Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 17 June, 12:39

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 12:03

Han öppnar ny restaurang i stanInom en vecka öppnar restaurangen Fattaush. Det sker i gamla pizzeria Vikings lokaler. Ägaren och kocken Fadi Jarkas tror mycket på det orientaliska temat..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Fattaush, Vikings, Fadi Jarkas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han öppnar ny restaurangi , stan
Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Brandattentat mot restaurang i Malmö

Restaurangen Paddys i Malmö utsattes natten till måndag för ett brandattentat. Någon misstänks ha hällt brännbar vätska på dörren och tänt på. – Nu vet jag inte vad det handlar om det här.

YLE - 02 aug 17 kl. 16:09

Unga mammor väljer bort amningskritiska restauranger: Jag rör mig fritt på stan och ammar var jag vill

Om amningskritiken blir för ljudlig, leder det till att känsliga mammor stannar hemma, kommenterar Linda Hildén den pågående amningsdebatten i sociala medier. Själv föredrar hon ställen på stan där ammande mammor är välkomna. Det är fridfullt i den lilla lägenheten när Linda Hildén lägger niomånader gamla William till bröstet.

VA - 04 mar 11 kl. 16:30

Så lever du som en lantis - i stan

4 mars Förstora grönt och fräscht. ?Bondens marknad finns numera över hela landet.

YLE - 25 jun 12 kl. 05:55

Fyra personer åt för nästan 900 euro

Då de biträdande stadsdirektörerna väljer restaurang för sina representationsluncher och - middagar verkar det som om stadens dyrare restauranger har förtur. Det här visar Yle Huvudstadsregionens granskning. Yle Huvudstadsregionen har begärt stadsdirektörernas kredikortsräkningar från 2011 och januari-maj 2012.

DrivaEget - 07 apr 15 kl. 11:40

Öppna restaurang – Så lyckas du med krogdrömmen

 Guide / Starta eget  Drömmer du om att starta en egen liten krog? Eller har du redan en som du vill få bättre snurr på? Här visar en av Sveriges mest erfarna krögare, Pontus Frithiof, hur du gör för att lyckas med din restaurang.

News55 - 14 nov 15 kl. 14:12

”Restaurangägaren låste plötsligt dörren och drog för gardinerna” – David befann sig precis mitt emellan två av terrordåden

PARIS. – Jag och min fru Mikaela satt på en restaurang, La Chateaubriand, och käkade middag. Runt klockan 22 märkte vi hur det började åka förbi ambulanser på gatan, flera stycken efter varandra.

Kristianstadsbladet - 11 sep 12 kl. 10:40

Restaurang öppnar i snart fylld galleria

I nästan två år har restauranglokalen i Gallerian stått tom. Men nu har kontrakt skrivits med en ny krögare som håller på att etablera sig i fastigheten. Inom kort kan också övriga lokaler i Gallerian vara helt uthyrda.

YLE - 23 mar 14 kl. 04:00

Cirkus Kekkonen kom till stan

Många i Estland minns med glädje hur president Urho Kekkonen för 50 år sedan lyckades besöka det svårt isolerade Sovjetestland och uttala stöd för broderfolket som var under hård press från sovjetsystemet och ryska språket. Det var helt otroligt att en ledare från ett ickesocialistiskt land kunde komma till oss och tala till oss på vårt språk, säger en estnisk kvinna som var med i mars 1964. Järnridån gick ned runt Estland 1944 och kontakterna till omvärlden bröts.

YLE - 26 maj 15 kl. 05:04

Råttis får nytt liv som restaurang

Den gamla Råtthallen i Pargas får nytt liv. Till sommaren öppnar nämligen restaurangen Råttis i det renoverade huset. Det är krögarparen Asko och Eija Karlsson och Mikko och Marjo Merisaari som också driver restaurangen bredvid Råttis som ska ha hand om den nya restaurangen.

BT - 31 mar 14 kl. 08:13

La Focaccia öppnar restaurang i Göteborg

För två år sedan togs de emot av boråsarna med öppna armar. Nu öppnar ägarna bakom Viva la Focaccia en ny restaurang på Magainsgatan i Göteborg. När Boban Dimitrievic och Paolo Ceccon för två år sedan öppnade Viva la Focaccia i Borås ville de skapa en restaurang med en genuin italiensk känsla, där gästerna kan vara sig själva och äta äkta, hemlagad italiensk mat.

UT - 03 jun 14 kl. 08:19

Drag på stan underdragspelsstämman

Det var drag på stan i samband med dragspelstämman i Ulricehamn i slutet av förra veckan. I lördags bussades musiker och övriga stämmodeltagare från dragspelsstämman på Prångens camping till området vid Bryggan i Ulricehamn. Här väntar några timmas musicerande, både i form av allspel och i mindre grupper.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Bostad: Ö söker ägare – igen

Vill du ha en egen ö? Dags att slå till. Trollareholmen, med utiskt över Ekö, Joggesö och Brorsö är till salu igen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Lufthansa dyker efter vinstvarning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

30 döda i självmordsattacker i Nigeria

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Då är nya bron över E22:an på plats

Efter att bron gick sönder har man varit tvungen att använda ett övergångsställe. Nu hoppas trafikverket på att bygget är klart till skolstart..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Systembolaget permanentar hemleveranser

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polisman döms för olaga hot och förolämpning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Epidemin inte enda dödsorsak för ettåring

Den ettåring som avlidit i samband med vattenepidemin i norska Askøy hade en infektion som orsakade en blodförgiftning, vilken sedan ledde till hans död. Hans tillstånd kan ha förvärrats av campylobacter, visar en obduktionsrapport..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stjärnan skadad – med tio dagar till EM

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kriminella stjäl och smugglar in sprängmedel

Sprängmedel har blivit ett allt vanligare inslag i kriminella miljöer. Dynamit är vanligt men kraftiga smällare av typen bangers ökar stort. Enligt polisen smugglas en stor del av de explosiva ämnena in i landet eller stjäls från byggen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rekryterade tiggare - döms för människohandel

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.