Expressen > Nyheter

Thursday, 20 June, 06:58

Expressen - 11 jun 19 kl. 11:30

SAS: Pilotstrejken slog hårt - tappade 10 procent av sina passagerareSAS-chefen Rickard Gustafson försöker glömma mardrömsstrejken och tänka på sommaren.Flygbolaget förlorade 10 procent av sina passagerare i maj jämfört med motsvarande period förra året. Det framgår av SAS egna passagerarsiffror.– Vi ser nu fram emot vår sommarsäsong, där vi har lagt till 25 nya linjer och fem nya destinationer, säger Gustafson hoppfullt. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SAS, Rickard Gustafson, Gustafson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, Pilotstrejken, slog, hårt, tappade10 procent av sina , passagerare
TA - 02 maj 13 kl. 09:33

SAS-plan slog av vingen i krock

Ett SAS-plan slog i natt av ena vingen i en kollision med ett inrikesplan på Newarkflygplatsen utanför New York. Olyckan inträffade när de var på väg ut till startbanan. Ingen passagerare skadades.

Kristianstadsbladet - 02 maj 13 kl. 05:12

SAS-plan slog av vingen i krock


Ett SAS-plan slog av ena vingen i en kollision med ett amerikanskt inrikesplan på Newarkflygplatsen utanför New York. Olyckan inträffade när planen strax efter varandra taxade ut till startbanan natten till torsdagen svensk tid.När SAS-planet, en Airbus A330 med destination Oslo, skulle svänga slog vingen i stjärtpartiet på det andra planet, enligt NBC.

Sydsvenskan - 02 maj 13 kl. 05:28

SAS-plan slog av vingen

Ett SAS-plan slog av ena vingen i en kollision med ett amerikanskt inrikesplan på Newarkflygplatsen utanför New York.
.

Expressen - 02 maj 13 kl. 05:33

SAS-plan slog av ena vingen i krock

STOCKHOLM. Ett SAS-plan slog av ena vingen i en kollision med ett amerikanskt inrikesplan på Newarkflygplatsen utanför New York i natt, svensk tid. Olyckan inträffade när planen strax efter varandra taxade ut till startbanan..

VA - 11 jun 19 kl. 11:58

SAS: Pilotstrejken får trafiktalen att rasa

SAS redovisar dystra trafiksiffror, men företaget väntar på en uppgång till följd av  stärkt  produkterbjudande. .

UNT - 02 maj 13 kl. 07:07

SAS-plan skadade vingen i krock

Ett SAS-plan slog i natt av ena vingen i en kollision med ett inrikesplan på Newarkflygplatsen utanför New York. Olyckan inträffade när de var på väg ut till startbanan. Ingen passagerare skadades..

Expressen - 02 maj 13 kl. 05:33

Här lagas SAS-planet efter kollisionen

Ett SAS-plan slog av ena vingspetsen i en kollision med ett amerikanskt inrikesplan. Olyckan inträffade på Newarkflygplatsen utanför New York i natt, svensk tid. ?

Dagens PS - 12 jun 19 kl. 07:42

Ministern rasar mot SAS nonchalans

Flygbolaget vägrar ersätta hundratusentals passagerare efter pilotstrejken i Skandinavien. ”Det är helt oacceptabelt”. Omkring 370.

Dagens PS - 03 maj 19 kl. 07:50

TV: Pilotstrejken slut – SAS vd kommenterar

Flygbolagets chef uttalar sig nu på morgonen i SVT:s Morgonstudion. Så här säger han om den skyhöga notan för konflikten. Sent på torsdagskvällen stod det klart att pilotstrejken på SAS är över efter 30 timmars förhandlade.

DN - 08 maj 19 kl. 11:28

Så slog pilotstrejken mot SAS trafik i april

Pilotstrejken på SAS som bröt ut i slutet av april gav föga förvånande ett stort tapp i trafiksiffrorna för perioden..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Miljöpåverkad fisk kan öka risken för diabetes

Om den feta fisken vi äter i Sverige hade varit fri från miljögifter hade den gett minskad risk för typ 2-diabetes.Men så ser verkligheten inte ut – och i stället ger fisken noll effekt, enligt en ny rapport från Chalmers.– Samtidigt såg vi en koppling mellan hög konsumtion av fet fisk och höga halter av miljögifter i blodet, säger Lin Shi, doktor i livsmedelsvetenskap i ett pressmeddelande.

Expressen - 15 minuter sedan

Efter våldet – Malmö kräver att personalen är ute mindre

”Innan du lämnar ett trapphus, titta först ut och gör en bedömning av omgivningen”.”Undvik att titta på mobiltelefon när du rör dig utomhus” och ”parkera så nära adressen du ska besöka, gärna en upplyst plats”.Så låter det när Malmö stad ger direktiv till personal som rör sig ute i staden.

Expressen - 15 minuter sedan

Ministern: Stora risker med Facebooks nya valuta

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) varnar för Facebooks nya kryptovaluta Libra.– Det är stora risker, säger han till Sveriges Radio..

Expressen - 1 timme sedan

Pia, 60, var borta i två timmar – då slog inbrottstjuvarna till

Pia Johansson, 60, åkte hemifrån i två timmar och kom tillbaka till sönderslagna rutor och nedrivna lådor.Inbrottstjuvarna hade då hunnit söka igenom hennes hus efter smycken och andra värdesaker. – Det kändes som om de hade bevakat huset.

Expressen - 2 timmar sedan

Xi Jinping på väg till Nordkorea

Kinesiska presidenten Xi Jinping har lämnat landet och är på väg till Nordkorea, rapporterar AP. Xi ska möta Kim Jong-Un, Nordkoreas ledare, för att diskutera kärnvapenfrågan och ekonomin. ”Kina är positivt till att Norkorea behåller den rätta riktningen när det gäller att hitta en politisk lösning till frågan om den koreanska halvön”, skriver Xi i en text som publicerats i en nordkoreansk tidning, enligt BBC..

Expressen - 2 timmar sedan

Man gripen för våldtäkt

En man i 25-årsåldern har blivit gripen för våldtäkt mot en kvinnlig bekant.Brottet ska ha skett under kvällen i Bollnäs, uppger polisen på sin hemsida..

Expressen - 2 timmar sedan

Studie: Musselodlingar kan sänka kostnader

Synen på musselodlingar som ett sätt att minska utsläppen i Östersjön går isär bland forskare. Ur ett ekonomiskt perspektiv är dock musslorna fördelaktiga, enligt en ny studie..

Expressen - 5 timmar sedan

En person till sjukhus efter brand i Stockholm

Flera brandbilar och ambulanser har larmats till en lägenhetsbrand i centrala Stockholm.Minst en person har skadats och är förd till sjukhus, uppger DN..

Expressen - 6 timmar sedan

Donald Trumps plan för dottern Ivanka

Donald Trump lanserade natten till torsdagen sin kampanj inför presidentvalet 2020.Men faktum är att äldsta dottern, Ivanka, är mer populär än sin pappa i flera av USA:s vågmästarstater – så kallade swing states.Något som Donald Trump hoppas kunna dra nytta av när han nu siktar på en andra period i Vita huset..

Expressen - 7 timmar sedan

Utbredd prostitution på massagesalonger – polisen larmar

Prostitution är utbredd på massagesalonger – det slår polisen fast.Till exempel har civilklädda poliser blivit erbjudna så kallad ”happy ending”.– Vi har arbetat undercover och blivit erbjudna sex i alla dess former, säger polisen Torbjörn Hermansson till Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.