DI > Ekonomi

Tuesday, 25 June, 17:42

DI - 11 jun 19 kl. 10:19

Andersson: Bensinskatten kommer behöva höjas igenSkatten på bensin kommer att behöva höjas igen. Det säger finansminister Magdalena Andersson till Aftonbladet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, Bensinskattenkommer , behöva, höjas, igen
VA - 11 jun 19 kl. 09:05

Andersson: Bensinskatten ska höjas

Finansminister Magdalena Andersson flaggar för att bensinskatten kommer att höjas inom ramen för en skatteväxling. .

BT - 29 apr 14 kl. 10:45

SKL: Skatterna behöver höjas

Bättre tider för ekonomin ger kommuner och landsting större intäkter framöver. Nu spås miljardöverskott, men samtidigt blir svenskarna allt äldre och SKL anser att skatterna måste upp. Skatteunderlaget för kommuner och landsting ökar när tillväxten tar fart och arbetslösheten minskar i höst, enligt en prognos från Sveriges kommuner och landsting (SKL).

DN - 22 maj 19 kl. 17:28

Charlotte Kalla: ”Prispengarna behöver höjas”

Ta bort jaktstarten, ändra bonussekundsystemet och inför tävlingsfria helger runt Tour de Ski. Förslagen är många för att göra längdåkarnas mellandagstour mer attraktiv för åkarna. För Charlotte Kalla är det dock annat som måste ändras: – Prispengarna behöver höjas, säger hon..

GöteborgsPosten - 22 maj 19 kl. 16:59

Kalla: Prispengarna behöver höjas

Ta bort jaktstarten, ändra bonussekundsystemet och inför tävlingsfria helger runt Tour de Ski. Prispengarna behöver höjas, säger hon..

Expressen - 10 maj 16 kl. 11:30

Lövin duckade fråga om bensinskatten

Miljöpartiets föreslagna språkrör Isabella Lövin kan inte svara på frågan om bensinskatten behöver höjas. – Nu försöker ni sätta mig på det hala här, blev svaret i Gomorron Sverige i morse. Samtidigt menar det tidigare språkröret Birger Schlaug att Gustav Fridolin kommer att sparkas om partikamraten Carl Schlyter ställer upp som kandidat på kongressen i helgen..

BT - 16 aug 14 kl. 12:21

?A-kassan behöver höjas?

Den svenska a-kasseersättningen har sjunkit snabbast och de svenska fackens anslutningsgrad har minskat mest på senare år i hela Oecd-området.
– På sikt behöver a-kassan höjas, och svaga fackföreningar är inte heller bra, säger FP-ledaren och vice statsministern Jan Björklund, i går på besök i Borås, till BT. Björklund och vi övriga vaknade upp till nyheterna att Oecd-statistik visar att den svenska a-kassan sjunkit 15 procent mellan åren 2005 och 2010 och anslutningen till facket med 7,6 procent.

GöteborgsPosten - 09 jan 17 kl. 14:54

Sverige behöver fler Jas 39 E

Att endast beställa 60 nya Jas 39 E räcker inte för att behålla service och utveckling av motorerna inom landet. Med vårt förslag på 200 nya plan hade det varit ett annat läge. Än är det inte för sent för parterna att hitta en lösning som gynnar alla, skriver bland andra Mikael Jansson (SD)..

Expressen - 21 sep 15 kl. 10:25

Andersson: Då ska barnbidraget höjas

Regeringens vallöfte om att höja barnbidraget saknas i höstbudgeten för nästa år. Däremot hävdade finansminister Magdalena Andersson att höjningen kommer att ske under mandatperioden..

Expressen - 18 feb 19 kl. 20:45

Magdalena Andersson: Skatten kommer att höjas

En ny stor skattereform kommer att innehålla skattehöjningar, menar finansminister Magdalena Andersson.– Jag tror att alla skatter kommer att komma upp på bordet och att det kommer att handla om både höjningar och sänkningar, säger hon till Dagens Industri. .

Expressen - Igår: 05:55

Hundratals öar kan behöva höjas – på grund av klimatet

Marshallöarna i Stilla havet riskerar att i framtiden bli ett minne blott.Hundratals öar ligger över havsytan med knapp marginal, och kan komma att dränkas när vattennivåerna höjs på grund av klimatförändringar.Landets president Hilda Heine varnar nu för att öarna måste höjas - eller befolkningen fly..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Banker fortsatt sänke inför stängning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en svag stängning på tisdagen trots att Billerud Korsnäs storaffär ryckt upp skogssektorn. Bankerna tillhör förlorarna..

DI - 15 minuter sedan

Kinnevik-ägda Global Fashion Group förlänger IPO-teckningstid

Kinnevik-delägda nätmodehandlaren Global Fashion Group har i samråd med sina finansiella rådgivare beslutat att förlänga teckningstiden inför den stundande noteringen på Frankfurtbörsen. Diskussioner pågår även om noteringsvillkoren..

DI - 15 minuter sedan

Tar ditt bolag strid för hållbarhet? Ta då chansen till topprankning

Vill du ta chansen att visa på ditt bolags hållbarhetsarbete? Och därtill få en knuff i rätt riktning på de områden där det behövs.  Se då till att svara på den enkät som skickats ut inför rankningen Hållbara bolag 2019..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics offentliggör prospekt avseende företrädesemission

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Ericsson och Nokia i samtal om att ta över Huawei-avtal i USA

Omkring ett dussin amerikanska teleoperatörer, som använder sig av teknik från Huawei, för samtal med Ericsson och Nokia om att ersätta det kinesiska företaget. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Trump till attack mot Iran: Regimen förstår bara styrka och makt

USA kommer att möta iransk aggression med ”överväldigande styrka”. Det skriver landets president Donald Trump i en serie uttalanden på Twitter på tisdagseftermiddagen..

DI - 30 minuter sedan

Botoxrally efter jätteaffären – krisaktien rusar

NEW YORK. Abbvie köper den krisande Botox-tillverkaren Allergan i ännu en storaffär inom läkemedelssektorn. Uppköpet, som beskrivs som win-win för båda parterna, gör Abbvie till ett av världens största läkemedelsbolag.

DI - 45 minuter sedan

Små nedgångar i New York – Fedex ned inför rapport

De ledande New York-börserna inledde tisdagen med blygsamma nedgångar då marknaden inväntade ett tal från Fed-chefen Jerome Powell. .

DI - 45 minuter sedan

Combigene förlänger budtid på Panion Animal Health

First North-listade Combigene förlänger budtiden på Spotlight-bolaget Panion Animal Health till den 10 juli. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Utsläppen från bilar fortsätter öka

Utsläppen av koldioxid från nya bilar i EU har ökat för andra året i rad. Det framgår av en rapport där Europeiska miljöbyrån publicerat sina preliminära data över koldioxidutsläppen för nya bilar och skåpbilar i EU samt Island. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.