DN > Nyheter

Monday, 24 June, 19:19

DN - 11 jun 19 kl. 11:30

Trafiksiffrorna går ned för SAS efter strejkenVårens strejk påverkade trafiksiffrorna för SAS i maj. 100 000 passagerare drabbades enligt flygbolaget vars kapacitet minskade sex procent till följd av de 1 200 flygningar som ställdes in under de två inledande dagarna i maj..
Läs mer på DN
Läs mer om:
SAS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafiksiffrorna, går, nedför , SASefter , strejken
Opinionen.se - 19 dec 13 kl. 11:16

SAS gör första årsvinsten sedan 2007


SAS lyckades under det gångna året spara sig till en vinst. Men även om besparingarna har gjort SAS mer konkurrenskraftigt ser det ändå väldigt tufft ut framöver, enligt vd:n Rickard Gustafson. – Det är glädjande att vi kan leverera på vårt löfte om ett positivt resultat.

BT - 10 sep 14 kl. 12:42

SAS måste spara mer

SAS vinst blev högre än väntat i tredje kvartalet. Samtidigt staplas besparingsprogrammen på varandra. Om tre månader planerar SAS att presentera ett nytt besparingsprogram i miljardklassen.

VA - 05 aug 11 kl. 12:57

Lyft för SAS

5 augusti Flygbolaget SAS totala passagerartrafik steg i juli med 7,7 procent jämfört med samma månad året före. "Det är framför allt semestertrafiken som drar", säger Sture Stölen, ekonomisk informationschef på SAS. Den så kallade kabinfaktorn, som visar hur pass fyllda flygplanen är, steg till rekordhöga 85,6 procent.

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 10:21

Stockholmsbörsen svagt ned


Stockholmsbörsen backade försiktigt i morgonhandeln. Vid 10-tiden hade OMXS-index sjunkit 0,2 procent till 340,6. De ledande Europabörserna går samtidigt svagt uppåt.

DI - 02 maj 12 kl. 06:32

Dags för SAS att lyfta?

När SAS rapporterar sitt första kvartal 2012 på torsdag är frågan hur bolaget drabbats av ganska svåra villkor, med höjda bränslepriser, samtidigt som trafiksiffrorna varit något bättre än väntat under kvartalet, makrosiffror pekar i rätt riktning och SAS kom med ett positivt pressmeddelande i mitten av mars..

DI - 07 mar 14 kl. 14:15

Analytiker: Sälj SAS

Sydbank upprepar rekommendationen sälj på SAS efter trafiksiffrorna för februari. Utfallet i månaden var sämre än banken räknat med. "Trafiktalen innebär den allra sämsta cocktailen för SAS.

Dagens PS - 11 maj 18 kl. 11:20

SAS åker på valutasmäll på 200 miljoner

I samband med trafiksiffrorna för april meddelar flygbolaget SAS att kronans försvagning mot dollarn påverkar resultatet i det andra kvartalet negativt med 200 miljoner kronor. Det hela är kopplat till avsättningar för leasing av flygplan och motorer, enligt bolaget. Vidare framgår att implementeringen av SAS effektiviseringsprogram förväntas resultera i kostnader på 200 miljoner kronor under andra kvartalet.

Affärsvärlden - 07 mar 14 kl. 14:01

Sydbank: Den sämsta cocktailen för SAS

Sydbank upprepar rekommendationen sälj på SAS efter trafiksiffrorna för februari. Utfallet i månaden var sämre än banken räknat med..

DI - 05 nov 18 kl. 10:24

DNB är försiktiga inför trafiktal – men upprepar köp SAS och Norwegian

Norska DNB säger sig ligga på den försiktiga sidan inför trafiksiffrorna från SAS och Norwegian de kommande dagarna. Men köpråden upprepas..

DN - 08 maj 19 kl. 11:28

Så slog pilotstrejken mot SAS trafik i april

Pilotstrejken på SAS som bröt ut i slutet av april gav föga förvånande ett stort tapp i trafiksiffrorna för perioden..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Boende andas ut efter nej till vinter-OS i Stockholm

Ingegerd och Göran Hesselgren andas ut.  De bor nära ett jättelikt grustag i Tullinge söder om Stockholm som föreslogs bli en OS-arena för längdskidor och skidskytte. – En stor OS-arena här hade varit alldeles nära vår bostad, säger Ingegerd Hesselgren..

DN - 2 timmar sedan

DN erfar: Nyamko Sabuni föreslås blir ny ledare för Liberalerna

Nyamko Sabuni föreslås av valberedningen att bli Liberalernas nästa partiledare. Det erfar DN. Det slutgiltiga avgörandet sker på fredag på partiets landsmöte i Stockholm..

DN - 2 timmar sedan

Han blir ny chef på Göteborgsoperan

Tyske Henning Ruhe blir ny konstnärlig chef för opera och drama, skriver Göteborgsoperan i ett pressmeddelande..

DN - 2 timmar sedan

Robert Gustafsson: En mobil på scen dödar farsen på fem sekunder

Sommarfarsen ”Trassel” utspelar sig som så många andra på den ”gamla goda tiden”. Robert Gustafsson förklarar varför mobiltelefonen omöjliggör farser i nutid, men samtidigt gör behovet av farsen som genre desto större..

DN - 2 timmar sedan

Sex får hittade döda i skärgården efter trolig vargattack

Sex får har hittats döda i Norrtälje, efter vad som tros vara en vargattack. – Det är inte jättevanligt att får dödas av varg, säger vilthandläggare Tobias Hjortstråle..

DN - 3 timmar sedan

Läkare döms för sexuellt ofredande mot två patienter

Kvinnorna sökte vård för besvär med fötterna. Men under undersökningen smekte läkaren dem längs med benen och tog en av dem på bröstet. Nu döms mannen för sexuellt ofredande.

DN - 3 timmar sedan

”Google och Facebook tar över hög utbildning”

Stor utmaning för KTH och Chalmers..

DN - 4 timmar sedan

Strid inom L om hur partiledaren väljs

En öppen process i partiledarvalet skulle ena de splittrade Liberalerna. Nu växer istället konflikten om hur valet går till. Erik Ullenhags läger spelar ner medlemsomröstningarnas betydelse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.