Skånskan > Nyheter

Tuesday, 25 June, 12:15

Skånskan - 11 jun 19 kl. 12:00

Nya ägare till hus i KågerödKågeröd Lovisa Hill, 22, och Oscar Olsson, 24, är nya ägare till fastigheten på Häggatan 7 i Kågeröd. Huset byggdes 1964 och har en boyta på 76 kvadratmeter. Säljare är Britt Ann-Kristin Jennhag. Affären blev klar i maj 2019 och köpesumman blev 1 395 000 kronor. Bara sex månader tidigare såldes ett annat hus på samma gata, på Häggatan 1.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kågeröd, Lovisa Hill, Oscar Olsson, Häggatan, Britt Ann-Kristin Jennhag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , husi , Kågeröd
SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:25

De bor i energisnålt hus som ger elöverskott

I drygt ett år har familjen Provencher bott i ett miljövänligt så kallat plusenergihus i Växjö. Huset som finns på Östra Lugnet är Sveriges enda i sitt slag. Under halva året genererar huset överskottsenergi.

Skånskan - 25 feb 15 kl. 23:30

Pu­tin mot Pyrr­hus­se­ger

Pyrr­hus var den kung un­der an­ti­ken som ef­ter en yt­terst dyr­köpt se­ger ut­ro­pa­de ”en så­dan se­ger till och jag är för­lo­rad.” Det är nå­got för Ryss­lands pre­si­dent Pu­tin att tän­ka på..

Affärsvärlden - 17 aug 15 kl. 15:24

Ingen vill köpa ”Sveriges dyraste hus” - nu ger ägaren upp

I mer än sju år har ägaren till ”Sveriges dyraste hus” försökt bli av med sin dyrgrip i skånska Torekov, utan att lyckas. Nu ger han upp..

Kristianstadsbladet - 19 jun 17 kl. 00:01

Skräll av Åhus HBK – ger nytt hopp

Det är fortfarande för tidigt att döma ut Åhus HBK i division IV-fotbollen. Nästjumbon sprattlade till och besegrade topplaget Tomelilla hemma på Furehov. –  Det känns skönt.

NSD - 20 apr 15 kl. 13:52

Ett hus som ger plats för dröm och hjärta

”Det här huset är min själ och mitt hjärta”, säger Vivi-Ann Sundberg om Gästgivargården Naturligt Vis i Öjebyn..

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:13

Inget genomslag för energisnåla hus

EU:s klimatmål innebär att energiförbrukningen måste minska med 20 procent. Kraven kommer att skärpas ytterligare i kommande klimatmöte 2015. I flera europeiska länder har man kommit betydligt längre än i Sverige med energieffektivt byggande.

Alingsås tidning - 03 okt 16 kl. 05:30

Kurs för nya husägare

Har du precis köpt ditt första hus, står i begrepp att göra det, eller har planer på att göra det? Ja, då är kursen Första huset något för dig. – Jag märkte att energiråden istället blev mer allmänna råd om hur man ska ta hand om sitt hus, säger Jonas Dahl, klimat- och energirådgivare i Alingsås kommun, om varför han kände att det fanns ett behov av en kurs som Första huset och därför drog igång den i samarbete med Studiefrämjandet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 mar 17 kl. 17:39

Vill omvandla ABF-huset till "Matens hus"

Ny ägare. Det är Guy Wilson som driver Ica Supermarket i Hagfors som är ny ägare till ABF-huset.– Halva huset ska jag hyra ut som kontor och andra halvan ska bli ”Matens hus”, säger Guy Wilson..

YLE - 20 aug 15 kl. 04:30

Unga jägare lockas med jaktsimulator

Nu försöker jaktföreningar locka mer ungdomar till jakten genom jaktsimulatorer. Men det lockar också mer erfarna jägare eftersom det ger träningstid utöver skjutbanan. Malaxnejdens jaktvårdsförening var en av landets första jaktföreningar att skaffa en jaktsimulator värd 10 000 euro.

Kristianstadsbladet - 17 jul 12 kl. 09:22

Åhus HB sköter parkeringen

Foto: Tommy Svensson
Åhus Handboll ansvarar i år för den nya parkeringen i hamnen, försäljningen av 50-50 lotter samt boendet i Sånnahallen. Tre nya arbetsuppgifter som ska ge extra klirr i kassan till föreningen.
Vd:n och grundaren av Åhus Beachhandboll Festival, Mats G Jönsson, betonar vikten av att hjälpa Åhus Handboll med intäktsfinansieringen.?

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 19:00

Vin & Mat i Åhus bjöd på regn och närproducerat

Det började som en idé om en skördefest. Och slutade som ett evenemang som omfattade hela Åhus, med omnejd. På lördagen var det dags för Vin & Mat i Åhus, där lokala producenter fick stå i fokus.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Brist på p-piller skapar oro bland användare

INRIKES Det är preventicmedlet Zoely som har tagit slut i hela landet. Många använder p-pillret för att förhindra graviditet.Sedan första april har pillret varit restnoterat, enligt Sydsvenskan.

Skånskan - 45 minuter sedan

Uthyrd bostad länsad på inredning

ANDERSLÖV
En sönderslagen bostad med rinnande vattenkranar och stulen inredning var vad ägaren möttes av då hon kom till bostaden som varit uthyrd. Det var på måndagen som en kvinna i 40-årsåldern kom till bostaden i Anderslöv som hon haft uthyrd och möttes av total kaos.
Enligt polisanmälan ska kranarna till vaskar i två utrymmen stått på och spolat vatten, i köket saknades spisen och bostadens samtliga element hade monterats ner och stulits.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till fastigheten på Fogdaröd 208 i Höör

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Fogdaröd 208 i Höör av Gert Einar Torsen Almqvist dödsbo. Nya ägare är Tobias Andersson, 42, och Lise Lott Karlsson, 36. Priset blev 1 150 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Slottscaféet hålls stängt till årsskiftet

Svedala Den förra entreprenören valde att avveckla verksamheten i slutet på förra året.
Nu väntar caféet på eventuella justeringar för att bli mer lönsamt.Entreprenören drev Torups Slottscafé fram till slutet av 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Hyresvärd döms att böta 120 000 kronor

Malmö Stora brister i ett hyreshus tvingade de boende att lösa problemen själva. Nu döms den försvunne hyresvärden till vite av Mark- och miljödomstolen, skriver Hem&Hyra.Bristande ventilation, slitage och uteblivna temperaturmätningar.

Skånskan - 1 timme sedan

Metro sparkar samtliga journalister

Inrikes Metro behöver inte längre journalister, säger tidningens ägare Christen Ager-Hanssen till Expressen. Nu ska samtliga sägas upp.I våras fick Metro Media House, bolaget som äger tidningen Metro, rekonstruktion beviljad.

Skånskan - 2 timmar sedan

Anlagd brand vid gymnasium

Lund Efter klockan 22 på måndagskvällen upptäckte man en brand i en mindre lastbil parkerad vid Consensumgymnasiet på Sankt Lars väg i Lund.
När räddningstjänsten nådde platsen var lastbilen övertänd. Branden verkar ha varit anlagd..

Skånskan - 3 timmar sedan

Tågstopp på Kastrup – elfel

Trafik Inga tåg stannar för närvarande vid Köpenhamns flygplats Kastrup med anledning av ett kontaktledningsfel.Tågen går dock som vanligt till Köpenhamns huvudbangård. Resande från Sverige till Kastrup får byta tåg i Tårnby för transport till flygplatsen.

Skånskan - 3 timmar sedan

FN:s säkerhetsråd uppmanar Iran och USA till samtal

UTIRKES I samband med att Iran sköt ner en amerikansk drönare i Hormuzsundet förra veckan har FN:s säkerhetsråd fördömt riktade attacker mot oljefartyg och uppmanar till samtal mellan länderna. Iran är dock inte öppna för dialog med USA på grund av Trumps nyinförda sanktioner. Enligt Iran sköts drönaren ned på iranskt territorium men Usa menar att drönaren befann sig på internationellt vatten i Hormuzsundet.

Skånskan - 3 timmar sedan

124 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt

Svalöv Åsa Susanne Liljedahl, 44, och Joachim Persson, 45, är nya ägare till huset på Tirup 2605 i Svalöv. Huset har en boyta på 124 kvadratmeter. Säljare är Conny Alf-Inge och Marina Persson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.