GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 16 June, 18:35

GöteborgsPosten - 11 jun 19 kl. 01:03

"Sociala medier i dag är ett skämt"Sebastian Larssons hands följdes av en hatstorm på Instagram. Sociala medier i dag är ett skämt, säger Pontus Jansson..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Larssons, Instagram, Pontus Jansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sociala, medieri , dagär ett , skämt
Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:56

Facebook dominerar och Twitter tappar – så använder vi sociala medier 2016

Svenskarna gillar sociala medier och användningen fortsätter att öka. 77 procent av alla internetanvändare* använder sociala medier, och vi lägger allt mer tid på det. Facebook är fortfarande populärast och fortsätter att öka i alla åldrar utom bland de under 16 år.

Dagensanalys.se - 30 maj 17 kl. 14:38

TV och rörlig bild allt viktigare för att locka till sociala medier

Rörlig bild, eller video, får en allt starkare ställning i sociala medier. Och det märks tydligt att konsumenterna uppskattar att titta via t.ex.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 15:11

Sociala Medier är inte PR

PR är ett otroligt kraftfullt sätt att få ut sina budskap i traditionella medier. Men sociala medier styr man själv och nyheterna brinner lika snabbt som papper i en eld, man måste hela tiden lägga upp nya inlägg för att hålla den elden vid liv i sociala medier. Därför kan man inte applicera PR-strategier i sociala medier där man skickar ut en eller två pressmeddelanden i veckan, på sociala medier måste man ha en ständig närvaro och dialog varje dag med flera dagliga inlägg för att man skall kunna komma igenom i bruset av alla tusentals inlägg som publiceras varje dag.

YLE - 08 mar 13 kl. 16:01

Klinik hjälper mot beroende av sociala medier

Tekniken har gett upphov till ett nytt hälsoproblem, nämligen beroende av sociala medier. En av dem som har kämpat mot beroendet är Gemini Adams, bosatt i London, Storbritannien. I Finland finns ännu inget behov av liknande kliniker.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Rykten och hot på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medier

Brandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb.

Dagensanalys.se - 08 mar 18 kl. 15:03

”Jag kan sluta när jag vill” – så använder vi sociala medier

En undersökning från Pew Research visar att 68 % av amerikaner över 18 år finns på Facebook, och mer än hälften av dem går in på nätverket flera gånger om dagen. Dock är användandet av YouTube ännu högre, hela 73 % använder sig av videoplattformen. Trots det menar de flesta att de lätt skulle kunna sluta använda sociala medier, men frågan är hur sant det faktiskt är.

Dagensanalys.se - 19 dec 16 kl. 13:08

Sociala Medier = Digital PR

Facebook är idag världens största mediekanal. Vem hanterar sociala mediestrategin på ditt företag? Är det marknadsavdelningen, PR-avdelningen eller är det någon annan?

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 11:17

5 vassa argument om varför sociala medier är digital PR

Facebook är världens största mediekanal. Vem hanterar sociala mediestrategin på ditt företag? Är det marknadsavdelningen, PR-avdelningen eller är det någon annan?

YLE - 30 sep 16 kl. 04:33

Turism på sociala medier allt viktigare

De allra flesta turister i dag är aktiva på sociala medier. De vill veta vad andra tycker om hotell, restauranger och destinationer. Och de vill berätta om sina upplevelser för andra.

Dagensanalys.se - 20 jun 16 kl. 09:43

Så här använder svenska företag sociala medier i sin marknadsföring – stor kartläggning

Drygt 7 av 10 (72%) av Sveriges små- och medelstora företag har närvaro på något eller flera av de största sociala nätverken. Facebook visar sig vara dominerande såväl för företag som riktar sig mot privata konsumenter som för företag som riktar sig mot andra företag och organisationer. Nästföljande i ranking hos B2C-företagen är Instagram och hos B2B-företagen LinkedIn.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:34

Rival om BoJo: Vad skulle Churchill ha sagt?

Ytterligare en aspirant till att efterträda Theresa May som ledare för det Konservativa partiet – och därmed sannolikt bli Storbritanniens nästa premiärminister – har lämnat startfältet..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:37

Niornas skolavslutning – ett fartfyllt rus in i sommaren

Niorna springer ut från Örnaskolan. Firar med att åka traktorparad i Hylte. "Spektakulärt".

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:39

Nya resultat om nedskjutna planet MH17

Den internationella haverikommission som utrett orsaken bakom nedskjutningen av flygplanet MH17 kommer presentera ytterligare resultat av sin utredning nästa vecka..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:44

Sydkoreas Moon tror på dialog med Nordkorea

Toppmötet mellan Nordkoreas och USA:s ledare i Vietnam i våras resulterade inte i någon överenskommelse – men det betyder inte att dialogen har upphört, enligt Sydkoreas president Moon Jae-In. Konsultationer pågår under ytan, sade Moon efter att ha hyllat Sverige i ett tal i riksdagen..

GöteborgsPosten - I förrgår: 14:57

Norwegian räknar ut Boeings Max-plan i sommar

Norwegian räknar nu med att flygbolagets 18 stycken Boeing 737 Max 8-plan kommer att få stå på marken åtminstone till slutet av augusti och därmed missa sommarsäsongen..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:08

Ingen möjlighet att ge blod i Hylte

Internationella blodgivardagen firas i dag i hela världen. Hylteborna säger sitt..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:12

Mystiska dödsfallet – nu är det löst

Misstänkt mord på äldre man får till slut förklaring.

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:13

Lyft för amerikansk detaljhandel i maj

Försäljningen i USA:s detaljhandel ökade i maj främst drivet av konsumenternas större inköp av elektronik och bilar..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:18

Sänkt ersättning för digital vård

Ersättningen för digitala vårdtjänster sänks..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:26

Ny förundersökning om cancerkö på Karolinska

Åklagare har inlett en ny förundersökning angående köerna till canceroperationer på Karolinska universitetssjukhuset sommaren 2017..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.