Barometern > Nyheter

Wednesday, 26 June, 05:43

Barometern - 11 jun 19 kl. 11:50

Centralens resebutik prisasIvar Karlsson, delägare i Centralens resebutik i Kalmar, tilldelas årets Hugopris. Resebutiken är en av få aktörer som säljer internationella tågresor..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Karlsson, Centralens, Kalmar, Hugopris

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centralens, resebutik, prisas
Sydsvenskan - 13 dec 11 kl. 07:27

SJ:s resebutik på Lunds central stängs

Efter den siste mars går det inte längre att köpa biljetter över disk på stationen. Men Lunds kommun motsätter sig nedläggningen.
SJ stänger sin resebutik.

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 11 kl. 16:12

Tourism in Skåne satsar på resebutik

Tourism in Skåne gör en miljonsatsning på en resebutik på nätet. En gemensam bokningsplattform ska bidra till att öka besöksnäringens intäkter med sex miljarder kronor..

DalaDemokraten - 21 jan 14 kl. 09:44

SJ:s sista resebutik stängs i länet

BORLÄNGE Brukar du köpa biljett i resebutiken på tågstationen i Borlänge? Nu kan du få tänka om då SJ:s resebutik kommer att.

Nerikes Allehanda - 01 apr 14 kl. 08:17

SJ:s resebutik gick i graven

Allt sedan Hallsbergs station öppnade 1862 har det funnits en ”biljettlucka” i väntsalen. Men i går gick den epoken i graven. På slaget tolv, exakt i tid, stängde SJ sin resebutik i järnvägsknuten..

YLE - 07 dec 17 kl. 04:42

Första ansökan om skarvjakt landade på NTM - centralens bord – lång behandlingstid befaras

Korsnäs-Malax fiskeområde har lämnat in ansökan om undantagslov för att bekämpa skarven nästa år. Ansökan är den första från Österbotten som landat på NTM - centralens bord sedan den regionala skarvarbetsgruppen lade fram sin handlingsplan nu i höst..

Alingsås tidning - 14 mar 17 kl. 12:31

JTI:s personalarbete prisas igen

JTI Sweden, som bland annat har snusfabriken i Vårgårda, prisas än en gång för sitt goda personalarbete av internationella Top Employer Institute. – Det är mycket meriterande. Bara sju företag i Sverige fick utmärkelsen och JTI fick toppbetyg, säger Joel Ibson, kommunikationsansvarig på JTI Sweden.

Trelleborgs Allehanda - 13 okt 12 kl. 06:25

EU är värt att prisas

Fredspriset har sällan varit mer välförtjänt.
Nobels fredspriskommitté brukar vara kontroversiell. I bland till och med fullständigt ute i det blå, som när USA:s president Barack Obama fick priset 2009.

Kristianstadsbladet - 13 okt 12 kl. 13:11

EU är värt att prisas

Nobels fredspriskommitté brukar vara kontroversiell. I bland till och med fullständigt ute i det blå, som när USA:s president Barack Obama fick priset 2009.
Även årets fredspris till EU lär diskuteras.

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 09:00

Vårdcentral prisas för samarbete

Foto: Peter Åklundh
Vårdcentralen i Knislinge prisas för sitt goda samarbete med Östra Göinge kommun och Centralsjukhuset i Kristianstad.
Två stora prinsesstårtor stod uppdukade efter lunch på vårdcentralen i går. På bordet fanns också ett glasäpple i blått och ett diplom som förkunnade att vårdcentralen prisas av Region Skåne.

YA - 16 dec 13 kl. 07:15

Alger och solceller prisas

Foto: Moa Dahlin/ Fredrik Ekblad
Den ena framställer hållbar energi, den andra utvinner olja ur växthusodlade alger. I kväll prisas Ola Jönsson och Fredrika Gullfot, när årets miljöpris delas ut på kommunfullmäktiges sammanträde.
Med Simris Alg har växthusen i Hammenhög fått ett nytt liv.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Vårdmoms slår mot regionen

Från den 1 juli börjar nya regler för moms på inhyrd personal inom vården att gälla. Vårdmomsen, som den har kommit att kallas, slår särskilt hårt mot lands- och glesbygd då det är här som inhyrd personal används som mest..

Barometern - 30 minuter sedan

Drömsommarstället finns i Skåne

Ett fritidshus vid havet är drömmen för många. Få drömmer om ett hus i Ångermanland, Närke eller Medelpad..

Barometern - 30 minuter sedan

Svag nedåt i Asien

Barometern - 30 minuter sedan

Myggorna älskar din svettlukt

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben. De ser dig på långt håll, och blir alldeles vilda av din underbara svettlukt och koldioxiden i din utandning. Knepen för att bli kvitt dem fungerar på olika sätt..

Barometern - 45 minuter sedan

Presidentskifte i Lions

Tanken att gå med i Lions och göra en insats i samhället fanns i många år. För fem år sedan gjorde Diane Johansson slag i saken. Nu har hon även blivit Lions nya president i Mönsterås..

Barometern - 1 timme sedan

Brand efter explosion i Örebro

Barometern - 1 timme sedan

Real Madrid får ett damlag

Från och med nästa höst kan Real Madrids supportrar även heja på sina damspelare. Den spanska klubben är nästa stora förening som skaffar sig ett damlag..

Barometern - 3 timmar sedan

Politik: Klart med ny dansk regering

Nu är det klart. Mette Frederiksen kan bilda regering i Danmark. Det är med stor glädje att vi efter nära tre veckors förhandling nu har majoritet för att bilda en ny socialdemokratisk regering, säger den blivande statsministern..

Barometern - 2 timmar sedan

Mueller vittnar inför kongressen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.