UT > Nyheter

Tuesday, 25 June, 17:43

UT - 11 jun 19 kl. 11:40

Kritik mot S i Borås - politiker från Ulricehamn ”svartlistades”När socialdemokraten Mattias Josefsson från Ulricehamn utmanade en partikollega om en riksdagsplats och förlorade gick allt inte rätt till. Bland annat hindrades Josefsson efteråt från att få andra uppdrag. Detta är en av flera anklagelser som riktas mot toppnamn inom partiet i Borås. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Borås, Ulricehamn, Mattias Josefsson, Josefsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot S i , Borås, politikerfrån , Ulricehamn, svartlistades
UT - 03 nov 14 kl. 13:18

Fler bussturer mellan Borås och Ulricehamn

Västtrafik gör förändringar i sin tidtabell och en av dessa är att det blir fler turer med buss 200 mellan Borås och Ulricehamn. Totalt satsar Västtrafik 85 miljoner på ny och utbyggd trafik i Västra Götaland, enligt ett pressmeddelande som skickades ut på måndagen. Det handlar om fler bussturer, nya tågavgångar och utvecklad stadstrafik i en del Västsvenska städer.

BT - 20 sep 12 kl. 21:28

Villainbrott i Borås och Ulricehamn

Två villainbrott inträffade under tidiga kvällen i Borås och Ulricehamn. I Ulricehamn bröt sig en eller flera tjuvar in i ett hus, där pengar och smycken stals. Lite senare anmäldes ytterligare ett inbrott på Brämhult i Borås.

YLE - 11 apr 17 kl. 20:00

Farmområdet i Fäboda får svidande kritik från politiker

Farmområdet i Fäboda borde ses som ett storskaligt industriområde säger Anders H Byggmästar, ordförande för miljö- och byggnadsnämnden i Jakobstad. Kanske vore det bästa att riva upp tillstånden och börja om från grunden. Just nu rinner vatten från det stora farmområdet i Fäboda direkt ut i Fäbodaviken utan att passera reningsverk.

BT - 06 mar 14 kl. 21:50

Sågade Borås politiker - helt: "Det här är ett skämt"

Cirka 75 personer kom när nätverket mot ombyggnad av Folkets hus till kongresshus i kväll höll upptaktsmöte på Pulsen konferens. – Det här är ett skämt, sa Reimar Westerlind om de ekonomiska kalkylerna och möttes av rungande applåder. – Borås stad vill kasta sig in i en av de hårdaste branscher som finns, sa han och beskrev en mötesindustri som blivit rena förlustaffären för de flesta som tidigare gett sig in där.

BT - 11 dec 12 kl. 13:24

Bor vi i samma Borås, politiker?

Nyligen har alla hushåll fått information om Borås i sin brevlåda genom kommun-organet ?Så klart Borås?. Där kan vi läsa om hur Borås ledande politiker slår sig för bröstet och är stolta över vad man uttrycker som ?

BT - 14 jun 18 kl. 06:10

Singelolycka mellan Borås och Ulricehamn

Vid 05.43 kom ett larm om en singelolycka på riksväg 40 från Borås i riktning mot Ulricehamn..

BT - 25 mar 14 kl. 13:28

Inte en fråga för Borås politiker

Du har så rätt, Torkel Ivarsson. Jag har sänkt ribban. När upprepade sakliga och vederhäftiga argument och frågor inte besvarades eller beaktades gjorde jag som Jesuiterna – lät ändamålen helga medlen.

Nerikes Allehanda - 10 jul 14 kl. 06:00

Karta: Här bor Örebros politiker

De förtroendevalda i kommunfullmäktige ska företräda alla samhällsgrupper, men bor bara i vissa områden.Kartan NA har tagit fram visar att den största centreringen av kommunfullmäktiges politiker är bosatta centralt i Örebro.Klicka här för att se kartan.

Nyheter 24 - 12 dec 11 kl. 18:37

PP:s Troberg riktar skarp kritik mot "ovetande politiker"


Anna Troberg menar att politikerna inte själva sätter sig in i ipred-lagen, utan fortsätter upprepa branschorganisationernas talan. På onsdagen debatterade piratpartiets och Nyheter24:s bloggare, Anna Troberg mot folkpartisten Johan Pehrson i SVT Agenda om upphovsrättslagen. Nu riktar hon skarp kritik mot övriga partiers okunnighet när det kommer till ipred-lagen.

SN - 18 dec 14 kl. 06:32

Här bor Gnestas politiker

13 av 31 ledamöter i kommunfullmäktige bor utanför Gnestas tätort. Det är samma antal som förra mandatperioden. Siffrorna ligger endast något under den procentuella fördelningen, sett till antal invånare, som sammantaget bor på landsbygden eller i någon av kommunens andra tätorter.

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Tranemo: Brottsutredningen om hängda docka återupptas

Polisutredningen angående den docka som under Pridefestivalen i Tranemo hängdes upp i ett träd med en snara runt halsen och en regnbågsflagga i handen har återupptagits..

UT - 4 timmar sedan

Lise Nordin har fortfarande ett grönt hjärta

Det finns ett liv efter riksdagen. För miljöpartisten Lise Nordin fortsätter engagemanget för en hållbar miljö. Med en niomånaders son är arbetet för en hållbar utveckling viktigare än nånsin, säger hon till UT.

UT - 6 timmar sedan

SVT krossade Vedum

Södra Ving/Timmele klättrar i tabellen efter att ha besegrat Vedum stort. Nu är laget uppe på samma poäng som serieledaren Mariedal..

UT - 8 timmar sedan

Lars Näslund: När det är tyst från polisen läggs anonyma utpekanden i brevlådan i Timmele

När det brinner på en skoltoalett. När en bil kör sönder en fotbollsplan. Då är det särskilt viktigt att polisen, polisen i Ulricehamn, visar framfötterna.

UT - 9 timmar sedan

Debatt: Populistiskt av NU före valet att lova allt till alla

Kommunfullmäktiges majoritet beslöt att onsdags att uppdra åt minoritetsstyret i Ulricehamn, Centerpartiet och Nya Ulricehamn, att i september redovisa en åtgärdsplan för att få en ekonomi i balans. Nu efterlyser Klas Redin (S) och Adela Brkic Carlsson (L) ”modigt ledarskap”. .

UT - 21 timmar sedan

Sjuhärad: Stenkastning mot bilar på 27:an

Under måndagskvällen kom det in rapporter om att ett par ungdomar ska ha kastat sten mot bilar från en bro i Tranemo. .

UT - 19 timmar sedan

Ingen promenadseger för UIFK

Att UIFK skulle besegra jumbon Ulvåker var det nog ingen som tvivlade på. Men det blev inte lika lätt som de hade trott. – Vi vann ju och tog tre poäng, men vi var inte så bra som vi kan vara, säger Maja Udd..

UT - 20 timmar sedan

Bensinmack i Ulricehamn först ut med nytt koncept

Circle K lanserar ett nytt koncept med ett större fokus på mat. Stationen i Ulricehamn blir en av de första bensinstationerna med det nya butikskonceptet. .

UT - 22 timmar sedan

Gamla handelsträdgården får 16 parhus – alla med eget orangeri

Nio år efter att kommunen köpte området är det nu klart hur delar av den gamla handelsträdgården ska se ut. – Vi har ritat 16 parhus som ska präglas av den gamla miljön. Varje hus får ett orangeri i söderläge i anslutning till köket, säger byggaren och arkitekten Henrik Persson Hvarfner..

UT - Igår: 17:06

Inte oborstat på Sagans förskola

Efter varje lunch borstar barnen på Sagans förskola tänderna. Detta som ett led i ett tandvårdsprojekt. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.