Realtid > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 13:34

Realtid - 11 jun 19 kl. 10:38

AP4 accepterar budet på OriflameFjärde AP-fonden har beslutat att acceptera budet på Oriflame trots att AP-fonden inte anser att budnivån "reflekterar den fulla potentialen". .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
AP4, Oriflame, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AP4, accepterar, budet, Oriflame
Realtid - 19 jun 19 kl. 07:53

Swedbank Robur accepterar budet på Oriflame

Swedbank Robur accepterar budet på Oriflame och Borg, Svanberg och Johnson bakom nytt fastighetsbolag samt JP Morgans hedgefond skiftar fokus. Detta är några av rubrikerna i morgonens nyhetssvep..

DI - 19 jun 19 kl. 11:39

Storägaren Första AP-fonden accepterar budet på Oriflame

Första AP-fonden har beslutat att acceptera det publika budet på kosmetikabolaget Oriflame på 227 kronor per aktie. Första AP-fonden äger 2,9 miljoner aktier i Oriflame, vilket motsvarar 5,15 procent av röster och kapital i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 06:47

Robur accepterar budet på Oriflame

  ”Swedbank Roburs delar den oberoende budkommitténs sammantagna bedömning att budet är finansiellt skäligt och vi har för avsikt att acceptera budet. Vår bedömning är baserad på vår uppfattning om framtida värdeutveckling, marknadsförhållanden samt betydelsen av familjen af Jochnick för bolaget, vilket också medför att sannolikheten för konkurrerande bud är låg”, heter det. Budet på 227 kronor per aktie kräver 90 procent acceptans för att af Jochnick-familjen ska gå vidare med det.

Sydsvenskan - 18 jun 14 kl. 10:41

Strejken är över – båda parter accepterar budet

Båda parterna i tågkonflikten accepterar medlarnas bud. Därmed är strejken avblåst

.

Realtid - 08 feb 18 kl. 09:31

Nordax styrelse accepterar budet

Styrelsen för Nordax ställer sig bakom det gemensamma budet från Nordic Capital och Sampo på nischbanken. “Styrelsen anser att villkoren för erbjudandet motsvarar Nordax framtida tillväxtmöjligheter, liksom de risker som är förknippade med dessa möjligheter”, skriver den i en kommentar..

DI - 22 apr 14 kl. 16:58

Didner & Gerge accepterar Scaniabud

Didner & Gerge Fonder accepterar budet på Scania från Volkswagen om 200 kronor per aktie. Budet uppger vara "skäligt"..

DI - 24 feb 14 kl. 11:02

Nordea accepterar budet på Scania

Nordea Fonder avser att acceptera Volkswagens bud på Scania..

Expressen - 18 jun 14 kl. 16:38

Almega och Seko accepterar budet

Fackförbundet Seko och arbetsgivarorganisationen Almega tackar båda ja till medlarnas bud..

DI - 14 jul 16 kl. 15:48

"Övertygade om att Haldex accepterar budet"

Haldex rusade på börsen efter att Saf-Holland offentliggjorde sitt bud på den svenska bromstillverkaren. Samtidigt avslöjade Haldex att ytterligare ett bud inkommit. Marknaden förväntar sig nu ett budkrig men Saf vill inte kommentera om de är beredda att gå upp i pris..

Expressen - 16 jul 17 kl. 18:43

"Accepterar budet på Sergio Agüero"

Det mesta talar för att Diego Costa lämnar Chelsea.Nu kan klubben ha hittat sin ersättare.Enligt uppgifter har Manchester City accepterat Chelseas bud på Sergio Aguero..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 minuter sedan

Camilla Hedenfelt till Avanazas koncernledning

Camilla Hedenfelt blir ny HR-chef på Avanza. Hon tar även plats i koncernledningen..

Realtid - 1 timme sedan

De tar plats i Northvolts nya styrelse

Goldman Sachs och Volkswagen får representation i Northvolts nya styrelse. Delar av Northvolts finansierinsgrunda på 10 miljarder har även registrerats hos Bolagsverket där nya aktörer träder fram..

Realtid - 1 timme sedan

Bristande rutiner kring penningtvätt – DNB får böta

Den norska Finansinspektionen har gett böter till sex fastighetsmäklare för bristande rutiner rörande penningtvätt. DNB:s fastighetsmäklarbolag DNB Næringsmegling får den största boten, 300 000 norska kronor, motsvarande 327 000 kronor..

Realtid - 4 timmar sedan

SBAB om sänkta räntan: ”Det extrema ränteläget fortsätter”

SBAB sänker räntan med upp till 0,4 procent. "Det extrema ränteläget fortsätter. Omvärldstrycket från i höstas att bolåneräntorna skulle stiga är som bortblåst", säger vd Klas Danielsson..

Realtid - 4 timmar sedan

Billerud och AMF i mångmiljardaffär

AMF Pension köper skog för 12,2 miljarder kronor. Närmare bestämt 90 procent av Billerud Korsnäs innehav i Bergsvik Skog Öst..

Realtid - 4 timmar sedan

East Capital stärker fokus på Indien

East Capital har rekryterat Sumeet Bhalla, som kommer från Goldman Sachs Asset Management, till kontoret i Hongkong. "Sumeet har gedigen branschkompetens och specialistkunskaper om den indiska marknaden", säger Peter Elam Håkansson, ordförande på East Capital..

Realtid - 4 timmar sedan

Fjärde AP-fonden: Därför väljer vi att sälja Oriflame

Fjärde AP-fondens Tobias Fransson avfärdar den kritik som handlar om att fonden alltför lättvindigt accepterat familjen af Jochnichs bud på Oriflame..

Realtid - 6 timmar sedan

"Fonden är en lyxprodukt"

Mikael Petersson förvaltar hedgefonden Coeli Absolute European Equity med 600 miljoner kronor under förvaltning med målet att nå 1 miljard till årsskiftet. "Jag har ingen problem med att ta betalt för den överavkastning som jag levererar. Det tycker jag är högst rimligt", säger Mikael Petersson om kritiken mot branschens höga avgifter..

Realtid - 7 timmar sedan

Aktivt förvaltade fonder ett minfält för pensionsspararen

Att begränsa antalet valbara fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg är en bra start av politikerna. Det skulle vara ännu bättre om det enbart gick att välja indexfonder, skriver Nordicus vd Henrik Norén på Realtids debattsida idag..

Realtid - 20 timmar sedan

Savelend stärker styrelsen inför börsnotering

Crowdfunding- och kreditbolaget Savelend stärker nu styrelsen inför den stundande börsnoteringen 2020 och har precis stängt en finansierinsgrunda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.