GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 25 June, 11:34

GöteborgsPosten - 10 jun 19 kl. 23:37

Två svårt skadade i mordförsök i LjungbyTvå personer har misshandlats och fått allvarliga skador i samband med ett evenemang i Ljungby..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ljungby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, svårt, skadadei , mordförsöki , Ljungby
YA - 28 okt 13 kl. 13:20

28-åring anhållen för mordförsök

En 28-årig man har anhållits, på sannolika skäl misstänkt för mordförsöket på en 26-åring i Sjöbo i fredags natt. Polisen efterlyser nu fler vittnen till händelsen, som ägde rum utanför restaurang Gondolen vid stängningsdags. Man söker fortfarande också efter vapnet, troligen en kniv.

BT - 27 apr 14 kl. 15:56

Tre anhållna för mordförsök i Skogås

Tre personer har anhållits misstänkta för mordförsök efter skottlossningen i Skogås söder om Stockholm i går kväll. Tre män skadades i skottlossningen, två av dem allvarligt.Polisen grep tidigt under morgonen tre personer mellan 22 och 29 år, bekräftar Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen för TT.

BT - 27 apr 14 kl. 17:49

Fyra anhållna för mordförsök

Fyra personer har anhållits misstänkta för mordförsök efter skottlossningen i Skogås söder om Stockholm i går kväll. Tre män skadades i skottlossningen, två av dem allvarligt.Polisen grep tidigt under morgonen tre personer mellan 22 och 29 år, bekräftar Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen för TT.

BT - 30 sep 14 kl. 09:19

Misstänkt mordförsök i naturområde

Två personer, en vuxen och ett barn, hittades på måndagskvällen skadade i en bil i naturområdet Bokskogen utanför Malmö. Den vuxna personen, född 1975, misstänks nu för mordförsök.- Personen är gripen och misstänks för försök till mord alternativt dråp.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 09:19

Misstänkt mordförsök i naturområde


Två personer, en vuxen och ett barn, hittades på måndagskvällen skadade i en bil i naturområdet Bokskogen utanför Malmö.Den vuxna personen, född 1975, misstänks nu för mordförsök. - Personen är gripen och misstänks för försök till mord alternativt dråp.

TA - 30 sep 14 kl. 09:19

Misstänkt mordförsök i naturområde

Två personer, en vuxen och ett barn, hittades på måndagskvällen skadade i en bil i naturområdet Bokskogen utanför Malmö.
Den vuxna personen, född 1975, misstänks nu för mordförsök. - Personen är gripen och misstänks för försök till mord alternativt dråp.

Skånskan - 07 feb 16 kl. 11:01

Två skadade i natt

MALMÖ Två män fick föras till sjukhus i samband med ett bråk i en festlokal på Industrigatan i Malmö på söndagsmorgonen.Den yngre av männen, en 20-åring uppges vara allvarligt skadad och polisen betraktar händelsen som mordförsök.
– Läget är oförändrat och vi har inte fått någon information om läget för 20-åringen eller den äldre mannen i 45-årsåldern, sa Maya Forstenius på Polisens ledningscentral på söndagsförmiddagen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fyra misstänks för mordförsök

Två män har gripits misstänkt för mordförsök efter ett knivbråk i Hageby i Norrköping på lördagskvällen.Det var vid 22.30-tiden som boende på Timmermansgatan slog larm om ett bråk.

BT - 30 sep 14 kl. 17:12

Mamma anhållen för mordförsök

Två personer, enligt polisen en mamma och hennes åttaårige son, hittades på måndagskvällen skadade i en bil i naturområdet Bokskogen utanför Malmö. De båda fördes först i ambulans till sjukhuset men de ska inte ha varit allvarligt skadade. Polis och åklagare är förtegna om vad som hänt, men under tisdagen riktades misstankar mot mamman, som är i 40-årsåldern.

Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 04:21

Fyra greps för mordförsök


Fyra män greps natten till tisdagen misstänkta för mordförsök, efter måndagskvällens knivdrama i Valsta i Märsta norr om Stockholm. - De greps i Kronobergs län, säger Carin Wetterlöf, stationsbefäl på Norrortspolisen,Hon vill inte lämna några närmare uppgifter om gripandet eller om bakgrunden till händelserna.Det var fyra personer som hittades skadade.

BT - 27 apr 14 kl. 09:04

Tre gripna för mordförsök i Skogås

Tre personer i 20-årsåldern har gripits misstänkta för mordförsök efter skottlossningen i Skogås i går kväll, skriver aftonbladet.se. Tre män skadades i skottlossningen, två av dem allvarligt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Sega förhandlingar i Christiansborg

Det går fortsatt trögt i de danska regeringssamtalen. Vi kan inte förhandla i det oändliga, säger hon..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Ja till Ryssland i Europarådet

Europarådet har nu formellt röstat ja till att Ryssland åter ska få delta i dess arbete, fem år efter den ryska annekteringen av Krimhalvön..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Abortklinik i Missouri får fem dagar till

Missouris myndigheter beslutade i fredags att inte förnya tillståndet för den sista abortkliniken i Missouri..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Akutmottagning i Piteå lex Maria-anmäls

Piteå sjukhus har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) enligt lex Maria, skriver Piteå-Tidningen..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

"Var den bästa uppladdningen jag kunde ha"

Förberedde sig med kanadensarens musik – byter genre inför Tyskland..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Kongo-Kinshasa: 1 500 döda av ebola

Sedan ebolautbrottet i Kongo-Kinhasa startade för tio månader sedan har 2 239 fall registrerats och 1 506 personer har avlidit, enligt landets myndigheter..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Lindahls revansch: "Tror ni såg kärleken"

Hedvig Lindahls avgörande straffräddning i VM-åttondelsfinalen mot Kanada betyder mycket. Det finns, och har funnits, en hel del tvivlare på mig, säger hon..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

"Ibra" och Rooney i MLS all star-lag

Zlatan Ibrahimovic och Jonathan dos Santos från Los Angeles Galaxy..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Två döms för bilhoppande i Falkenberg

Två män i 20-årsåldern döms till fängelse, behandling och skadestånd för skadegörelse av järnvägsstationen i Falkenberg och ett antal parkerade bilar, skriver Hallands Nyheter..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Blackstenius: "Som jag har väntat på det här"

Elva raka landskamper gick Stina Blackstenius utan att göra mål. Bättre tillfälle kunde det inte bli, säger anfallaren efter 1–0 mot Kanada..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.