BT > Nyheter

Tuesday, 18 June, 21:15

BT - 11 jun 19 kl. 10:02

Palmén: ”De vill avsätta Malin Carlsson”Lena Palmén förklarar nu varför hon bryter tystnaden kring partikulturen i Socialdemokraterna. Hennes efterträdare, det socialdemokratiska kommunalrådet Malin Carlsson utsätts för liknande metoder som hon själv, uppger hon och flera andra källor för BT..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Malin Carlsson, Palmén, Socialdemokraterna, BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PalménDe vill , avsätta, Malin, Carlsson
Sydsvenskan - 26 jul 13 kl. 06:30

En stark hand slöt sig kring hans näsa och mun och en arm grep tag runt hans midja och slet ned honom från pollaren.?Ligg still.?En väsande röst tätt intill hans vänstra öra. Okänd. Han låg på magen med ansiktet i gruset. Kunde inte, vågade inte vända

Högtrycket som dragit in från öster bestämde sig för att stanna kvar. Den sista helgen i juli trängde malmöborna ihop sig på stadens stränder Ribersborg och Sibbarp, och sökte svalka i det tjugogradiga havet. Värmen höll i sig under veckan som följde och glassfabrikanterna och ölutkörarna hade bråda dagar.

Alliansfritt Sverige - 09 sep 13 kl. 15:13

Ofattbart träig konflikt i Herrljunga

Kommunen Herrljunga är främst kända för sin prominenta cider. Vi har under en längre tid följt den politiska strid som rasat i kommunen men ansett att konflikten har varit alldeles för tråkig för att uppmärksammas. Till sist lyckades de att få bägaren att rinna över.

BT - 18 mar 13 kl. 12:52

Vad får ett barn kosta i Borås?

Lena Palmén (S) och Inga-Kersti Skarland (S) påtalar i en debattartikel rätten till en bra förskola. De skriver att de vill utveckla förskolan, personalen och på sikt göra förskolan avgiftsfri. I mångt och mycket självklarheter som nästan alla partier kan ställa sig bakom.

Sydsvenskan - 23 jul 13 kl. 06:30

?Han svek dem. Han förtjänar att dö.?Hon viskade fram orden.?Vem?? sa Sara. ?Vem pratar ni om? Fadern??

Sara reste sig från soffan och lade en arm om fröken Söders axlar som hade börjat skaka.?Kom?, sa Sara.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

Supermiljöbloggen - 25 okt 17 kl. 16:09

Centerpartiet: ”Att kräva besked och få svar från regeringen är inte mer än rimligt”

REPLIK: Igår skrev Gröna Bilister i en debattartikel på Supermiljöbloggen att alliansens förslag att skjuta upp omklassificeringen av palmoljeresten PFAD kan få farliga konsekvenser. Nu svarar Centerpartiets Rickard Nordin på kritiken.  Gröna Bilister problematiserar frågan om palmoljans vara eller icke vara i Sveriges transportsektor.

BT - 27 okt 13 kl. 10:40

Textile Fashion Center ligger i framkant

Boråsregionen spelar korten rätt, tar tillvara gammalt och skapar tillväxt i det gamla industriområdet Simonsland i Borås, där nu Textile Fashion Center skapas. Sjuhärads textila arv kommer att synas både i de bevarade byggnaderna och i Textilmuseets utställningar. Under samma tak växer också framtidens textilföretagande fram, skapat av studenter och forskare vid Textilhögskolan och av företag sprungna ur denna kunskapsintensiva miljö.

BT - 01 jun 14 kl. 11:34

Oklart hur pengar till skolor används

Borås stad betalade över 200 miljoner i bidrag till fristående skolor och förskolor i fjol. Men kommunen har inte laglig rätt att få veta hur pengarna används. Landets största friskolekoncerner visar allt bättre lönsamhet.

SVT Debatt - 14 okt 13 kl. 06:00

Det maktlösa facket i arbetsrättens bur

LIVET OCH ARBETET Kampen om jobben är förlorad. Facket har jobbat på som om verkligheten inte har förändrats radikalt, med globalisering och arbetskraftsöverskott. Och det har ständigt förlorat.

Supermiljöbloggen - 27 okt 17 kl. 10:03

Centerpartiet: ”Vi är och har varit den bästa garanten för svensk bioekonomi”

REPLIK: Hur ska politiken för svenskt biodrivmedel se ut? Centerpartiets Rickard Nordin svarar på Miljöpartiets replik.  Den höga svansföringen och det höga tonläget fortsätter från Miljöpartiet.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Linköping värvar norsk VM-back

BT - 45 minuter sedan

Så ser svenska lärare på sitt arbete

Nu presenteras resultaten i en stor, internationell undersökning om lärares och rektorers arbetsvillkor. Förra gången studien genomfördes gav de svenska lärarna en i många delar mörk bild av sitt yrke..

BT - 1 timme sedan

Ståhl tog revansch på Dacres

För bara två dagar sedan blev Daniel Ståhl snuvad på segern av Fedrick Dacres. Men i Sollentuna fick svensken sin revansch. Spårvägenkastaren vann diskustävlingen på längden 69,12 meter..

BT - 1 timme sedan

Tufft bankuppdrag väntar Göran Persson

Minimera USA-böter, rekrytera ny vd och återbygga Swedbanks sargade förtroende. Det är ett tufft uppdrag som Göran Persson, socialdemokratisk statsminister 1996–2006, axlar om han får grönt ljus som ny styrelseordförande av Swedbanks extrastämma på onsdagen..

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Misstänkta kidnappare begärs häktade – offer utsatt i dagar

De fyra personer som suttit anhållna för människorov har begärts häktade på olika rubriceringar. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.