Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 05:05

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 12:34

Efter Browders anmälan - finländsk polis startar inte Nordea-utredningFinländsk polis kommer inte att öppna någon utredning gällande penningtvätt i Nordea efter den anmälan som lämnades in av finansmannen Bill Browder i höstas, enligt Helsingin Sanomats källor..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Browders, Nordea, Bill Browder, Helsingin Sanomats

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter Browders, anmälan, finländsk, polis, startarinte , Nordea-utredning
HBL - 16 aug 13 kl. 15:32

Åländsk polis övervakar ryska konsulatet

Det ryska konsulatets säkerhet kommer att förstärkas i Mariehamn för en obestämd tid.Polisen på Åland tar mycket allvarligt på den protest med upphängda ballonger som riktades mot det ryska konsulatet i onsdags. Ett beslut om extra bevakning av konsulatet har fattats.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 12 kl. 11:14

Finländsk gruva polisanmäld

Finländska miljöaktivister har gjort en polisanmälan mot gruvbolaget Talvivaara för miljöbrott. Enligt polisen gjorde representanter för folkrörelsen Stop Talvivaara anmälan i samband med en demonstration i Kajana på förmiddagen. Talvivaaragruvan i Östra Finland har kritiserats hårt av miljöminister Ville Niinistö för brister i hanteringen av avfallsvatten..

Skånskan - 10 feb 16 kl. 08:00

Polisen dröjde med anmälan om hatbrott

Skivarp Stöket vid flyktingboendet i Skivarp polisanmäldes redan när polispatrullerna kom till platsen på lördagskvällen – ändå fanns det ingen anmälan om hets mot folkgrupp registrerad på måndagen.
Först på tisdagen sattes utredningen igång när kommunen också anmälde händelsen.Hets mot folkgrupp är ett prioriterat ärende, berättar utredaren Beatrice Wetterberg vid Ystadspolisen.

Nyan - 12 maj 14 kl. 14:00

Elektronisk anmälan enklare att hitta

Vissa typer av brottsanmälningar har sedan en tid kunnat göras elektroniskt via nätet.
Polisen gör det nu enklare för anmälarna att hitta tjänsten.
– Vi länkar nu anmälningssidan direkt från www.

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 13:47

Ingen finländsk utredning mot Nordea

Den finländska centralkriminalpolisen har beslutat att inte inleda någon utredning kring misstänkt penningtvätt om Nordea. Enligt polisen finns ingen anledning att misstänka penningtvätt i Baltikum. Finansmannen Bill Browder som gjorde själva anmälan, s.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 13:47

Ingen finländsk utredning mot Nordea

Den finländska centralkriminalpolisen har beslutat att inte inleda någon utredning kring misstänkt penningtvätt om Nordea. Enligt polisen finns ingen anledning att misstänka penningtvätt i Baltikum. Finansmannen Bill Browder som gjorde själva anmälan, s.

UT - 22 jan 14 kl. 18:52

Anmälan om vanvård av äldre man

En anmälan om vanvård av en vuxen äldre man med grav funktionsnedsättning har inkommit till Ulricehamns kommun. Enligt den anonyma anmälan är det en kvinna som allvarligt vanvårdar sin hemmavarande man. Enligt uppgift är mannen handikappad både fysiskt och psykiskt till följd av en tidigare hjärnblödning.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Finländsk man planerade explosion

En man har gripits i Finland, misstänkt för att ha planerat en explosion på offentlig plats. Han häktades på tisdagen, misstänkt för förberedelse till allmänfarligt brott.I mannens bostad i Jyväskylä beslagtogs närmare 200 kilo pulver och vätskor.

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 12:09

Polis skrev inte anmälan mot kollega


En tolvårig pojke ringde i augusti förra året till polisen och berättade att hans pappa, som är polis, hade slagit honom.Poliser besökte pojken, men ansåg att det inte hade begåtts något brott, skriver Nyheter 24. Varken vakthavande befälet, som tog emot samtalet, eller förundersökningsledaren upprättade därför någon anmälan.

BT - 09 jan 14 kl. 19:11

Ny anmälan mot spelfusk i basket

Basketligan är på nytt föremål för polis och åklagare. En ny utredning om misstänkt spelfusk har inletts. Åter riktas blickarna mot enskilda domare.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Handeln i Global Gaming återupptas

Handeln i Global Gamings aktie på Nasdaq First North kommer att återupptas klockan 14.00 på måndagseftermiddagen efter en auktion som inleds klockan 13.50..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Global Gaming rasar efter indragen licens

Aktien i Global Gaming föll brant när handel återupptogs på måndagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Wall Street riktar blickarna mot Federal Reserve

Terminerna för de ledande USA-börserna visade små rörelser inför måndagens öppning..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Danske: Då sänker Fed räntan

Danske Bank tror att den amerikanska centralbanken Federal Reserve sänker räntan tre gånger under året, skriver sparekonomen Maria Landeborn i sitt veckobrev..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Kindred om Global Gaming: Bra att Spelinspektionen agerar tydligt

Spelinspektionens pågående granskning av bettingbolagen som på måndagen resulterade i indragen licens med omedelbar verkan för Global Gaming, oroar inte sektorkollegan Kindred - tvärtom..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

H&M sänke på börsen

Stockholmsbörsen har inlett den nya veckan oregelbundet efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas. Banker placerade sig i toppen av storbolagsindexet medan H&M agerade sänke..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Pimco: Riksbanken är för optimistisk

Riksbanken har indikerat att den vill höja med omkring 50 punkter under kommande 18 månaderna, men det är för optimistiskt. Det säger Peder Beck-Friis, förvaltare på Pimco..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Global Gaming handelsstoppas efter licensförlust

Handeln med aktien i Global Gaming på First North har stoppats inför marknadernas öppning på måndagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Global Gaming: Spelinspektionen saknar stöd i spellagen - överklagar

Global Gaming kommer överklaga Spelinspektionens beslut att dra i dotterbolaget Safe Ents licens för onlinespel och vadhållning i Sverige..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Pfizer köper bioteknikbolag för över 100 miljarder

Läkemedelsbolaget Pfizer förvärvar bioteknikbolaget Array Biopharma, som utvecklar molekyler inom cancer och sällsynta sjukdomar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.