YA > Nyheter

Tuesday, 18 June, 05:09

YA - 11 jun 19 kl. 10:13

Magnell hos KällviksPrecis som i fjor blir det konsert hemma i familjen Källviks trädgård i Hammenhög. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Källviks, Hammenhög

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magnell, hos, Källviks
YA - 04 aug 18 kl. 00:10

Trädgårdskonsert hos Källviks

I helgen är det dags för årets trädgårdskonsert hemma hos Källviks i Hammenhög..

YA - 20 mar 18 kl. 13:46

Per Persson hos Hällviks

Musiksommaren i Hammennhög börjar redan ta form. 4 augusti kommer Per Perssons från Perssons pack till Källviks trädgård i Hammenhög..

YA - 07 aug 16 kl. 11:54

Viskväll under bar och regnfri himmel i Hammenhög

Den begagnade skiv- och serietidningshandlaren Henrik Källviks med familj hade bjudit in till konsert i sin trädgård i Hammenhög. Vilken fest det blev – med Ola Magnell i bästa form..

YA - 11 aug 17 kl. 00:01

Proggmuseum öppnar till påsk

Den progressiva musikgruppen Träd, gräs och stenar får ett eget museum hemma hos proggfantasten Henrik Källviks i Hammenhög..

YA - 14 jun 18 kl. 00:10

Ny trädgårdskonsert på Österlen

Det blir en trädgårdskonsert hemma hos familjen Källviks i Hammenhög även den här sommaren. Per Persson ( Perssons pack) ger en solokonsert. Ellinor Brolin och Johan Johansson tolkar Kjell Höglund-låtar.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Slarv och okunskap bakom fel i tullen

Stora bolag med omfattande import gör samma slags fel i sin tullhantering som företag med betydligt mer blygsam utrikeshandel. Det är en av Tullverkets slutsatser efter att myndigheten granskat Sveriges 100 största importföretag..

YA - 30 minuter sedan

Krisavtal ska reglera brandarbete

YA - 1 timme sedan

Insändare: När diplomati inte hjälper behövs militär samverkan

Tidigare i veckan frågade Kvinnor för fred här i YA om det verkligen är krig vi vill ha, apropå militärövningen Baltops 2019 som nu genomförs i södra Östersjön och längs kusten utanför våra grannländer..

YA - 1 timme sedan

Ny "Hungerspelen"-film och -bok planeras

En ny bok som utspelar sig före händelserna i "Hungerspelen"-böckerna kommer att släppas nästa år. Det finns redan planer på en film som bygger på berättelsen..

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Så här borde Ystad spara

Hur ska man kunna ta toppolitikerna i Ystad på allvar? Under decennier har makten i Ystad svängt mellan Socialdemokrater och Moderater. Ja, vi ska inte glömma bort Centerpartiet som likt en vindflöjel vinglat mellan majoriteterna beroende på hur mycket makt de kunnat få..

YA - 2 timmar sedan

Brott: Flicka skadad när sten kastades mot polis

Två personer på moped kastade en stor sten mot poliser i Kristianstad på måndagskvällen. Men stenen, som vägde över ett kilo, träffade istället en 11-årig flicka. –Helt oacceptabelt, säger Peter Frostlund, inre befäl hos polisen..

YA - 2 timmar sedan

Värmebölja slår mot indiska Bihar

Omkring 80 personer har omkommit i en värmebölja i Bihar i Indien. Temperaturerna har legat på omkring 45 grader i flera dagar..

YA - 3 timmar sedan

Insändare: När sunt förnuft inte finns då?

Utmärkt idé, Kristina Bendz; tag bort öl/vin/sprit-förbud på offentliga platser, som Österportstorg, Rådhusparken och låt sunt förnuft råda..

YA - 3 timmar sedan

Karlshamn anmäls till IvoOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.