Barometern > Nyheter

Thursday, 20 June, 11:00

Barometern - 11 jun 19 kl. 12:00

Magi och teater i sommarlovsprogrammet i NybroFryshuset tar ett stort grepp om sommarlovsaktiviteter för lediga skolungdomar. Trolleriworkshop, teaterläger och karnevalståg är några av aktiviteterna..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Nybro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magioch , teateri , sommarlovsprogrammeti , Nybro
Skånskan - 12 feb 19 kl. 06:00

Här skapas magi i det svarta scenrummet

Del 2 Vi fortsätter att följa arbetet med Sara Bergmark Elfgrens pjäs Oscar Liljas försvinnande som har premiär på Hipp i Malmö 9 mars. I denna del möter vi Stefan Stanišic och Emma Bexell från scenkonstgruppen Bombina Bombast som har ansvar för föreställningens videodesign och tekniska koncept.Bombina Bombast om …
… vad som händer för Bombina Bombast efter premiären: ”Redan tre dagar efter premiären är det kollationering för vårt nästa projekt.

YLE - 18 sep 13 kl. 09:25

Vänskap, fantasi och magi i Nils Karlsson Pysslings värld

I filmen Nils Karlsson Pyssling betonas ensamheten starkt, Bertils mamma och pappa jobbar på fabriken och efter att hans syster dött måste han vara helt ensam hemma på dagarna. Men den här stora ensamheten betonas inte på Wasa Teater. Och det är ett klokt val.

Barometern - 05 jun 14 kl. 14:42

Magi när Åkrahäll sparkade ut

Årets studenter har lämnat Åkrahällskolan i Nybro.
Felicia Hagel betecknar det hela som magiskt. Precis klockan 13 på torsdagseftermiddagen inleddes det traditionsrika och hett efterlängtade studentutsläppet vid Åkrahällskolan i Nybro.

Kristianstadsbladet - 12 nov 11 kl. 06:30

En jul med skratt och magi

Schlagerjul, kändisjul, folkmusikjul, stillsam jul och rock"n"rolljul. Alla har de en dominerande gemensam nämnare. Musiken.

Norrtelje Tidning - 22 jun 17 kl. 06:00

Cirkus, clowner och magi när Teater MO ger sig ut på tältturné

Kabaré och magi för de vuxna. En hjältesaga för de yngre.
Teater MO ger sig ut på tältturné med tre föreställningar i bagaget..

Skånskan - 16 feb 19 kl. 10:00

Pojken och Stjärnan på scen blir ren magi

SCEN
Pojken och Stjärnan
Av: Barbro Lindgren Scen: Teater Sagohuset i Lund, 15/2 Dramatisering, regi: Pelle Öhlund Scenografi: Marta Cicionesi Musik och komposition: Oscar Hielm Kostym, mask: Evalena Jönsson Stjärnhimmel: Lo Wipp Medverkande: Åsa Ahlander, Ola Cítron, Oscar Hielm, Åsa HörlingScen/recension Skådespelaren Ola Cítron som lite korkad, ganska elak och definitivt penninghungrig cirkusdirektör i Teater Sagohusets Pojken och Stjärnan engagerar publiken djupt.
När han fattar det ödesdigra beslutet att sälja cirkushästen Stjärnan till slakt för att hon vägrar göra ett livsfarligt nummer känns det ett tag som om den unga publiken tänker storma scenen i ren ilska. Bestämda utrop som: ”Så får du inte göra!

Nerikes Allehanda - 24 maj 14 kl. 08:00

Sommarlovsprogrammet är spikat

Rockskola, fototävling, geocaching och shoppingresor. Det är några av aktiviteterna på sommarlovsprogrammet i Kumla..

Skånskan - 03 okt 15 kl. 10:38

Skratt och nostalgi blir magi på scenen

Kultur och Nöje Lustspel
Charley’s tant
Av Brandon Thomas, bearbetning Anders Aldgård
Medverkande: Jan Malmsjö, Marianne Mörck, Claes Malmberg, Anders Hatlo, Johan Ringström, Henning Ledstam, Cecilia Dovrell, Ellen Lindström, Nina Hammarklev, Caroline Jörnsved, Terese Ewaldsson
Mask och peruk: Tiina Bengtsson
Scenografi: Rolf Allan Håkansson
Kostym: Ulrika Wassén
Nypremiär på Galateatern (Slagthuset) den 2 oktober
Regi: Anders Aldgård
ppppClaes Malmberg är helgalet rolig, Jan Malmsjö är i högform och Marianne Mörck är ljuvlig men nog lite snuvig. Premiärkvällen med komedin Charley’s tant bjuder på teaterögonblick man aldrig kommer att glömma – och trots det göteborgska ursprunget är den förstås skräddarsydd för

Barometern - 11 jan 16 kl. 15:10

Bodas magi ställs ut på Nybro bibliotek

Anna Sophie Forsberg ställer ut sina fotografier på Nybro bibliotek för fjärde gången. Den nya fotoutställningen har namnet Boda is magic..

Norrtelje Tidning - 02 aug 17 kl. 18:00

"Vi vill skapa magi" – Lekdagen på Rånäs slott

Under lekdagen fylldes Rånäs slott av leksugna vuxna och barn. Besökarna fick klä ut sig, leka och spela teater. Syftet med dagen var att främja tilliten och skapa magi..

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 12 kl. 15:55

Magisk teater

Det började med fingerfärdiga tricks på Paris gator och torg och har nu blivit stor scenshow. Det är historien om en världsartist i magi, Julien Dauphin. Med sin fantasieggande, vackra och komiska föreställning kommer han till Jarl Kullescenen i Ängelholm fredag den 20 april klockan 19.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Allt fler studenter stängs av efter fusk

Barometern - 3 minuter sedan

Här är vägarna med mest trafik i midsommar

Nu inleds årets trafiktätaste helg i Sverige, och olyckrisken ökar. Samtidigt varnar SMHI för kraftiga åskskurar på flera håll i landet..

Barometern - 30 minuter sedan

EU-domstol: Fel av Polen om domare

Barometern - 30 minuter sedan

Börsen räddar kommunens ekonomi

Kommunen hade ett överskott på 40,5 miljoner kronor fram till och med maj månads slut..

Barometern - 30 minuter sedan

Över 100 döda i fortsatta strider i Syrien

Barometern - 15 minuter sedan

Kalmar: Reklambyrå breddar ledningen – får ny delägare

Reklambyrån GoBrave får ny delägare i Kalmar. Jennie Isberg blir samtidigt vice vd för bolaget som har huvudkontoret i Växjö..

Barometern - 15 minuter sedan

USA uppges utreda Deutsche Bank-transaktioner

Barometern - 15 minuter sedan

Gärdestad, Gessle, Ledin i topp på midsommar

De låtar som flest svenskar vill höra på midsommar är klassikerna "Sol, vind och vatten", "Sommartider" och "Sommaren är kort". Åtminstone om man får tro Spotify, som har gått igenom 180 000 spellistor med midsommartema..

Barometern - 10 minuter sedan

Gammal låt med Freddie Mercury har hittats

Barometern - 10 minuter sedan

Operett inför öppna fönster i Ystad

Med sin satsning på samtida operett har Kammaropera Syd slagit upp fönstren på gamla Ystads Teater. I år ger man "En nunna för mycket" med nyskriven text av Rickard Söderberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.