UNT > Utrikes

Tuesday, 25 June, 16:35

UNT - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i AfghanistanMinst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Afghanistan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, civila, dödai , bombdådi , Afghanistan
Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i Afghanistan

Minst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan. Fordonet var på väg mot provinshuvudstaden Kandahar när alla i bilen dödades, enligt polisen. – Fyra barn, två flickor och tv.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i Afghanistan

Minst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan. Fordonet var på väg mot provinshuvudstaden Kandahar när alla i bilen dödades, enligt polisen. – Fyra barn, två flickor och tv.

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 12:17

Sex civila döda i bombdåd i Afghanistan

Minst sex civila har dödats efter att en bomb som placerats vid sidan av vägen exploderat vid deras fordon i södra Afghanistan..

BT - 21 sep 12 kl. 16:25

Sex döda i bombdåd i södra Thailand

Minst sex personer dödades och mer än 40 skadades när en bilbomb exploderade på en välbesökt shoppinggata i det oroliga södra Thailand på fredagen. Fem av de döda var civila, enligt en sjukhuskälla. Tillståndet uppges vara allvarligt för 19 av de skadade.

GöteborgsPosten - 13 maj 18 kl. 05:37

Sex döda i bombdåd mot kyrkor

Minst sex personer har dödats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen. Över 30 personer har skadats..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 18 kl. 03:25

Sex döda i bombdåd mot kyrkor

Minst sex personer har dödats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen. Över 30 personer har skadats. – Det har skett tre attacker i tre kyrkor, säger Frans Barung Mangera, talesperson vid polisen.

UNT - 13 maj 18 kl. 05:37

Sex döda i bombdåd mot kyrkor

Minst sex personer har dödats vid bombdåd mot tre kyrkor i kuststaden Surabaya på östra Java i Indonesien, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 17 kl. 08:18

Minst sex döda i bombdåd i Pakistan

Minst fem människor har dödats i ett bombdåd i Parachinar i nordvästra Pakistan, enligt lokala myndigheter. Ytterligare minst 50 personer skadades i explosionen, som ägde rum på en marknad i ett shiitiskt dominerat område. – Antalet döda kan komma att s.

UNT - 31 mar 17 kl. 09:33

Minst sex döda i bombdåd i Pakistan

Minst fem människor har dödats i ett bombdåd i Parachinar i nordvästra Pakistan, enligt lokala myndigheter..

SR - 22 dec 13 kl. 04:32

Sex döda i bombdåd i Libyen

Minst sex personer dödades och 15 skadades när en bilbomb exploderade vid en armébas utanför Benghazi i östra Libyen natten till söndagen, uppger sjukvårdskällor till Reuters. Samtliga dödade ska ha varit soldater..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Dåligt väder hotar fransk honungsskörd

Ogynnsam väderlek har lett till en ovanligt skral inledning på den franska honungssäsongen..

UNT - 1 timme sedan

Miljontals grisar avlivade efter svinpest

Vietnam har avlivat nästan tio procent av sitt grisbestånd för att stoppa den afrikanska svinpesten som börjat sprida sig till stora grisfarmar i landet, enligt ett uttalande från den vietnamesiska staten..

UNT - 3 timmar sedan

Ukraina bojkottar Europarådet i protest

Den ukrainska delegationen lämnar i protest Europarådets parlamentariska församling..

UNT - 5 timmar sedan

Johnson: Vi lämnar EU med eller utan avtal

Premiärministerfavoriten Boris Johnson, som i nuläget har störst stöd för att axla rollen som ny ledare för Konservativa partiet i Storbritannien, kommer att ta Storbritannien ur EU utan ett avtal om förhandlingarna inte lett någonstans i slutet av oktober..

UNT - 6 timmar sedan

Iran: Vita huset är "efterblivet"

De senaste amerikanska sanktionerna mot Iran stänger för alltid dörren för en diplomatisk lösning på konflikten, enligt regimen i Teheran, som kallar Vita huset "efterblivet"..

UNT - 7 timmar sedan

Massjuka och stängda skolor efter giftig rök

Hundratals skolor har stängts och 75 människor har tagits till sjukhus efter att giftig rök släppts ut från en kemisk fabrik i den malaysiska industristaden Pasir Gudang..

UNT - 8 timmar sedan

Iran: Sanktionerna stänger dörren för alltid

De senaste amerikanska sanktionerna mot Iran stänger för alltid dörren för en diplomatisk lösning på konflikten, enligt utrikesdepartementet i Teheran..

UNT - 8 timmar sedan

Migranter döda i hettan vid USA:s gräns

Sju migranter, däribland en kvinna och tre små barn, har dött i extremhettan vid gränsen mellan USA och Mexiko..

UNT - 9 timmar sedan

Dansk simmade 90 mil – med mamma som stöd

Från tyska gränsen, längs kusten norrut och hela vägen till Köpenhamn..

UNT - 9 timmar sedan

Allt fler tar sina liv i USA

Antalet självmord i USA har ökat dramatiskt sedan millennieskiftet och är nu på den högsta nivån sedan andra världskriget, visar en ny rapport..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.