Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 18 June, 12:41

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrottEn man i Göteborgstrakten åtalas för att ha fört en 13-årig flicka från Tyskland till Sverige och utsatt henne för flera våldtäkter, skriver GT. Mannen fick kontakt med flickan genom datorspel på nätet. Enligt åtalet åkte han till Tyskland och förmådde.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige, Göteborgstrakten, Tyskland, GT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flicka, fördtill , Sverige, offerför , sexbrott
Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

En man i Göteborgstrakten åtalas för att ha fört en 13-årig flicka från Tyskland till Sverige och utsatt henne för flera våldtäkter, skriver GT. Mannen fick kontakt med flickan genom datorspel på nätet. Enligt åtalet åkte han till Tyskland och förmådde.

UNT - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

En man i Göteborgstrakten åtalas för att ha fört en 13-årig flicka från Tyskland till Sverige och utsatt henne för flera våldtäkter, skriver GT..

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

En man i Göteborgstrakten åtalas för att ha fört en 13-årig flicka från Tyskland till Sverige och utsatt henne för flera våldtäkter, skriver GT..

Expressen - 02 mar 12 kl. 21:47

Misstänkt för dåd mot flicka förd till Sverige

Den 28-årige man som misstänks ha knivskurit en tioårig flicka svårt vid en skola i stadsdelen Hjällbo i Göteborg den 6 februari har utlämnats till Sverige, uppger P4 Göteborg och Göteborgs-Posten..

Expressen - 19 apr 13 kl. 18:24

17-årig flicka kom till Sverige efter tortyren

En 17-årig flicka har återförenats med sin mamma i Sverige efter fysisk tortyr i Egypten, skriver TT..

NSD - 24 sep 11 kl. 15:55

Kidnappad flicka tillbaka i Sverige

En fyraårig flicka från Malmö, som ska ha rövats bort och hållts som gisslan i Danmark för pressa hennes pappa på pengar, har spårats av dansk polis och återbördats till sin pappa i Malmö..

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

Barometern - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 11:53

Flicka förd till Sverige – offer för sexbrott

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - just nu

Sverker Lund – mannen bakom ”Solfilmen” död

Sverker Lund, Solfilmens skapare, har avlidit, skriver Dagens Nyheter. Lund fick beställningen på filmen där solen "Gäsper" visar solens upp- och ned gång 1963. Sedan dess har den blivit SVT:s mest sedda vinjettfilm.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

EU: Mer krävs för att nå klimatmål

Ambitiösare planer behöver göras för att EU:s medlemsländer ska uppnå unionens klimat- och energimål till år 2030. Uppmaningen kommer från EU-kommissionen i samband med en genomgång av ländernas utkast till egna klimatplaner. – Vi vet att inga utkast är.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Anders och Måns åker på turné med ”Så funkar det”

I snart 20 års tid har humorduon Anders Johansson och Måns Nilsson lärt ut kunskaper om diverse saker under banderollen "Så funkar det", bland annat i poddform och i P1. Tv- och radioprofilerna stöper nu om formatet i en hittills oprövad variant och gör.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Facebook lanserar kryptovaluta

Det sociala nätverket Facebook kommer att lansera en kryptovaluta med namnet libra som ska bli en hörnsten i ett globalt och mobilt betalningssystem. Facebook beskriver libra som en ny global valuta som ska lanseras 2020. I den sammanslutning på 28 part.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Miljonförlust för Skellefteå – för tredje året

SHL-klubben Skellefteå gör en ekonomisk förlust på nästan 7,8 miljoner kronor för den gångna säsongen. Det är tredje året i rad som toppklubben backar ekonomiskt, skriver Norran. I fjol blev förlusten 3,5 miljoner kronor och året före hela 16,8 miljoner.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Koppleriåtalad chef inom försvaret släppt

En 52-årig chef inom Försvarsmakten, tidigare hög chef inom svensk säkerhetstjänst, som åtalats misstänkt för grovt koppleri har släppts ur häktet, skriver Dagens Juridik. Enligt Nacka tingsrätt är 52-åringen på sannolika skäl misstänkt för koppleri. Me.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Åtal efter styckmord i Högdalen

I november förra året fick polisen veta att det skett ett mord i en lägenhet i Högdalen i södra Stockholm månaden innan. Personen som påstods vara död gick inte att hitta – enligt uppgifterna till polisen skulle liket ha styckats och forslats bort från.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Khaled, Björns vänner och Louise Hoffsten till Malmöfestivalen

Flera nya akter klara för årets Malmöfestival..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

ESV: Offentligt sparande nära noll

Tillväxten bromsar in i år och skatteintäkterna ökar långsammare än i fjol, enligt Ekonomistyrningsverket (ESV), som räknar med att den offentliga sektorns sparande krymper till 1 miljard kronor i år. I fjol låg det på 43 miljarder kronor. Som andel av.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ragnarök och pekingopera på Värmlandsscen

Vad är vår tids ragnarök? När Västanå teater i sommar spelar den tusenåriga isländska "Eddan" har både dagens apokalypser och pekingopera en plats på scenen. Asagudar, jättar, völvor, nornor, dvärgar och inte minst ragnarök väntar när Västanå teater i v.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.