YLE > Finland

Wednesday, 26 June, 04:01

YLE - 11 jun 19 kl. 10:38

VR satsar på en ny app – så här påverkar det digVR:s mobilapplikation, webbsida och automater ska förnyas och nya automater ska tas i bruk stegvis från och med juni. En ny app lanseras i juni, och webbsidan, vr.fi, får ett nytt utseende under hösten..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VR satsarpå en ny , app, här , påverkar, det dig
Mobil - 17 mar 16 kl. 06:00

App-stängning påverkar inte batteritiden

Apples Ios-chef Craig Federighi säger att tvångsavslutning av Iphone-appar inte ger längre batteritid..

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 14:00

BuzzFeeds kovändning – satsar nu på mobil video-app

För några år sedan trodde Jonah Perreti, BuzzFeeds grundare, att mobilvideons framtid var utsiktslös. Igår annonserades BuzzFeeds nya mobil-app enbart för videotittande. Varför denna kursändring?

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 09:30

3 stora förändringar i Apple’s App Store

Apple har en märklig underliggande dignitet där användarna sällan och aldrig kommer till tals, de har ingen enkel kundtjänst att nå fram via men trots det är de i framkant. App Store har gjort många utvecklare lätt labila på grund av Apple’s arbetssätt.   Under Apple’s Worldwide Developer Conference annonserades att de kommer att ske förändringar till det bättre.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 08:29

Apple lanserar en ny webbplats för alla App Store-utvecklare

Apple har idag gjort en översyn av sin hemsida för App Store utvecklare, en funktion som finns tillgänglig för de 11 miljoner registrerade utvecklare världen över som har hjälpt App Store att bygga 1,5 miljoner appar. Den uppdaterade webbplatsen kommer att innehålla nya artiklar och videoklipp för att hjälpa utvecklare att få sin verksamhet att växa och engagera användare. Den nya sidan innehåller bland annat hjälp om hur man får användare att hitta din app i App Store, genom att använda freemium affärsmodeller och hur man kan engagerar användare via uppdateringar.

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 15:00

App Store når ny milstolpe – har nu två miljoner appar

Apples utvecklarkonferens WWDC 2016 är i full gång, och en av de sakerna som VD:n Tim Cook stolt har annonserat är att man nu har 2 miljoner appar tillgängligt i Apples appbutik, App Store. För åtta år sedan var de bara 500. Det råder ingen tvekan om att det ändå är en framgång att på åtta år gå från några hundra appar – som då fortfarande kallades ”program” av många – till flera miljoner idag.

Sydsvenskan - 01 dec 11 kl. 06:30

Skatteflytt stoppas efter app-beslut

Malmöföretaget Illusion Labs släpper planerna på att flytta från Sverige efter Skatteverkets besked om att svenska app-utvecklare slipper dubbel moms-beskattning.
? Det innebär en stor lättnad för oss, eftersom vi trivs bra med att vara företagare i Malmö.

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 12:31

App som vann pris togs snabbt bort från Apple iTunes

Apple plockade bort en app från iTunes bara några timmar innan den vann brons på Lion creative festival. Borttagande kom efter en teknisk bloggare påvisade att SEA app var utformad för att hjälpa användare att hitta invandrare som korsar Medelhavet inte fungerade. De som är ansvariga för appen medgav att produkten är fortfarande i sin testfas och inte redo för allmän distribution.

Dagensanalys.se - 06 jan 17 kl. 11:00

Varannan som klickat på annonserna i App Store installerar appen

Enligt techjätten Apple så går 50 procent av konsumenterna som klickat på en av annonserna i App Stores sökfunktion vidare och installerar produkten – trots att tjänsten bara funnits sedan hösten 2016. Apple kallar formatet för Search Ads, och det hela påminner i stort sett om de sponsrade sökningarna i Google och liknande sajter. Man skriver ”bilspel” och får förutom resultaten också ett gäng relaterade banners från bilspelsappar som betalat för extra annonsutrymme.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 11 kl. 05:00

Ny app översätter till trelleborgska

Nu är den här. Den nya appen för Iphone och Android som gör att man kan förstå även 08-or, göteborgare, gotlänningar, danskar och norrmän. Exklusivt och gratis för Trelleborgs Allehandas läsare!

BT - 15 maj 12 kl. 18:45

Skicka pengar via mobil-app

I sommar ska privatpersoner kunna börja skicka pengar till varandra via en app i mobiltelefonen. Den som lånar pengar av en kompis till att köpa en glass på badstranden ska till exempel direkt kunna föra över pengar från sitt konto till kompisens konto. Först ut att erbjuda en sådan tjänst är mobiloperatörerna som tidigare i år bildade det gemensamma bolaget 4T och den mobila plånboksappen Wywallet.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Den sjungade färjkarlen tar dig till Barösund där sommarsäsongen är i full gång

Jacob Waselius har åkt Barösundsfärjan alla somrar så länge han kan minnas. I år kör han färjan själv..

YLE - 10 timmar sedan

Sjundeå nobbar lån och bygger skolcentret med fastighetsleasing

Efter att ärendet stötts och blötts i ett halvt år föll valet på fastighetsleasing. Trots att det är det dyrare alternativet ska det belasta kommunens ekonomi mindre..

YLE - 10 timmar sedan

Gränsbevakningen: Finlands beredskap inför en oljeolycka bland Europas bästa - men risker finns

Överinspektör på gränsbevakningens stab, Heli Haapasaari, säger att Finlands beredskap på oljeläckage är bland de bästa i hela Europa. Farliga situationer uppstår ändå överraskande ofta..

YLE - 11 timmar sedan

Nästan 10 procent av befolkningen lider av sömnstörningar – nu kan de bekämpas med nätterapi

Helsingfors universitetssjukhus har skapat en mobilapplikation som ska användas för att vårda patienter med sömnstörningar. Genom en läkarremiss får man tillgång till applikationen och har ett inledande telefonsamtal med en sömnskötare. Därefter fyller man i en sömndagbok och chattar med sin terapeut..

YLE - 14 timmar sedan

Finansminister Lintilä: Regeringen höjer inte alkoholskatten - ännu

Den nyvalda regeringen vill följa med sänkningen av alkoholskatten i Estland innan den fattar beslut om den finska alkoholskatten..

YLE - 12 timmar sedan

Kyrkan försöker besluta om vigslar för samkönade par - men det kan dröja länge

Efter att en präst vigt ett samkönat par fick han en varning av kyrkan, men förvaltningsdomstolen upphävde varningen. Ärendet har överklagats till högsta förvaltningsdomstolen. Kyrkan försöker fatta ett beslut i frågan i fall kyrkan ska viga samkönade par..

YLE - 12 timmar sedan

Det nya underrättelsetillsynsutskottet tillsätts - Skyddspolisen har granskat medlemmarna

Riksdagsgrupperna har i dag gett sina förslag till medlemmar i riksdagens nya underrättelsetillsynsutskott. Utskottet har som uppgift att parlamentariskt övervaka den civila och militära underrättelseverksamheten..

YLE - 12 timmar sedan

Skyddspolisen: Barnen till IS-anhängarna kan vara ett säkerhetshot för Finland på lång sikt

Enligt Skyddspolisen kan barn som utsatts för våld och propaganda i IS-lägren utgöra ett säkerhetshot för Finland ifall de inte lyckas integrera sig i det finska samhället..

YLE - 13 timmar sedan

Posiva verkställer byggnadsplanerna på slutförvaringsanläggning för kärnbränsle - väntas kosta 500 miljoner euro

Kärnavfallsbolaget Posiva verkställer byggnadsplanerna på en slutförvaringsanläggning för använt kärnbränsle. Kärnbränslet kommer från Olkiluoto och kärnkraftverket i Lovisa. Anläggningen ska uppföras i Euraåminne i landskapet Satakunta..

YLE - 14 timmar sedan

Ömsättningen i restauranbranschen ökar - men överskuggas av rädslan över alkoholskatt och passagerarimport

Omsättningen i turism- och restaurangbranschen ökar i år med över fem procent, enligt turism- och restaurangförbundet MaRa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.