Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 18 June, 05:08

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i AfghanistanMinst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan. Fordonet var på väg mot provinshuvudstaden Kandahar när alla i bilen dödades, enligt polisen. – Fyra barn, två flickor och tv.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Afghanistan, Kandahar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, civila, dödai , bombdådi , Afghanistan
Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i Afghanistan

Minst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan. Fordonet var på väg mot provinshuvudstaden Kandahar när alla i bilen dödades, enligt polisen. – Fyra barn, två flickor och tv.

UNT - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i Afghanistan

Minst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan..

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i Afghanistan

Minst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan..

BT - 21 sep 12 kl. 16:25

Sex döda i bombdåd i södra Thailand

Minst sex personer dödades och mer än 40 skadades när en bilbomb exploderade på en välbesökt shoppinggata i det oroliga södra Thailand på fredagen. Fem av de döda var civila, enligt en sjukhuskälla. Tillståndet uppges vara allvarligt för 19 av de skadade.

GöteborgsPosten - 13 maj 18 kl. 05:37

Sex döda i bombdåd mot kyrkor

Minst sex personer har dödats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen. Över 30 personer har skadats..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 18 kl. 03:25

Sex döda i bombdåd mot kyrkor

Minst sex personer har dödats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen. Över 30 personer har skadats. – Det har skett tre attacker i tre kyrkor, säger Frans Barung Mangera, talesperson vid polisen.

UNT - 13 maj 18 kl. 05:37

Sex döda i bombdåd mot kyrkor

Minst sex personer har dödats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 17 kl. 08:18

Minst sex döda i bombdåd i Pakistan

Minst fem människor har dödats i ett bombdåd i Parachinar i nordvästra Pakistan, enligt lokala myndigheter. Ytterligare minst 50 personer skadades i explosionen, som ägde rum på en marknad i ett shiitiskt dominerat område. – Antalet döda kan komma att s.

UNT - 31 mar 17 kl. 09:33

Minst sex döda i bombdåd i Pakistan

Minst fem människor har dödats i ett bombdåd i Parachinar i nordvästra Pakistan, enligt lokala myndigheter..

SR - 22 dec 13 kl. 04:32

Sex döda i bombdåd i Libyen

Minst sex personer dödades och 15 skadades när en bilbomb exploderade vid en armébas utanför Benghazi i östra Libyen natten till söndagen, uppger sjukvårdskällor till Reuters. Samtliga dödade ska ha varit soldater..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Slarv och okunskap bakom fel i tullen

Stora bolag med omfattande import gör samma slags fel i sin tullhantering som företag med betydligt mer blygsam utrikeshandel. Det är en av Tullverkets slutsatser efter att myndigheten granskat Sveriges 100 största importföretag. När de sista granskning.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Krisavtal ska reglera brandarbete

Efter fjolårets stora skogsbränder rådde viss förvirring om ersättning till alla de olika yrkesgrupper som ryckte ut för att hantera krisen. Nu vill Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, tillsammans med berörda fackförbund förhandla fram ett "krisavtal".

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

FN: 9,7 miljarder i världen 2050

Världens befolkning kommer att öka från dagens 7,7 miljarder till 9,7 miljarder 2050, enligt en ny rapport. I Afrika söder om Sahara beräknas befolkningen fördubblas under den här perioden. Befolkningen kan efter det växa till 11 miljarder år 2100, enli.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Asiens börser avvaktande vid öppning

Börserna i Asien visade små rörelser vid öppning i avvaktan av ett möte i den amerikanska riksbanken som är planerat till senare i veckan. I Tokyo backade Nikkei  225-index knappt 0,1 procent, medan det bredare Topixindex ökade ungefär lika mycket. I Ho.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vana målskyttar avgjorde för Chile

De regerande mästarna Chile har inlett Copa América på allra bästa sätt. Japan avfärdades med 4–0 i brasilianska São Paulo. Bakom resultatet döljs en kamp där specialinbjudna Japan inledningsvis dominerade, men hade svårt att komma till avslut.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ny ”Hungerspelen”-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen. Nästa år kan läsare återbesöka postapokalyptiska Panem, vars boktrilogi sålts i 100 miljoner.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Många döda och skadade i skalv

Två starka jordskalv skakade Sichuanprovinsen i Kina. Skalven, med magnituden 5,9 respektive 5,2 inträffade med 30 minuters mellanrum och kändes i städer som Chengdu och Chongqing, men jordbävningarnas centrum var i glesbygd. Minst elva personer har död.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Värmebölja slår mot indiska Bihar

Omkring 80 personer har omkommit i en värmebölja i Bihar i Indien. Temperaturerna har legat på omkring 45 grader i flera dagar. Bihar med 100 miljoner invånare i nordöstra delen av landet, är ett av landets fattigaste.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Karlshamn anmäls till Ivo

Ett flertal socialsekreterare i Karlshamn slår larm om felaktiga beslut om insatser för utsatta barn inom kommunens socialtjänst. Socialsekreterarna har nu gjort en lex Sarah-anmälan till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), uppger BLT. De anser att.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Odebrecht ansöker om konkurs

Det brasilianska skandalomsusade bolaget Odebrecht ansöker om konkurs. Ansökan kommer efter flera år av problem, där bolaget varit i centrum för flera politiska korruptionsutredningar i latinamerikanska länder. Enligt Odebrecht är en konkursbegäran det.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.