Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 20 June, 16:00

Jönköpingsnytt - 11 jun 19 kl. 11:26

Studentbalen idag: Risk för kraftigt åskoväderSMHI har utfärdar en risk för kraftiga regnskurar, åska och vindbyar i Jönköping under tisdagen – ett tråkigt besked för alla studenter som ska gå på bal i eftermiddag.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
SMHI, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Studentbalen, idag, Riskför , kraftigt, åskoväder
Världen Idag - 14 mar 17 kl. 00:01

Världen idag ökar kraftigt

Upplagan för tidningen Världen idag steg med nästan 18 procent förra året. En av förklaringarna är en ökad satsning på marknadsföring och prenumerationsförsäljning. – Många människor har jobbat hårt och uthålligt för att detta skulle bli möjligt, och många läsare har engagerat sig för att hjälpa tidningen, säger Lukas Berggren, vd och chefredaktör..

Cornucopia - 09 maj 15 kl. 11:12

Gästinlägg: Bostadsmarknaden är kraftigt övervärderad, men brister inte inom de närmsta åren

Nedanstående är ett gästinlägg författat av aktiemalle.

Bostadsmarknaden är kraftigt övervärderad, men brister inte inom de närmsta åren

1) Historiskt har bostadspriserna följt inflationen men avviker kraftigt idag, och har så gjort sedan 1999. Man kan argumentera för att globaliseringen och/eller ny teknologi har dämpat den ”riktiga” inflationen senaste åren och således blir jämförelsen med inflationen missvisande.

Världen Idag - 26 mar 15 kl. 00:00

"Risk att man bygger in potentiell konflikt"

- Det finns en risk att man bygger in en potentiell konflikt när två personer som varit ute efter samma position, och som trott att de bäst kan leda partiet, ska samarbeta i partiledningen, säger hon till Världen idag. Funderingarna kommer ur en egen erfarenhet då Amanda Agestav valdes till KDU-ordförande efter det hon beskriver som en uppslitande ordförandestrid. Men den som konkurrerat om ordförandeposten blev då vice ordförande.

Världen Idag - 01 apr 19 kl. 12:35

Risk för hörselskador vid kyrkokonsert

Volymen var så hög vid en konsert i en kyrkolokal i Göteborg att delar av publiken löpte stor risk för hörselskador, rapporterar Göteborgs-Posten. Nu har miljö­förvaltningen lagt ett vite om 150 000 kronor, som ägaren till den syrisk-ortodoxa kyrkobyggnaden i stadsdelen Bergsjön måste betala om ljudet kommer upp i liknande höga nivåer igen..

Världen Idag - 10 maj 19 kl. 09:14

Stor risk att omkomma i husbil som kolliderar

Det är hög tid att husbilstillverkarna ser över fordonens krocksäkerhet, enligt Trafikverket. Myndighetens tester visar på förödande materialskador och stor risk för dödsfall vid kollision i hög fart..

Världen Idag - 02 aug 17 kl. 00:01

Risk för ökad kontroll med chippet i handen

Inför årets Almedalsvecka fick jag ett antal inbjudningar till olika arrangemang. En av dessa stack ut lite extra: SJ berättade stolt att de som första reseföretag i världen erbjuder resenärer att visa sin tågbiljett via ett datachip i handen, och de bjöd in mig till deras monter för att få ett chip implanterat. Den inbjudan väckte obehagliga känslor, och beslutet att avstå var enkelt.

Kristianstadsbladet - 25 okt 17 kl. 11:30

Risk kraftigt vite efter stora bister på Wendesgymnasiet

Wendesgymnasiet klarar inte av att ge särskilt stöd till de elever som behöver det. Bristerna är så stora att kommunen riskerar vite på 850 000 kronor..

DI - 14 jan 19 kl. 21:43

Carnegies analytiker om H&M-ryktet: Skulle öka familjens risk kraftigt

Carnegies detaljhandelsanalytiker Niklas Ekman har en fortsatt avvaktande syn på såväl detaljhandelssektorn som H&M och tror inte på något utköp från Stefan Persson och Ikea. Han ger även sin syn på vilka bolag som påverkas mest av Amazons eventuella inträde i Sverige..

Världen Idag - 05 sep 13 kl. 12:02

Världen idag största vinnaren

Världen idag blir den stora vinnaren när presstödsreglerna görs om. Det erfar tidningen Medievärlden. Enligt tidningens beräkningar skulle det statliga presstödet enligt liggande förslag öka med hela 28 procent för Världen idag från och med år 2017, vilket är den procentuellt största ökningen för samtliga svenska tidningar med stöd från presstödsnämnden.

Världen Idag - 09 mar 14 kl. 15:29

Lukas Berggren: Världen idag är en evangelisk, karismatisk tidning

Ulf Ekman lämnar Livets ord och blir katolik. Det är den stora nyheten i måndagens tidning. I en exklusiv intervju med Världen idag berättar Ulf och Birgitta Ekman om sitt beslut.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

Bildspel: Full fart på fotbollsskolan

Den här veckan har det kryllat av sommarfotbollsskolor runt om i kommunen. Se bilderna från Mariebo IK:s fotbollsskola här ovan.
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Klart: Han blir nu tränare i MAIS

Mullsjö AIS kan nu bekräfta att den ytterst meriterade Ulf Hallstensson blir ny huvudtränare.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Han gör exklusiv spelning i Jönköping

En stilla jul med Anders Ekborg ger tre exklusiva julkonserter i år. Nu står det klart att en av de utvalda platserna är Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Därför var det stort polispådrag

På tisdagskvällen var det ett stort polispådrag på A6-området i Jönköping. Detta då en bilförare hade kört in i en polisbil – och sedan försökt smita från platsen.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

SMHI: Så blir midsommarvädret

Med lite tur så kan du äta sillen och jordgubbarna under strålande solsken, men vad vore en midsommarafton utan några traditionella regnskurar?
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Så kör du säkert i midsommar

En av årets största trafikhelger är på ingång och risken för olyckor är extra stor. En av sex bilförare kör med trafikfarlig syn enligt Synbesiktningen. För din egen och dina medtrafikanters säkerhet är god syn och bra sikt två viktiga delar i trafiken.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Adaktusson (KD) lämnar partiledningen

Lars Adaktusson, med rötter i Jönköpings län, lämnar Kristdemokraternas partistyrelse och rollen som andre vice partiledare, säger han till Expressen.
– Jag hade förväntat mig att vi skulle rida ut den här stormen tillsammans, att vi skulle bilda gemensam front. Så blev det inte, säger han till tidningen.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Företag utsatt för inbrott – datorer saknas

Ett företag i en fastighet på A6-området har haft påhälsning av tjuvar under natten. I nuläget har man kunnat konstatera att det saknas datorer.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Inget förtalsåtal mot Winberg

Det blir inget åtal av den förtalsanmälan som EU-parlamentarikern Peter Lundgren (SD) gjort mot tidigare partikollegan Kristina Winberg, rapporterar SVT Nyheter.<strong> </strong>
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Nöjesminuten – glad midsommar!

Helgen är på ingång och den här veckan är det grodor, sill, nubbar, gubbar och midsommarstång som gäller. Häng med i veckans nöjesminut så får de se!
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.