köpt ett diskret fritidshus.– De får ett fantastiskt boende, säger kvinnan som sålde huset..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstanken: Man sålde sprit vid skola

En man i 50-årsåldern har åtalats misstänkt för att ha sålt sprit till ungdomar utanför skolor i Göteborg, skriver GP.Mannen ska ha smugglat från Tyskland och tros ha tjänat runt 250 000 kronor.Han nekar till alla misstankar.

Expressen - 3 timmar sedan

Polisen söker försvunnen man

Polisen i Malmö söker efter en man i 80-årsåldern som försvunnit från ett boende i Limhamn vid 19-tiden på tisdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.