Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 26 June, 05:45

Kristianstadsbladet - 11 jun 19 kl. 11:30

Läsartext: Hämta dina försäkringspengarEfter ett långt liv i försäkringsbranschen vet jag att det finns många feltolkningar, för att förstå mitt resonemang behöver ni veta följande. En del av premien består av risk- och en del består av sparpremie och det är den sistnämnda som till slut utgör summan av det försäkringsbelopp som utbetalas vid slutåldern..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läsartext, Hämtadina , försäkringspengar

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Drömsommarstället finns i Skåne

Ett fritidshus vid havet är drömmen för många. Få drömmer om ett hus i Ångermanland, Närke eller Medelpad..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Svag nedåt i Asien

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Myggorna älskar din svettlukt

Skogsmyggorna frodas som aldrig förr i år, och festar ohämmat på dina stackars armar och ben. De ser dig på långt håll, och blir alldeles vilda av din underbara svettlukt och koldioxiden i din utandning. Knepen för att bli kvitt dem fungerar på olika sätt..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Motor: Toyota lyckas banta och växa

Nya Toyota RAV4 känns större och biffigare än någonsin – men sanningen är att bilen krympt. Toyota lyckas ändå ge intrycket av att allt är så mycket större. Vi har provkört den japanska RAVolutionen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Läsartext: Hittepåpolitik i Bromölla

Efter har varit och lyssnat på kommunfullmäktigesammanträdet i i Bromölla den 17 juni så ställer jag mig frågan vart är mitt fina Bromölla på väg, skriver Jerzy Michalski..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nöje: ”Molly gjorde om i bandet i höstas, basen blev ledig”

Pontus Persson – 23-årig musiker/låtskrivare/producent från Kristianstad – gör höstshow med Danny Saucedo och sommarturnerar med Molly Sandén. Nästa stopp: Torsjö Live..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Sommarguide: När du hänger kvar i stan

Kreativa menyer, hallonmojitos, närodlat, vardagsrumskänsla och lyxpizza blir det när Open gör nedslag på några av Kristianstads uteserveringar och innergårdar..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Kärv ekonomi gör att lärare säger upp sig

De sparåtgärder som förvaltningen listat som möjliga för att få ihop budgeten 2020 har fått Lärarförbundet att reagera. Lärare har sagt upp sig som följd. ”Snälla, freda skolan”, säger fackordförande Pernilla Eknö..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Barnadödligheten ska minskas i Skåne

Det är större risk för att barn dör i magen i Skåne än i Stockholm. Nu sätter politikerna i regionen till åtgärder för att barnadödligheten ska minska..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

CSK: Avdelning görs om till två specialiserade enheter

CSK kommer efter sommaren att öppna en enhet för urologisk kirurgi, och en enhet för kolorektal kirurgi. Det är i princip kirurgavdelningen som görs om till två specialiserade enheter med 13 vårdplatser vardera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.