DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 17:43

DI - 11 jun 19 kl. 12:28

LånelöfteTectona har erhållit lånelöfte från två olika banker på två olika fastigheter. Bolaget väljer nu att gå vidare med förvärv av en fastighet om 42 uthyrningsenheter. Köpeskilling för denna transaktion är 1.050.000 dollar och vi har erhållit lånelöfte om 850.
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lånelöfte
PrivataAffärer - 24 mar 17 kl. 11:00

"Lånelöfte" är inget löfte

Har du fått lånelöfte av banken och tänker gå vidare i en budgivning om en ny bostad? Kontrollera löftet en gång till. Konsumenternas Bank- och finansbyrå får med jämna mellanrum in klagomål från konsumenter som inte får låna – trots lånelöftet....

Dagens PS - 03 okt 18 kl. 09:39

Här är det lättast att få lånelöfte

En av storbankerna kräver borgensåtagande, uppger SvD. Men den bank som kräver mest information, exempelvis hur många bilar låntagaren har, är Danske Bank, framgår det, liksom att Swedbank kräver minst information innan lånelöftet utfärdas. ”Swedbank frågar inte om kapitalinkomster eller hur mycket låntagaren har på sitt sparkonto – något som Handelsbanken, Danske Bank och SEB kräver”, skriver tidningen.

DN - 12 nov 12 kl. 09:59

Regeringen ger SAS lånelöfte

Sparplanen ger SAS möjlighet att bli konkurrenskraftigt på lång sikt, det anser regeringen och ställer sig därför bakom ett lånelöfte om totalt 3,5 miljarder..

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 13 kl. 13:03

96-åriga Aina Nilsson hade inget lånelöfte hävdar kronofogden

96-åriga Aina Nilsson hade inte fått något lånelöfte när hennes hus såldes. Det gjordes heller ingen formell ansökan om att skjuta upp försäljningen. Det skriver kronofogden i sitt yttrande till hovrätten, dit försäljningen överklagats..

DI - 07 nov 15 kl. 14:46

Ditt lånelöfte är ingen garanti

Ett lånelöfte från banken är för de allra flesta en nödvändighet inför ett bostadsköp. Men namnet till trots innebär det inte att du är garanterad att få låna pengarna, säger Maria Landeborn på Skandiabanken..

DI - 09 nov 16 kl. 08:19

Bactiguards huvudägare ger lånelöfte

Bactiguards huvudägare Christian Kinch och Thomas von Koch har utfärdat ett lånelöfte på en bryggfinansiering om maximalt 50 miljoner kronor..

DI - 19 aug 17 kl. 08:19

Bankens bolånelöfte gick upp i rök

Bankernas syn på små bostadsrättsföreningar har blivit striktare. Flera ratar låneansökningar utan att göra en kreditprövning om föreningarna inte är tillräckligt stora. Ellen Grefbergs bolånelöfte från Nordea försvann när hon ville köpa en lägenhet i en liten förening..

Corren - 01 dec 17 kl. 20:00

Lånelöfte möttes av oenighet

Folkungabygdens pastorat har gett ett lånelöfte till sitt nystartade holdingbolag..

DI - 27 mar 14 kl. 18:49

Grekland får nytt lånelöfte i april

Grekland kommer att få ett löfte om nya nödlån redan i mitten på april. Det rapporterar Bloomberg News, och hänvisar till uppgifter från tjänstemän med insyn i förhandlingarna..

Cornucopia - 11 jun 19 kl. 14:40

SEB tar 2500:- för skuldfritt lägenhetsköp - lånelöften tas tillbaka av banker

En läsare, som bytt ner sig från en prestigevåning i centrala Stockholm till en mindre lägenhet och därmed fått skuldfritt boende rapporterar att SEB tog 2500:- SEK i avgift för bostadsköpet, när det inte togs något bolån. Beskedet från mäklare i samband med köpet är också att banker nu ofta drar in sina tidigare lånelöften och köpare tvingas hoppa av lägenhetsköp.
Visning pågår på Södermalm.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 15 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 15 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Trump till attack mot Iran: Regimen förstår bara styrka och makt

USA kommer att möta iransk aggression med ”överväldigande styrka”. Det skriver landets president Donald Trump i en serie uttalanden på Twitter på tisdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Botoxrally efter jätteaffären – krisaktien rusar

NEW YORK. Abbvie köper den krisande Botox-tillverkaren Allergan i ännu en storaffär inom läkemedelssektorn. Uppköpet, som beskrivs som win-win för båda parterna, gör Abbvie till ett av världens största läkemedelsbolag.

DI - 45 minuter sedan

Små nedgångar i New York – Fedex ned inför rapport

De ledande New York-börserna inledde tisdagen med blygsamma nedgångar då marknaden inväntade ett tal från Fed-chefen Jerome Powell. .

DI - 45 minuter sedan

Combigene förlänger budtid på Panion Animal Health

First North-listade Combigene förlänger budtiden på Spotlight-bolaget Panion Animal Health till den 10 juli. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Utsläppen från bilar fortsätter öka

Utsläppen av koldioxid från nya bilar i EU har ökat för andra året i rad. Det framgår av en rapport där Europeiska miljöbyrån publicerat sina preliminära data över koldioxidutsläppen för nya bilar och skåpbilar i EU samt Island. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.