Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 15 June, 23:01

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 10:01

Nya M-val efter skandalbildenModeraterna i Sölvesborg ska under tisdagskvällen utse efterträdare på flera tunga poster. Allt i svallvågorna efter den nattliga skandalbilden..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Sölvesborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya M-valefter , skandalbilden
Blekinge Läns tidning - 28 maj 19 kl. 18:32

Kommunchefs uttalande om skandalbilden anmäls till JO

Sölvesborgs kommunchef anmäls till Jo efter sin skrivelse där han tar avstånd från skandalbilden. Det är en privatperson som skickat anmälan..

YLE - 09 apr 15 kl. 11:00

Humorgruppen KAJ: Vaal e val?

Riksdagsvalet är på väg. Men vilka är partierna egentligen och vad står de för om man måste förklara det på en par rader och några dåliga rim? Humorgruppen KAJ reder ut politiken med en kuplett om riksdagsvalet 2015.

Politologerna - 05 nov 13 kl. 09:40

Europaparlamentsvalet – möjligheternas val

Detta inlägg är samförfattat av Henrik Oscarsson och Maria Solevid. I dag är det 200 dagar kvar tills Europaparlamentsvalet den 25 maj 2014. I en serie inlägg under de närmaste veckorna kommer vi att belysa likheter och skillnader mellan Europaparlamentsval och Riksdagsval.

Politologerna - 24 nov 14 kl. 15:21

Snart dags för val igen?

Har du dragit en suck av lättnad över att detta intensiva valår går mot sitt slut och över att de 312 valen är avgjorda? Jag är ledsen om jag gör dig besviken, men risken finns att nya val står för dörren: det kan bli omval. Nej, jag menar inte extra val till riksdagen med anledning av regeringskris, utan att det är möjligt att något av höstens alla val måste tas om på grund av felaktigheter.

YLE - 20 jun 17 kl. 16:19

Yle Sportens val: Så här kan Vegas kommande NHL-trupp se ut

Vem kommer Vegas Golden Knights att plocka i expansionsdraften? Yle Sportens Mattias Simonsen tar en närmare titt på de tillgängliga spelarna – och analyserar alternativen. Natten till torsdag finsk tid kommer det äntligen att stå klart vilka spelare Vegas Golden Knights kommer att ställa på isen då säsongen 2017-18 kör igång.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 01:00

Allt kan hända i val­spurten

Om du till­hör dem som ska­de­glatt vältrar sig i So­ci­al­de­mo­kraternas be­kym­mer, då kan du sluta läsa nu. Det här är inte yt­ter­li­ga­re en i raden av ar­ti­klar som för­söker för­klara var­för Socialdemokraterna i prak­tiken re­dan är ut­räk­nade. Den här krö­ni­kan handlar om var­för par­tiet har en re­ell chans att göra ett bra val.

Skånskan - 20 sep 18 kl. 05:00

Om­vända re­ak­tioner på val­va­kor

Val­natten var på många sätt en märk­lig upp­le­vel­se. Ju­blet på de olika par­tiernas val­va­kor stod näs­tan i om­vänd pro­por­tion till de­ras fram­gångar el­ler bak­slag.
Sverigedemokraterna gjorde utan tve­kan dens törsta fram­ryck­ningen, med 4,7 pro­cent­en­heter.

Skånskan - 13 aug 16 kl. 01:00

Risker med elek­tro­niska val

Som så ofta är det först när nå­got för­svinner som man börjar re­flek­tera över hur vär­de­fullt och vik­tigt det har varit.
När rösterna har räknats ef­ter ett val äger all­tid en för­ut­säg­bar ri­tu­al rum. För­lo­ra­ren er­känner of­fent­ligt att man har blivit be­segrad och gra­tu­lerar vin­na­ren.

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 00:30

Val engagerar och mobiliserar

År 2014 har blivit kallat för supervalåret. I svenska sammanhang behövs inte mycket för att få denna benämning. Det räcker med ett val mer än vanligt.

Barometern - 27 jan 14 kl. 06:22

Val engagerar och mobiliserar

År 2014 har blivit kallat för supervalåret. I svenska sammanhang behövs inte mycket för att få denna benämning. Det räcker med ett val mer än vanligt.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Oro för pressfriheten i Tjeckien

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Urpremiär: Sternulf levererar en tankeställare

För första gången har någon påmint mig om att jag ska sätta på min telefon efter föreställningen. Allt för att jag snabbt ska kunna gilla ”deffade_Wille” på Instagram..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Lindgren missade finalplats i Prag

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vittsjös VM-back ut skadad mot Kanada

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Polis: Yngling slog och spottade busschaufför

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Regering osannolik innan folketinget samlas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svensk succé i finalen – etta och tvåa

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sverige ute ur Golden European League

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Vägledande dom om surrogatmödraskap

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Då kommer Lil Nas X debut-epOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.