SR > Nyheter

Tuesday, 18 June, 12:41

SR - 11 jun 19 kl. 12:17

Hårda förhandlingar att vänta i DanmarkJust nu pågår regeringsförhandlingar i Danmark efter förra veckans val. Socialdemokraternas partiledare Mette Frederiksen hoppas kunna bilda regering, men diskussionerna, inte minst när det gäller invandringspolitiken, väntas bli hårda..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Danmark, Mette Frederiksen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårda, förhandlingaratt , väntai , Danmark
DI - 02 dec 14 kl. 19:39

Hårda förhandlingar väntar

Hårda förhandlingar mellan regeringen och Alliansen är att vänta, där Miljöpartiet riskerar att åka ut. Det spår statsvetaren Jonas Hinnfors efter att det står klart att Sverigedemokraterna väljer att fälla regeringens budget..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hårda förhandlingar väntar EU-toppar

Statsminister Fredrik Reinfeldt accepterar att Sverige är en av de stora nettobidragsgivarna till EU och att den svenska EU-avgiften kommer att öka till följd av den relativt goda ekonomin. Det meddelade han när han anlände till EU:s toppmöte om unionens långtidsbudget. Reinfeldt anser dock att det senaste förhandlingsbudet missgynnar Sverige jämfört med de andra nettobidragsgivarna.

BT - 22 nov 12 kl. 18:31

Hårda förhandlingar väntar EU-toppar

Statsminister Fredrik Reinfeldt accepterar att Sverige är en av de stora nettobidragsgivarna till EU och att den svenska EU-avgiften kommer att öka till följd av den relativt goda ekonomin. Det meddelade han när han anlände till EU:s toppmöte om unionens långtidsbudget.
Reinfeldt anser dock att det senaste förhandlingsbudet missgynnar Sverige jämfört med de andra nettobidragsgivarna.

SVT - 23 sep 13 kl. 14:52

Merkel väntar sig hårda förhandlingar

Vi kan knappast vänta oss en snabb regeringsbildning i Tyskland. Vem det än blir ? om Merkel går ihop med socialdemokrater eller med De Gröna ?

Supermiljöbloggen - 20 nov 13 kl. 15:30

COP19 SPECIAL: Lorentz Tovat, Grön Ungdom: Vi kan inte längre vänta på COP-mötena

Klimatförhandlingarna har pågått i över 20 år utan nämnvärda resultat. Det är dags att inte binda upp sig vid att det är dessa som kommer ge oss de stora klimatlösningarna. Se istället till alla de positiva exempel som nu ploppar upp runt om i världen.

HBL - 09 feb 14 kl. 16:55

Katainen i Yle: Vi står inför mycket hårda beslut

Statsminister Jyrki Katainen (Saml) varnar för att de förestående skattehöjningarna eller nedskärningarna kommer att vara "mycket hårda" åtgärder. Statsminister Jyrki Katainen (Saml) väntar sig att oppositionspartierna också öppet redogör för vilka skatter de vore beredda att höja eller vilka utgifter de kunde pruta på för att få bukt med statens skuldsättning. Katainen fortsatte i statsministerns intervjutimme i Yles Radio Suomi på söndagen att gå åt Centern och Sannfinländarna.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS-förhandlingar fortsätter

På söndagen sitter SAS styrelse och diskuterar den flygande personalens kollektivavtal, uppger Ekot. Det rör sig om kabinpersonal och piloter.Åtta fackförbund är berörda i den här förhandlingen.

Kristianstadsbladet - 16 jan 13 kl. 13:43

Leandersson skriver på för Mjällby

Foto: Scanpix
Mjällby förlänger med William Leandersson. I dag kom parterna till slut överens efter sex månader med hårda förhandlingar.
?

BT - 26 feb 13 kl. 09:46

Erlandsson i fiskestrid i EU

Långa och hårda förhandlingar väntar i Bryssel när EU-ländernas fiskeansvariga tar upp den omfattande fiskereform som EU-parlamentet nyligen godkänt. "Stentufft" är landsbygdsminister Eskil Erlandssons (C) egen beskrivning av hur han kommer att agera.
- Min bedömning är att vi vill mest och bäst för fiskens skull.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 09:38

Erlandsson i fiskestrid i EU


Långa och hårda förhandlingar väntar i Bryssel när EU-ländernas fiskeansvariga tar upp den omfattande fiskereform som EU-parlamentet nyligen godkänt. "Stentufft" är landsbygdsminister Eskil Erlandssons (C) egen beskrivning av hur han kommer att agera. - Min bedömning är att vi vill mest och bäst för fiskens skull.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

30 000 jobb borta inom handeln om tio år

När handeln förändras försvinner både butiker och arbetstillfällen. Svensk Handel spår att 11 000 butiker och 50 000 jobb försvinner under den kommande tioårsperioden..

SR - 15 minuter sedan

Carrie Lam ber om ursäkt igen

Hongkongs högsta politiska ledare Carrie Lam ber återigen om ursäkt till demonstranterna och lovar bättring – men hon tänker inte avgå..

SR - 2 timmar sedan

V backar från hot att fälla regeringen

Vänsterpartiet backar nu från hotet om att fälla regeringen om den rör arbetsrätten..

SR - 2 timmar sedan

Löneskillnaderna blir mindre

Löneskillnaden mellan män och kvinnor blir allt mindre. Gapet har minskat sedan 2007, det uppger Medlingsinstitutet i en ny rapport..

SR - 2 timmar sedan

HD slår fast: Cannabisolja med THC är narkotika

CBD-olja som innehåller THC bedöms vara narkotika, detta enligt en dom från Högsta domstolen som kom i dag. Därmed är en lång rättslig tvist kring oljan avgjord..

SR - 3 timmar sedan

Telefoniproblem för Ring P1 – programmet ställs in

Det är just nu problem med telefonin för Ring P1. Programmet är därför försenat..

SR - 5 timmar sedan

HD prövar utlämning av misstänkta till Kina

I dag ska högsta domstolen pröva om en tidigare kinesisk tjänsteman som anklagas för att ha flytt Kina med över 280 miljoner kronor kan utlämnas. Mannen sitter i svenskt häkte och har begärts utlämnad av kinesiska myndigheter, som också utövat påtryckningar mot honom, i strid med svenska rättsprinciper..

SR - 6 timmar sedan

Fackens skyddsombud ska motverka dödsolyckor

Regeringen vill att fackliga skyddsombud ska få göra besök också på arbetsplatser där facket inte har några medlemmar. Ett lagförslag kommer i höst..

SR - 6 timmar sedan

Demonstranter kräver Lams avgång

I Hongkong väntar man fortfarande på någon tydlig reaktion från chefsminister Carrie Lam. Under de stora protestmarscherna i helgen krävde Hongkongborna att den impopulära ministern ska avgå..

SR - 6 timmar sedan

Ökad försäljning av elcyklar

Försäljningen av elcyklar har ökat med 35 procent det senaste året, men cyklandet bland unga minskar. Det visar det nationella cykelbokslutet för 2018..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.