YLE > Finland

Thursday, 20 June, 11:47

YLE - 11 jun 19 kl. 10:04

Borgå stad vill stänga Koivulas skyddshärbärge - för lite personal, avsaknad av nödutgångar och vårdutrustning skulle bli för dyrt att åtgärdaDen inofficiella tillnyktringsstationen vid Koivula uppyller inte kraven. Staden vill därför stänga den och hänvisar också till att det är få klienter som övernattar där..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Koivulas, Koivula

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borgåstad vill , stänga, Koivulas, skyddshärbärgeför , lite, personal, avsaknad av nödutgångar och vårdutrustning skulle bli för dyrt att åtgärda
YLE - 06 sep 16 kl. 05:04

Kunglig besöksyra från Norge

Det norska kungaparet inleder idag ett tre dagars statsbesök i Finland. Kung Harald V vill stärka näringslivssamarbetet mellan de två grannländerna. Helsingfors och Uleåborg står på besöksprogrammet.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Svenskt bolag ny största ägare i Viking Line

Det svenska bolaget Maelir AB köpte igår drygt 17,1 procent av Viking Line Abp:s aktier av bolagen Ab Rafael och Rafael Investering Ab..

YLE - 1 timme sedan

Polisen fångade tjuv efter bil- och cykeljakt

Polisens gamla bekanta misstänks för inbrott i en affär i Rimito..

YLE - 1 timme sedan

Polisen misstänker systematisk import av vargar och uppfödning av varghybrider - hittade över 60 djur

Helsingforspolisen har undersökt en omfattande brottshelhet kring vargar och varghybrider. Flera personer misstänks för att olagligt ha importerat vargar och fött upp vargar eller varghybrider..

YLE - 2 timmar sedan

"Vi behöver mer öppenhet och kommunikation för att slippa känna oss pinsamma för transfrågor"

Regeringen föreslår ändringar i vår translagstiftning för att stärka transpersoners mänskliga rättigheter. Vår translag har hittills halkat efter om man jämför med andra nordiska länder. Smärtpunkterna handlar bland annat om steriliseringskravet före könskorrigering, minderårigas rätt att korrigera sitt kön och kravet på fysisk könskorrigering innan man får korrigera sitt kön juridiskt..

YLE - 3 timmar sedan

Carita Liljendahl är ny chefredaktör för Nya Östis: "Ingenting är för litet för oss att rapportera om"

Kim Wahlroos har varit chefredaktör för tidningen Nya Östis sedan den grundades i Lovisanejden 2015. Den första augusti ger han över rodret åt redaktionschef Carita Liljendahl..

YLE - 3 timmar sedan

THL: Klamydia som inte upptäcktes berodde på genmutationer

Orsaken till de felaktiga klamydiatester som uppdagades under våren var genmutationer i klamydiabakterier, berättar Institutet för hälsa och välfärd (THL). Klamydiatest som gjordes visade negativt resultat, trots att det var positivt..

YLE - 7 timmar sedan

Lokal sparbank stänger i Virkby - fem andra kontor läggs också ner

Västra Nylands Sparbank stänger sex kontor på olika håll i Lojo..

YLE - 19 timmar sedan

Päivi Räsänen kritiserar kyrkans medverkan i Helsingfors Pride – får svar av ärkebiskop Luoma

Riksdagsledamot Päivi Räsänen (KD) har i ett öppet brev till ärkebiskop Tapio Luoma ifrågasatt kyrkans medverkan i Helsingfors Pride, och sagt att hon övervägt att lämna kyrkan. Luoma medger att kyrkan aldrig kan vara fullkomlig, "då den består av oss ofullkomliga människor"..

YLE - 6 timmar sedan

Morgonkollen: Historiskt varmt midsommarväder, huvudduk kan ha lett till diskriminering

Hur ska regeringen nå sitt mål om en sysselsättningsgrad på 75 procent? Den enkla planen hinner bli svår. Midsommaren orsakar kaos i trafiken, men det lovas varma temperaturer.

YLE - 6 timmar sedan

Ovanligt varmt midsommarväder väntas – här är väderprognosen för årets midsommar och väderdata från de trettio senaste midsomrarna

Upp till 25 grader varmt och sol i söder väntas på midsommarafton. I Österbotten blir midsommaren lite svalare och det finns risk för regn. Att det är så varmt på midsommaren är ovanligt, det vet vi för vi har väderdata från kusten från åttiotalet fram till i dag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.