Nyteknik > Teknik

Tuesday, 25 June, 13:34

Nyteknik - 11 jun 19 kl. 10:47

Nu skruvar Ericsson upp 5G-prognosen rejältFarten på bygget av nya generationens telenät, 5G, har tagit Ericsson på sängen. Telekomjätten skruvar upp prognosen över antalet abonnenter ordentligt..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ericsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu skruvar, Ericssonupp , 5G-prognosenrejält
DI - 07 apr 11 kl. 10:17

LO skruvar upp BNP-prognosen

LO-ekonomerna skruvar upp BNP-prognosen rejält i sin senaste konjunkturrapport. Den nya chefsekonomen Ola Pettersson passar samtidigt på att ge regeringens politik en känga..

DI - 06 aug 18 kl. 09:22

KI skruvar upp BNP-prognosen

Statliga Konjunkturinstitutet (KI) höjer BNP-prognosen för innevarande år, men sänker samtidigt prognosen för 2019 en aning..

Affärsvärlden - 22 mar 12 kl. 10:30

Svenskt Näringsliv skruvar upp BNP-prognosen

Svenskt Näringsliv tror att svensk ekonomi får det fortsatt tufft framöver men skruvar upp förväntningarna på BNP-siffran 2013. Dessutom spås arbetslösheten bli mindre än man trodde i december..

DI - 04 okt 11 kl. 12:26

Irlands centralbank skruvar upp BNP-prognosen

Irlands centralbank höjer BNP-prognosen för 2011 till 1,0 procent, från tidigare 0,8 procent..

DI - 07 okt 13 kl. 11:17

Grekland skruvar upp BNP-prognosen

Greklands BNP-tillväxt förväntas hamna på -4,0 procent under 2013, vilket kan jämföras med den föregående prognosen om -4,5 procent. Det framgår av Greklands vice finansminister på måndagen, enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 18 maj 16 kl. 10:09

SEB skruvar upp BNP-prognosen för Sverige

SEB räknar med att den svenska bruttonationalprodukten (BNP) kommer att växa med 4,0 procent 2016 (jämfört med prognosen på 3,7 procent från den 9 februari) och att tillväxten blir 2,8 procent (2,8) under 2017. Det framgår av en konjunkturbedömning på onsdagen..

DI - 27 apr 12 kl. 10:30

Handelsbanken skruvar upp BNP-prognosen

Merparten av den svenska inbromsningen är troligen över, men det syns inga tillräckligt starka drivkrafter som på kort sikt kan lyfta Sverige ur lågkonjunkturen, trots stark tillväxtpotential. Det skriver Handelsbanken i en konjunkturprognos på fredagen..

DI - 15 aug 13 kl. 09:50

Erik Penser skruvar ned BNP-prognosen

Erik Penser Bankaktiebolag spår att den svenska bruttonationalprodukten, BNP, ökar med 1,5 procent 2013 och med 3,3 procent 2014. Det framgår av en bankens senaste konjunkturprognos..

Affärsvärlden - 05 feb 14 kl. 10:03

Svenskt Näringsliv skruvar upp BNP-prognosen

Svenskt Näringsliv räknar med att Sveriges BNP ökade med 1,1 procent 2013 och att den ökar med 2,5 procent under 2014..

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 10:04

Ericsson skruvar upp 5G-prognos rejält

Farten på bygget av nya generationens telenät, 5G, har tagit Ericsson på sängen. Telekomjätten skruvar upp prognosen över antalet abonnenter ordentligt. I Sverige bedöms över hälften av alla mobilabonnemang ha den nya tekniken om fem år.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Lurade Tesla att köra fel: ”Ett alarmerande svar”

Cybersäkerhet har på kort tid blivit högaktuellt inom bilindustrin och nu kommer ett bevis på hur viktigt det är. En grupp experter lyckades lura en Tesla Model 3 på autopilot att köra fel och göra extrema inbromsningar..

Nyteknik - 1 timme sedan

Stopp för engångsgrillar – när lagret är slut

Hemköp och Willys följer efter de andra livsmedelskedjorna och ska sluta sälja engångsgrillar. När lagren sålts ut, vill det säga. Nya grillar köps inte in..

Nyteknik - 1 timme sedan

Offensivt BMW ökar takten i elbilsutvecklingen

Hela den europeiska bilindustrin pressas av striktare utsläppsregler, vilket får tillverkarna att göra vad de kan för att skynda på utvecklingen av eldrivna fordon..

Nyteknik - 2 timmar sedan

"Stå upp för Sverige"-mannen döms till villkorlig dom och böter

En 52-årig man döms till villkorlig dom och böter för att inte ha rensat sin Facebookgrupp från rasistiska kommentarer. Han är en av grundarna till gruppen "Stå upp för Sverige" och stod åtalad för kommentarer som andra skrivit i hans grupp..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Fristads berättar det H&M inte vill avslöja

Många klädföretag marknadsför sig som hållbara, men redovisar inte den verkliga miljöpåverkan för plaggen. I höst släpper svenska Fristads en kollektion arbetskläder där konsumenten kan få veta allt – på detaljnivå..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Här är världens snabbaste traktor

En traktor är i normala fall ett tåligt och mångsidigt arbetsredskap. Men det finns de som inte tycker det är nog – och därför har vi nu ett nytt hastighetsrekord. Detta efter ett exemplar piffats till med lite extra hästkrafter..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Så ska AI effektivisera svensk industri

Nya innovationer inom AI och maskininlärning blir en allt viktigare del av övervakningsverktygen. Det ger en effektivare larm- och incidenthantering och möjligheten för företag att arbeta proaktivt med sin IT-miljö. Att helt enkelt hitta felen innan de inträffar..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Bill Gates: Det här var mitt största misstag med Microsoft

Bill Gates ser tillbaka på tiden på Microsoft och ångrar framför allt en sak: att bolaget inte klarade av att ta sig till toppen av mobila operativsystem..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Säpo: Gör det straffbart att titta på terrorpropaganda

Säkerhetspolisen vill att regeringen ska utreda om det bör vara straffbart att inneha eller se på terrorpropaganda, skriver Säpochefen Klas Friberg på DN Debatt..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Komplexa arbetet – montera ned 50 000 rör vid Notre-Dame

Den vanskliga nedmonteringen av byggställningarna där Notre-Dames spira en gång stod inleds inom kort, meddelar helgedomens välgörenhetsstiftelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.