Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 18 June, 21:51

Nyan - 11 jun 19 kl. 10:06

Åtalas för misshandelEn man står åtalad för misshandel och hindrande av tjänsteman. Mannen ska enligt åtalet begått fysiskt våld mot en annan man. Han ska ha slagit offret med knuten näve i ansiktet, vilket medförde näsblod och smärta. När polisen grep mannen ska han ha stretat emot med både armar och ben. Händelsen ägde rum på hösten förra året utanför en nattklubb i centrala Mariehamn.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Henrik Lindeman, TEXT, Ingman, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för misshandel
Barometern - 8 timmar sedan

Anhållen man nekar till misshandel

En man i 35-årsåldern sitter anhållen hos polisen misstänkt för misshandel och olaga hot. .

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Två gripna efter misshandel på Lunds central

De gripna är misstänkta för misshandel och olaga hot..

Barometern - 4 timmar sedan

Man döms till villkorlig dom för misshandel

En man i 22-årsåldern dömdes under tisdagen för misshandel. Påföljden blir villkorlig dom samt skadestånd på 22 000 kronor. .

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

YLE - 23 nov 13 kl. 12:17

Misshandel på gågatan i Jakobstad

Polisen grep under natten till lördagen tre personer för en misshandel som skedde på gågatan i Jakobstad. Händelsen utreds som flera fall av misshandel. Flera personer hamnade i slagsmål på gågatan i Jakobstad under natten till lördagen.

YLE - 31 mar 17 kl. 12:21

Crosschecking i rinken - SHL-spelare dömd i tingsrätt för misshandel

I samband med en SHL-match 2015 crosscheckade Rögle-spelaren Jakob Lilja en motståndare i nacken - idag blev han dömd i tingsrätten för misshandel. Lilja säger till svenska medier att han kommer att överklaga domen. Efter händelsen stängdes Lilja av i tio matcher av ishockeyförbundet disciplinnämnd men två år senare togs incidenten upp i tingsrätt.

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 11:45

Internatelever döms för misshandel

Fem unga män som åtalats för två fall av grov misshandel av en yngre elev på internatet Sigtunaskolan döms till villkorlig dom och samhällstjänst för misshandel av normalgraden.
"Straffet för samtliga tilltalade blir villkorlig dom och samhällstjänst. De måste betala skadestånd till målsäganden med totalt 28 600 kronor för kränkning samt sveda och värk", skriver rådmannen Mikael Swahn i ett pressmeddelande.

YLE - 28 jul 17 kl. 10:51

Rätten friade Helsingforsbo - misstänktes för att ha beställt misshandel

Helsingfors tingsrätt har friat en 45 år gammal man misstänkt för att ha förberett en misshandel av sin före detta flickvän. Rätten fann inte tillräckliga bevis för att fälla mannen. Åklagaren hävdade att 45-åringen hade försökt övertala och mot betalning få två andra personer att allvarligt misshandla sin ex-flickvän och hennes barn.

Alingsås tidning - 09 nov 18 kl. 12:30

Ungdomar frias för flera fall av misshandel

Tingsrätten meddelar nu dom i ett mål där fem unga män misstänkts för flera fall av misshandel – de tilltalad frias nu från misstankar om brott på flera punkter.
Fem unga män åtalades tidigare i år efter misstankar om att de i olika konstellationer varit inblandade i flera fall av misshandel i Alingsås. Tingsrätten underkänner nu bevisning på en rad av åtalspunkterna.

Sydsvenskan - 21 sep 11 kl. 11:27

Våldsamt sex var inte misshandel

Foto: Jessica Gow/Scanpix
Den 33-årige man som åtalats för grov misshandel efter en sexträff med en 16-årig flicka friades även av hovrätten. Flickan ska ha samtyckt till rollspelet och rätten bedömer därmed inte våldet som oförsvarligt.
Den 33-årige Malmöbon, som åtalats för grov misshandel efter en våldsam sexträff med en 16-årig flicka, friades av tingsrätten i september 2010.

YLE - 23 jul 12 kl. 09:52

Flera fall av misshandel under veckoslutet

Polisen i Öserbotten sysselsattes av flera fall av misshandel under veckolsutet. En 24-årig man misshandlade två unga män på danspaviljongen i Närpes under natten till söndagen. Mannen hade plötslig slagit det ena offret i ansiktet med knytnäven och det andra med huvudet.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 3 timmar sedan

Degersands turistväg får uppfräschning

Väglaget för Degersands turistväg har inkommit med en begäran till Eckerö kommun om en grundförbättring och beläggning av Degersands turistväg. Kommunstyrelsen ställer sig positivt till intiativet och anser att Fastighetsverket ska säkerställa borgen för eventuell upptagande av lån. Önskemålet är att vägbredden blir 5,5 meter med 5 meter beläggning.

Nyan - 4 timmar sedan

Landslagslycka för Nora Karlsson

GYMNASTIK. Nora Karlsson kan komma att bli Ålands nästa stora idrottare, och nu har hon tagit ännu ett steg uppåt. .

Nyan - 4 timmar sedan

Fyra brott på en natt

Under natten till måndag delade polisen ut böter för fyra olika brott. Brotten som utförts handlar om straffbart bruk av narkotika, utlänningsförseelse, olovlig körning och trafikförseelse eftersom förare till moped saknade hjälm. Detta meddelar polisen i övervakningsresultatet från natten mellan 16 och 17 juni.

Nyan - 8 timmar sedan

De är HI:s ansikten utåt

På måndags kvällen samlades den politiska rörelsen Hållbart initiativ till stormöte och bildade partiförening, valde styrelse och talespersoner. .

Nyan - 11 timmar sedan

Dags för årets orgelfestival

Nästa vecka går Ålands orgelfestival av stapeln för 45:e året i följd. Den internationella festivalen utgör därmed Ålands äldsta och en av hela Finlands äldsta fortfarande aktiva musikfestivaler. .

Nyan - 11 timmar sedan

Bomarsundsutställning i Telegrafen

Sunds kommun arrangerar en utställning om Bomarsund i den före detta telegrafbyggnaden Stants’n på Prästö i Sund. Här finns, informerar kommunen, ”möjlighet att få en uppfattning om hur livet under den ryska tiden i Bomarsund såg ut”. Bland annat kan man beskåda en miniatyrmodell av ”det första stadsliknande samhället på Åland”, där man får se hur många hus samhället bestod av och hur de var placerade runt huvudfästningen.

Nyan - 11 timmar sedan

Förstudien i gång inför ny systemupphandling

Just nu jobbar Åda med förstudien inför upphandlingen av nytt ekonomisystem till kommunerna. .

Nyan - 13 timmar sedan

Böter för blockerad väg

Trettio dagsböter på totalt 840 euro blev tingsrättens straff för en kvinna som lagt ut lastpallar för att hindra trafik över gården. .

Nyan - 15 timmar sedan

Grisjakt på Färjsundsbron

Bilister och poliser ryckte in när en gris störde trafiken på Färjsundsbron söndag kväll. .

Nyan - Igår: 19:04

Nu planteras första skogen på Alfrida-mark

Ett halvår efter Alfrida ligger minst en halv miljon kubikmeter stormfällen kvar i de åländska skogarna, trots att man lyckats röja upp långt mer än det ursprungliga målet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.