YA > Nyheter

Tuesday, 18 June, 12:42

YA - 11 jun 19 kl. 10:05

Postcykel stulen under utdelningEn brevbärare blev på måndagen bestulen på sin cykel. Stölden skedde när han delade ut post..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Postcykel, stulenunder , utdelning
YA - 12 jun 19 kl. 15:26

Poststölder efter stöld av postcykel

Flera personer har anmält att de blivit av med post efter att en postcykel stulits under utdelning..

Sydsvenskan - 20 sep 11 kl. 14:55

Tjuv tog lastad postcykel

En postcykel med last stals i Malmö på tisdagen.
Postcykeln användes av en brevbärare på uppdrag på Sankt Knuts väg. När han var inne i ett hus vid 14-tiden stals cykeln med post och allt, uppger Skånepolisen..

Nya Wermlands Tidningen - 17 apr 16 kl. 14:51

Glasögon stals från postcykel

En bunt glasögon stals i fredags från en postcykel på Drottninggatan i Karlstad..

Skånskan - 21 okt 16 kl. 14:31

Stulen husbil stoppad vid Öresundsbron

Malmö På fredagsförmiddagen gav polisens zonlarm utdelning när en stulen husbil upptäcktes vid betalstationen till Öresundsbron.Husbilen stals i Hultsfred och polisen skickade ut ett zonlarm, det vill säga ett larm som går ut över flera polisområden. Husbilen var ny och stals från ett företag.

Cornucopia - 27 okt 16 kl. 16:17

3:12 - varför ta ut utdelning med full skatt istället för lön?

Trots svenska sk 3:12-reglerna för att hindra att egna företagare tar ut utdelning istället för lön, så finns det anledningar att ta ut lön som just utdelning trots att den beskattas som lön.
3:12-reglerna innebär att man högst får ta ut knappt 170 000 kronor som utdelning ur ett fåmansaktiebolag, om man inte drar upp utdelningsutrymmet genom en högre lönesumma. Betalar man tillräckligt med löner får man ta ut mer i utdelning är tanken.

Skånskan - 17 okt 16 kl. 14:39

Köpte stulen kamera – döms

eslöv En 35-årig Eslövskvinna döms för att ha köpt en stulen kamera. Hon borde förstått att den var stulen, anser domstolen.Kvinnan svarade på en annons på Blocket förra vintern.

PrivataAffärer - 29 aug 18 kl. 13:06

Valet stoppar utdelning i skolbolagen

Visserligen finns det ingen riksdagsmajoritet för att begränsa vinsterna i välfärden för närvarande – och sannolikt inte heller efter valet. Men bara att bli ett argument för den rödgröna sidan mot privata alternativ på skolområdet har givetvis fått bolagen att tänka till ordentligt om man skulle lämna någon utdelning. Det gäller särskilt i Academedia som slår förväntningarna i sitt bokslut på onsdagen och redovisar ett hyggligt resultat trots att det sista kvartalet är en besvikelse med en minskning av rörelseresultatet med 10 procent.

HBL - 08 apr 13 kl. 08:58

Språkvårdaren säger sitt om utdelning och dividend

Vissa finlandismer är kärare för oss finlandssvenskar än andra. Så kära till och med att vi svårligen kan tänka oss att ersätta dem med något annat. Till de mycket älskade hör antagligen ordet dividend i betydelsen aktieutdelning.

BT - 17 jan 14 kl. 08:17

Stulen konst ännu aktuell

Aldrig har så många konstskatter varit samlade på en och samma plats som i München sommaren 1945. I det beryktade Bruna huset och en rad andra byggnader som hade tillhört det tyska nazistpartiet staplades hundratusentals konstverk, boksamlingar och andra dyrbarheter. Det var skatter som släpats fram från saltgruvor, slott och andra gömställen runtom i det besegrade Tyskland av exempelvis de så kallade The Monuments men, en allierad specialstyrka som bestod av bland annat konstvetare, professorer, arkivarier, bibliotekarier och så vidare (The Monuments, Fine Arts and Archives program) – eller av någon av Röda arméns "trofékommissioner".

YA - 21 jan 14 kl. 23:38

Ytterligare en stulen bil stoppad vid landsflykt

I måndags stoppades en stulen bil från att lämna landet då polisen upptäckte att den var anmäld som stulen. På tisdagskvällen lyckades polisen stoppa ytterligare en stulen bil från att köra ombord på färjan i Ystads hamn.
Vid kontroll av bilarna som väntade på att få köra på färjan upptäckte polisen att registreringsskyltarna på en bil inte stämde.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Facebook lanserar kryptovaluta

Det sociala nätverket Facebook kommer att lansera en kryptovaluta med namnet libra som ska bli en hörnsten i ett globalt och mobilt betalningssystem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.