Skånskan > Nyheter

Friday, 21 June, 00:18

Skånskan - 11 jun 19 kl. 10:43

SD tar de tunga posternaSvalöv Sverigedemokraterna ser till att ta flest poster när det nya styret ska väljas på kommande måndags kommunfullmäktige.
Totalt fyra stycken och den högsta och mest omdiskuterade är givetvis Teddy Nilssons intåg som kommunstyrelsens ordförande.Det är snabba ryck inom politiken just nu. För bara några vecka sedan stod det klart att Sverigedemokraterna tillsammans med moderater och kristdemokrater ska styra med passiv hjälp av liberalerna.
Sålunda ska ännu ett fullmäktige inom loppet av nio månader utses igen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Teddy Nilssons, Ingrid Ekström, Hellström, Torbjörn Ekelund, Persson, Håkan Andersson, Agneta Sörensson, BT Kemi Efterbehandling, Birgit Landquist, Stefan Pettersson, Fröjd, Aase Jönsson, Angelie Fröjd, Fredrik Jönsson, Teddy Nilsson, Nilsson, Teckomatorp, Svalöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD tarde , tunga, posterna
Sydöstran - 22 okt 18 kl. 07:00

Här är politikerna som tar de tunga posterna

I dag blir det klart vilka politiker som tar plats i det absoluta maktcentrumet för nya region Blekinge. Under dagens sammanträde väljs sju nya regionråd. .

Expressen - 19 nov 16 kl. 00:35

Tunga posterna – så ska Trump styra USA

NEW YORK. Donald Trumps tre senaste val av tunga regeringsposter väcker debatt. Mest anmärkningsvärt är valet av Michael Flynn som säkerhetsrådgivare.

UNT - 28 sep 18 kl. 14:37

L tar tunga poster från S

Liberalerna tar flera tunga poster från Socialdemokraterna..

DI - 15 nov 17 kl. 21:14

SEB tar tunga namn från Nordea

Nordea Markets aktieanalys har under hösten drabbats av nya avhopp. Det är ärkekonkurrenten SEB som fortsätter rekrytera tunga namn från Nordea..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 15 kl. 08:36

[PLUS] Flest män på tunga poster i regionförbundet

Männen dominerar på de tunga posterna när Region Västerbotten har utsett ledamöter till styrelser....

NT - 14 jun 17 kl. 07:00

Härnbro lämnar de tunga posterna

Anders Härnbro (S) har nu avsagt sig samtliga politiska uppdrag i kommunen..

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 08:56

Staffan Hellstrand tar sin låtskatt till Åhus

En av Sveriges mest aktiva låtskrivare sjunger in Åhus Visfestival på fredag. Staffan Hellstrand har varit aktiv sedan 70-talet och än har han inga planer på att sluta.
Med 14 soloalbum, flera samlingsskivor, både egna och tillsammans med andra artister, Grammis för årets låt 1993 med ”Lilla fågel blå”, Grammis för bästa manliga pop-/rockartist 1992, hyllad och firad låtskrivare är Staffan Hellstrand en av Sveriges mest aktiva och framgångsrika musiker.

SmålandsPosten - 15 jan 17 kl. 11:52

Många flyktingbarn tar tunga droger

Många ensamkommande flyktingbarn är fast i ett drogmissbruk. I Stockholm är det oftast afghanska ungdomar som missbrukar heroin, medan det i Göteborg främst handlar om ungdomar från Nordafrika som missbrukar hasch och cannabis.(TT).

Sydöstran - 15 jan 17 kl. 11:52

Många flyktingbarn tar tunga droger

Många ensamkommande flyktingbarn är fast i ett drogmissbruk. I Stockholm är det oftast afghanska ungdomar som missbrukar heroin, medan det i Göteborg främst handlar om ungdomar från Nordafrika som missbrukar hasch och cannabis.(TT).

GöteborgsPosten - 15 jan 17 kl. 11:52

Många flyktingbarn tar tunga droger

Många ensamkommande flyktingbarn är fast i ett drogmissbruk. I Stockholm är det oftast afghanska ungdomar som missbrukar heroin, medan det i Göteborg främst handlar om ungdomar från Nordafrika som missbrukar hasch och cannabis..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Amerikansk seger men Sverige går vidare till åttondelsfinalen

SPORT Sverige föll i sista gruppspelsmatchen i fotbolls-VM i Le Havre mot regerande världsmästarna USA med  0-2 (0-1). Både Sverige och USA var redan klara för vidare avancemang i turneringen och matchen gällde enbart vilket lag som skulle vinna gruppen.Sverige föll i sista gruppspelsmatchen i fotbolls-VM i Le Havre mot regerande världsmästarna USA med  0-2 (0-1).

Skånskan - 2 timmar sedan

Polisen i Malmö efterlyser en försvunnen person

JUST NU Det är en äldre man som är född-33. Han var senast synlig på Kronetorpsgatan omkring kl.18.

Skånskan - 3 timmar sedan

Församling fick 40 miljoner

Malmö På 1970-talet hade judiska församlingen i Malmö närmare 3 000 medlemmar. I dag har antalet sjunkit till 380.
Nu har två av stadens största näringslivsprofiler gått samman och donerar vardera två miljoner årligen i tio år till församlingen.

Skånskan - 5 timmar sedan

En gökunge i EU-boet

Fyller Europaparlamentet någon vettig funktion för det europeiska samarbetet. Svaret måste bli nej. Dess demokratiska legitimitet är svag, kostnaderna för att driva parlamentet astronomiskt höga och den roll som parlamentet spelar är destruktiv eftersom den driver på de redan för höga kostnaderna för EU-samarbetet.

Skånskan - 5 timmar sedan

Överdriv inte hotet från lupinerna

För två veckor sedan körde jag bil från Skåne till Södermanland. Eftersom jag hade gott om tid åkte jag en stor del av sträckningen på mindre landsvägar. När jag kom in i Småland och resten av sträckningen slogs jag av att jag aldrig tidigare sett så många lupiner.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tidigt midsommarfirande

Veberöd Veberöds församling höll traditionsenligt ett litet midsommarfirande intill kyrkan under torsdagsförmiddagen.
Flera nya deltagare fastnade för evenemanget och vill nu skapa egna traditioner.– Det är minst tionde året i rad vi anordnar ett Lille-midsommar.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tummen ner för höjdare

RYDSGÅRD En våning för mycket.
Det tycker politikerna i myndighetsnämnden för miljö och byggnad om planerna på att bygga på gamla Lantmännentomten i Rydsgård.I detaljplanen som gäller för området står det nämligen att flerbostadshusen bara får vara tre våningar höga.

Skånskan - 6 timmar sedan

Föreslår Leader för rekreationspark

GÅRDSTÅNGA Gårdstångabon Pontus Håkansson lämnade in ett e-förslag om en rekreationspark i Gårdstånga som fick så många instämmanden att den kom upp i en politisk nämnd. Politikerna gillar idén men tycker att den kan passa bra som ett EU-projekt.Håkanssons idé gick ut på att anlägga en rekreationspark längs Kävlingeåns östra sida, mellan Gårdstånga och E22.

Skånskan - 6 timmar sedan

66 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till ny ägare

Skurup Alaa Alhajaj, 25 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Annavälla 17 i Skurup. Huset har en boyta på 66 kvadratmeter. Säljare är Kjell Christensson.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lastbil och personbil i trafikolycka

Malmö En lastbil och en personbil har krockat på Yttre Ringvägen i riktning mot Köpenhamn. Skadeläget är oklart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.