Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 25 June, 13:47

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 19 kl. 10:39

Trelleborg: Inbrott i tre lastbilar – flera tv-apparater stulnaPå måndagen upptäcktes inbrott eller inbrottsförsök i tre lastbilar som stod parkerade på Strandridaregatan i Trelleborg. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Strandridaregatan, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trelleborg, Inbrotti , tre, lastbilarflera , tv-apparater, stulna
Skånskan - 10 jun 19 kl. 08:27

Inbrott i lastbilar i hamnen

Trelleborg Två parkerade lastbilar på Strandriddaregatan har under måndagsmorgonen utsatts för inbrott.En okänd mängd tv-apparater har tillgripits från lastbilarna. Polis skickas till platsen för närmare kontroll.

Magazin24 - 14 maj 13 kl. 11:52

Flera inbrott i lastbilar

Under helgen har fyra fall av inbrott i lastbilar i Arboga polisanmälts. Mellan klockan 19.00 på söndagen och klockan 05.

Skånskan - 19 dec 14 kl. 17:58

Gjorde inbrott i tre lastbilar

Under natten till torsdagen gjordes tre inbrott i lastbilar parkerade på Bornholmsgatan i Ystads hamn..

Länstidningen i Jämtland - 24 maj 19 kl. 18:45

Företagare i Kälarne drabbade av inbrott – tjuvar slog till mot tre lastbilar

Totalt har det varit inbrott i tre lastbilar hos två olika företag i Kälarne..

Skånskan - 08 mar 16 kl. 16:40

Inbrott i tre lastbilar

STAFFANSTORP Natten till måndag tog sig okända gärningsmän in genom grindarna till ett företagsområde vid Smidesvägen i Staffanstorp.
Där tog de sig sen in i tre lastbilar och stal mobiltelefoner som förvarades i förarhytterna..

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 12 kl. 17:03

Flera inbrott i lastbilar

Flera inbrott i lastbilar mellan tisdag och onsdag har anmälts till polisen. Båda bilarna övernattade vid rastplatsen längs E4 i Skånes Fagerhult. Den ena hade fått kapellet sönderskuret och släpet tömt på 65 nya bildäck.

Expressen - 23 aug 13 kl. 09:37

Tre lastbilar i krock - tre skadade

STOCKHOLM. En krock med minst tre lastbilar vid sextiden på fredagsmorgonen orsakade totalstopp på riksväg 50 vid Storå, omkring en mil norr om Lindesberg. Enligt Örebropolisen väntas bärgningsarbete pågå hela dagen.

Nerikes Allehanda - 23 aug 13 kl. 06:10

Tre lastbilar krockade - tre till sjukhus

(Uppdaterad 10:33) Tre lastbilar krockade med varandra på riksväg 50 i höjd med bron i Storå tidigt i morse. Minst tre har förts till sjukhus..

Kristianstadsbladet - 03 jan 14 kl. 22:39

Tre lastbilar krockade på motorväg


Tre lastbilar kolliderade på fredagskvällen på E4 mellan Jönköping och Gränna. Två personer fördes till sjukhus.Två av lastbilarna var stillastående på grund av något slags haveri, när en tredje krockade med bägge.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 14 kl. 22:41

Tre lastbilar krockade på motorväg

Tre lastbilar kolliderade på fredagskvällen på E4 mellan Jönköping och Gränna. Två personer fördes till sjukhus. Två av lastbilarna var stillastående på grund av något slags haveri, när en tredje krockade med bägge.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Mellby Gårds miljoner kan rädda TFF från en nervig höst

Ett par sommarförstärkningar med hjälp av Mellby Gårds miljoner ska få TFF att lyfta i superettan-tabellen under höstsäsongen. Men då bör klubben helst hitta en anfallare..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Olycka: Segelbåt körde upp på land – räddningstjänst på väg

Strax innan lunch på tisdagen larmades SOS Alarm om en båt som gått på grund vid Måkläppen. ”Det är en dansk båt som av någon anledning gått rakt upp på land,” säger Mats Ohlsson från Sjöräddningssällskapet Falsterbokanalen som ryckte ut..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Miljöbrott: Anmäler granne som eldar på tomt

En man bosatt i Beddingestrand har polisanmält en granne som eldar på sin tomt. Mannen misstänker att grannen eldar renoveringsavfall, då röken är svart och luktar illa. Det framkommer av polisanmälan..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Brott: Hyrde ut sin bostad – fick fastigheten förstörd och saker stulna

En kvinna som hyrde ut sin bostad i Anderslöv gjorde en hemsk upptäckt när hon kom dit på måndagen. Element, fönster, dörrar och vitvaror var stulna, och många av inventarierna sönderslagna..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stöld: Inbrott i lastbilar i hamnen

Under natten till måndagen var det inbrott i flera parkerade lastbilar i Trelleborgs hamn. Två polisanmälningar om inbrott har upprättats..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Forskare: Att stoppa fisket hjälper inte – torsken i Östersjön svälter ihjäl

Rekommendationen som det internationella havsforskningsrådet ICES nyligen gick ut med, är att införa en noll-kvot i den östra delen av Östersjön och att halvera torskfisket i den västra delen. Men risken är stor att åtgärderna inte räcker för att rädda torsken menar en forskare Trelleborgs Allehanda pratat med..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

TFF:s manager: ”Spelmässigt kan vi utvecklas”

TFF tar sommaruppehåll med bara två poäng till godo ner till kvalplats. När superettan startar om hoppas manager Peter Swärdh att laget kan utvecklas spelmässigt..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Lokala fiskare slår larm: ”Det finns ingen fisk längre”

Fisket längs Trelleborgs kust är inte vad det en gång varit. Enligt fiskarna Mikael Carlsson och Andreas Engdahl så har det aldrig tidigare varit så dåligt som det är nu. Och de får medhåll, både från forskare och myndigheter, att situationen är allvarlig..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Debatt: Vi är skyldiga att agera för Trelleborgshems bästa

Förra måndagen, den 17 juni, klubbades det igenom att kommunen ska säga upp sitt hyreskontrakt med Trelleborgshem för fastigheten Åldermannen..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Debatt: Spara på politikerna, inte demokratin

Nu har Mikael Rubin (M) bekänt färg igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.