Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 25 June, 17:44

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 19 kl. 12:15

Trelleborg: Cykel blev förstörd vid brand utanför husDet har kommit in ytterligare en polisanmälan efter söndagsnattens brand vid ett hus på Parkgatan. En cykel blev förstörd av elden. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Parkgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trelleborg, Cykelblev , förstördvid , brandutanför , hus
Skånskan - 21 aug 18 kl. 14:44

Händelseförloppet efter brand utreds

TRELLEBORG Ingen misstänkt är i nuläget gripen för den våldsamma rån- och mordbranden på Fagerängen i Trelleborg.
– Det första vi måste få klart för oss är vad som faktiskt hänt, själva händelseförloppet, säger Ann-Christine Sjöbeck, polisens förundersökningsledare.Brandplatsen där butiken Trelleborgs Bazar bokstavligen gick upp i rök natten mellan söndagen och måndagen var under tisdagen fortsatt avspärrad i väntan på en teknisk undersökning under eftermiddagen.

Skånskan - 15 mar 16 kl. 07:28

Kök förstört vid brand i morse

Trelleborg Delar av en bostad i Trelleborg brändes ut helt vid en brand under tisdagsmorgonen. Klockan var 04.42 då polis och räddningstjänst larmades till Stavstensvägen i västra Trelleborg.

Trelleborgs Allehanda - 24 sep 14 kl. 06:30

Extra poliskoll efter ny brand

Ännu en brand har drabbat västra Trelleborg. Nu håller polisen extra koll på området och ber allmänheten vara uppmärksam.
Strax före klockan 20 i måndags började det brinna i ett sopkärl intill ett förråd på Norregatan.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 16:56

Brand i lägenhet avskrivs som olycka

TRELLEBORG I samband med en lägenhetsbrand i ett flerfamiljshus på Liljeborgsgatan i centrala Trelleborg hittade polis ett vapen som kopplades till en man som befann sig på platsen.– En pistol har hittats, men inga analyser har gjorts av vapnet i nuläget, säger polisens förundersökningsledare Ann-Christine Sjöbeck.
Det var i anslutning till en brand i en lägenhet på Liljeborgsgatan på måndagens morgon som en man på platsen blev misstänkt för vapenbrott, ringa narkotikabrott, bruk samt innehav av narkotika.

GT - 05 feb 15 kl. 21:35

Butikbrand – man sågs lämna på cykel

I går brann det i en container på Hisingen. På torsdagskvällen härjade ytterligare två bränder – då i Eriksberg i Göteborg under torsdagskvällen. – Först brann det i en container och sedan stod en butik i närheten i brand, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten i Storgöteborg.

Trelleborgs Allehanda - 02 aug 12 kl. 21:56

Anlagd brand på Pilens montessoriskola

Någon försökte elda upp ett skjul på Pilens montessoriskola på torsdagskvällen. Enligt räddningstjänsten var risken stor att elden skulle sprida sig till skolbyggnaden.
Klockan 20.

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 04:22

Kraftig brand i centrala Trelleborg

Restaurang Casablanca på Nygatan i Trelleborg brinner och ett stort antal brandbilar är på plats och arbetar med att släcka branden som rasar i de centrala delarna av staden.— Det uppgifterna vi har fått är att det har börjat i en soptunna intill fasaden. Sedan vet vi inte anledningen till att det har börjat brinna.

Västerbottens Folkblad - 09 mar 16 kl. 06:33

Stor brand i centrala Trelleborg

En stor eldsvåda bröt ut i en restaurang i centrala Trelleborg i natt. Räddningstjänsten skickade ett stort antal brandbilar till platsen och fick kontroll på branden, som dock väntades rasa vidare under morgonen. Byggnaden kommer att bli totalförstörd.

GöteborgsPosten - 09 mar 16 kl. 04:22

Stor brand i centrala Trelleborg

En stor eldsvåda bröt ut i en restaurang i centrala Trelleborg i natt. Räddningstjänsten skickade ett stort antal brandbilar till platsen och fick kontroll på branden, som dock väntades rasa vidare under morgonen. Byggnaden kommer att bli totalförstörd..

Västerbottens Folkblad - 09 mar 16 kl. 08:54

Stor brand i centrala Trelleborg

En stor eldsvåda bröt ut i en restaurang i centrala Trelleborg i natt. Räddningstjänsten skickade ett stort antal brandbilar till platsen och fick kontroll på branden, som dock väntades rasa vidare under morgonen. Byggnaden kommer att bli totalförstörd.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Situationen på BUP i Trelleborg är alarmerande

Två och ett halvt års väntetid för utredning, medicinering av barn och avsiktliga underdiagnostiseringar är bara några av problemen på Barn och Ungdomspsykitarin i Trelleborg. Det skriver de anställda i ett brev till Region Skånes regionstyrelse..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Shopping slutade på sjukhus – misstänkt krock med elscooter

Birgitta Svensson var precis färdig med lördagsshoppingen när hon plötsligt blev påkörd bakifrån och föll ned på golvet inne på Valen. Nu vill hon uppmana föräldrar att informera sina barn om riskerna med eldrivna fordon. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fullt fokus: Urban har fotograferat i nästan 60 år

Urban Flink har fotograferat i snart 60 år och kommit bland de hundra bästa i en stor fototävling..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

27-åring döms till fängelse för det grova valprånet

27-åringen döms för grovt rån och häleri, medans hans vän 34-åringen frias..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stadens största utvecklingsprojektet i modern tid

Under våren 2019 har tre arkitektlag arbetat fram förslag omkring Trelleborgs nya stadsdelar som går under samlingsnamnet Sjöstaden kan komma att se ut år 2025. Utanför centralstationen kan man nu smygkika på några av idéerna..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Fotboll: Nu lämnar han sin plats i TFF

Hasse Mattisson slutar sin tjänst som försäljningsansvarig för TFF. Men han kommer att vara kvar i klubben – som assisterande tränare i U19-laget..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Mellby Gårds miljoner kan rädda TFF från en nervig höst

Ett par sommarförstärkningar med hjälp av Mellby Gårds miljoner ska få TFF att lyfta i superettan-tabellen under höstsäsongen. Men då bör klubben helst hitta en anfallare..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Olycka: Segelbåt körde upp på land – räddningstjänst på väg

Strax innan lunch på tisdagen larmades SOS Alarm om en båt som gått på grund vid Måkläppen. ”Det är en dansk båt som av någon anledning gått rakt upp på land,” säger Mats Ohlsson från Sjöräddningssällskapet Falsterbokanalen som ryckte ut..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Miljöbrott: Anmäler granne som eldar på tomt

En man bosatt i Beddingestrand har polisanmält en granne som eldar på sin tomt. Mannen misstänker att grannen eldar renoveringsavfall, då röken är svart och luktar illa. Det framkommer av polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Brott: Hyrde ut sin bostad – fick fastigheten förstörd och saker stulna

En kvinna som hyrde ut sin bostad i Anderslöv gjorde en hemsk upptäckt när hon kom dit på måndagen. Element, fönster, dörrar och vitvaror var stulna, och många av inventarierna sönderslagna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.