DI > Ekonomi

Thursday, 27 June, 07:55

DI - 11 jun 19 kl. 11:50

Varian gör miljardförvärv inom cancerbehandlingElekta-konkurrenten Varian Medical expanderar sin portfölj inom cancerbehandlingar med förvärven av Texas-baserade Endocare och kinesiska Alicon. Köpeskillingen är på 185 miljoner dollar, motsvarande 1,7 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Varian Medical, Texas, Endocare, Alicon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varian, gör, miljardförvärvinom , cancerbehandling

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Recyctec flaggar för kraftiga störningar hos leverantör

Återvinningsbolaget Recyctec meddelar att kraftiga störningar och förseningar i inleveranser av avfallsråvara från leverantören i Norge, NSO, föreligger. Detta påverkar produktionsvolymen av monoethylen glykol som är en viktig bulkvara till den kemitekniska industrin. .

DI - 15 minuter sedan

Trump ryter till mot indiska hämndtullar

USA:s president Donald Trump riktade på torsdagen kritik mot Indien för de höjda importtullar som landet infört på ett antal amerikanska varor. .

DI - 15 minuter sedan

Skanska tar tilläggsorder i USA värd 790 miljoner

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal gällande en tilläggsorder i västra USA för 85,5 miljoner dollar, motsvarande 790 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Stjärnanalytikerns tips rusade 150 procent – här är tre nya favoriter

Han koras som den bästa medicinbolagsanalytikern och har prickat in bolag som klättrat över 100 procent.  För Di avslöjar Carnegies Erik Hultgård sina tre favoritaktier just nu, där två av dem är uppköpskandidater.  ”Det kan ske när som helst egentligen, men fönstret är öppet nu fram till lansering”..

DI - 30 minuter sedan

Nya problem hittade hos Boeing 737 Max

USA:s luftfartsmyndighet, FAA, har hittat en ny säkerhetsrisk på markbundna Boeing 737 Max orelaterad till de två tidigare krascherna. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Huawei förlorar företagshemlighetstvist i USA

En jury i den amerikanska delstaten Texas fann på onsdagen kinesiska Huawei skyldigt till att ha kommit över företagshemligheter från chipbolaget Cnex på ett otillåtet sett men nekade det amerikanska bolaget skadestånd. Det rapporterar Wall Street Journal.  .

DI - 1 timme sedan

Här är finansrävarnas första förvärv

Finansduon Tomas Billing och Fredrik Karlsson gör första förvärvet till sitt nybildade investmentbolag Röko, bara en dryg månad efter starten..

DI - 1 timme sedan

Vinsterna i kinesiska industriföretag sjönk under årets första fem månader

Vinsterna i kinesiska industriföretag sjönk 2,3 procent under januari-maj, jämfört med samma månader föregående år. .

DI - 1 timme sedan

Dollarn stärks under torsdagsmorgonen

Dollarn handlas nära högsta nivån på en vecka mot yenen samtidigt som räntan på den amerikanska tioåringen har ökat 4 punkter till 2,06 procent. .

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna – pressad Apple-leverantör rusar

De ledande Asienbörserna var på ett muntert humör på torsdagsmorgonen i spåren av färsk optimism inför helgens G20-möte. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.