SVT > Utrikes

Tuesday, 25 June, 15:35

SVT - 11 jun 19 kl. 11:51

Sjuåring skadad efter massiv hagelstorm i TysklandFlera personer skadades under ett hagelregn i södra Tyskland på måndagen. En av de skadade är ett sju år gammalt barn..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjuåring, skadadefter , massiv, hagelstormi , Tyskland
UNT - 16 maj 15 kl. 19:31

Sjuåring skadad i skottlossning

En sjuårig pojke och en man i 55-årsåldern vårdas på sjukhus för lindriga skador efter ett bråk med skottlossning i Husby i nordvästra Stockholm..

Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 19:33

Sjuåring skadad i skottlossning

En sjuårig pojke och en man i 55-årsåldern vårdas på sjukhus för lindriga skador efter ett bråk med skottlossning i Husby i nordvästra Stockholm.Ett flertal personer uppges ha hamnat i ett hetsigt bråk i Husby Centrum. Minst två skott tros ha avlossats.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 15 kl. 19:33

Sjuåring skadad i skottlossning

En sjuårig pojke och en man i 55-årsåldern vårdas på sjukhus för lindriga skador efter ett bråk med skottlossning i Husby i nordvästra Stockholm.Ett flertal personer uppges ha hamnat i ett hetsigt bråk i Husby Centrum. Minst två skott tros ha avlossats.

SvD - 16 maj 15 kl. 19:31

Sjuåring skadad i skottlossning

En sjuårig pojke och en man i 55-årsåldern vårdas på sjukhus för lindriga skador efter ett bråk med skottlossning i Husby i nordvästra Stockholm..

Barometern - 14 aug 14 kl. 08:08

Sjuåring nekas skolskjuts

En sjuåring boende utanför Högsby nekas skolskjuts. Det beslutet överklagar nu föräldern. Inför starten på förskolan 2013 skickade kommunen ut brev om att barnet var berättigat till skolskjuts.

GöteborgsPosten - 16 maj 15 kl. 19:34

Sjuåring skadad i skottlossning

Dalarnas tidningar - 18 jun 13 kl. 21:22

Sexåring och sjuåring snattade

En sexåring och en sjuåring blev påkomna under tisdagen med att snatta..

Länstidningen i Jämtland - 16 jul 18 kl. 12:33

Sjuåring i drunkningsolycka i Åre - uppges ha klarat sig och helikopter på väg

Runt lunchtid på måndagen inkom ett larm till SOS om en drunkningsolycka i Storfallet, Åre. Det visade sig att en sjuåring varit med om en olycka och att en ambulanshelikopter är på väg till platsen. Sjuåringen ska enligt uppgift vara uppe ur vattnet och är vaken.

Länstidningen i Jämtland - 16 jul 18 kl. 12:33

Sjuåring i drunkningsolycka i Åre kommun - uppges ha klarat sig och helikopter på väg

Runt lunchtid på måndagen inkom ett larm till SOS om en drunkningsolycka i Storfallet, Bydalsfjällen. Det visade sig att en sjuåring varit med om en olycka och att en ambulanshelikopter är på väg till platsen. Sjuåringen ska enligt uppgift vara uppe ur vattnet och är vaken.

BT - 26 nov 12 kl. 14:59

Svenljunga kommun vill inte ge skolskjuts till sjuåring

Svenljunga kommun håller fast vid att en sjuårig pojke ska gå nära en kilometer från hemmet för att komma till skolskjutsen. Kommunen överklagar nu Förvaltningsrättens beslut. Beslutet från denna myndighet kom i slutet av oktober.

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 timmar sedan

Iran motsätter sig samtal med USA

FN:s säkerhetsråd uppmanar till dialog för att minska spänningarna i Persiska viken. I ett uttalande, som inte pekar ut Iran, fördömer rådet attackerna mot oljefartyg nyligen och kallar dem ett hot mot världens energitillgångar och fred. Men Iran motsätter sig samtal med USA, efter att Donald Trump infört nya sanktioner mot landet..

SVT - 12 timmar sedan

Delstaten Missouris sista abortklinik får fem dagar till

I fredags stod det klart att myndigheterna i den amerikanska delstaten Missouri inte förnyar tillståndet för statens sista abortklinik. Men nu har en lokal domstol lyckats skjuta på beslutet, vilket ger kliniken rätt till att hålla öppet i fem dagar till..

SVT - 14 timmar sedan

Kongo-Kinshasa: 1 500 döda av ebola

Sedan ebolautbrottet i Kongo-Kinhasa startade för tio månader sedan har 2 239 fall registrerats och 1 506 personer har avlidit, enligt landets myndigheter..

SVT - 20 timmar sedan

Peter Eriksson: Ekonomiska garantier kan ha avgjort

Sveriges tillförordnade kulturminister Peter Eriksson tror att ekonomiska garantier från den Italienska regeringen kan ha fällt OS-avgörandet till deras fördel. – Vi har från svenskt håll hela tiden sagt att garantier från regeringen får kostnaderna att dra iväg, säger han..

SVT - 21 timmar sedan

Peter Eriksson: Vi slog er i fotboll

Sveriges tillförordnande kulturminister Peter Eriksson gratulerade Milano och Cortina till de olympiska vinterspelen och passade samtidigt på att skicka en fräck passning till italienarna. ”Ni vet att vi klådde upp er inför fotbolls VM, nu slog ni oss. Jag säger att det är 1-1 nu”, sa Peter Eriksson inför en skrattande publikskara..

SVT - 21 timmar sedan

Trump säger ja till nya sanktioner mot Iran

USA:s president Donald Trump meddelar att man kommer införa nya finansiella sanktioner mot Iran, uppger nyhetsbyrån Reuters. Sanktionerna kommer mot bakgrund av ökade spänningar mellan de två länderna..

SVT - 23 timmar sedan

Stridsplan i krock i Tyskland – pilot saknas

Två tyska stridsplan har krockat i luften. Olyckan inträffade i norra Fleesensee, nära Malchow, i norra Tyskland, vid 14-tiden. Enligt vittnen ska båda piloterna ha skjutit ut sig men bara en har påträffats..

SVT - 23 timmar sedan

Trump öppnar för samtal med Iran

Nu kommer nya uppgifter i konflikten mellan USA och Iran – från båda håll. Trump är villig att prata med Iran, säger en högt uppsatt chef på USA:s utrikesdepartement. Samtidigt går Iran ut med uppgifter om att USA misslyckats med att genomföra cyberattacker mot landet – och öppnar för samtal.

SVT - Igår: 15:19

Kvinna lämnades kvar i flygplan: ”Trodde jag drömde en mardröm”

En kvinna somnade på planet under en flygning mellan Québec och Toronto. När hon sedan vaknade var det helt tomt, mörkt och kallt. ”Jag trodde att jag drömde en mardröm då jag vaknade i planet, för hur kan något sådant hända?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.