Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 20 June, 03:11

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 10:02

Systemair lyfter efter rapportStockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en uppgång. I topp, både i Sverige och internationellt, låg råvarubolagen sedan Kina flaggat för nya stimulansåtgärder. H&M var bland de svagaste av storbolagen efter en svår inledning på året för den brittiska klädförsäljaren Ted Baker..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sverige, Kina, Ted Baker

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systemair, lyfterefter , rapport
DI - 11 jun 14 kl. 08:23

Systemair lyfter

Ventilationsföretaget Systemair redovisar ett resultat efter skatt på 267 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2013 (24). Resultatet per aktie uppgick till 5,14 kronor (0,46)..

DI - 27 nov 14 kl. 08:08

Systemair lyfter resultatet

Ventilationsföretaget Systemair redovisar ett resultat efter skatt på 117 miljoner kronor för det andra kvartalet 2014 (93). Resultatet per aktie uppgick till 2:24 kronor (1:78)..

Affärsvärlden - 09 jun 16 kl. 08:15

Systemair lyfter utdelningen något

Ventilationsbolaget Systemair redovisar ett resultat före skatt på 52 miljoner kronor (51) för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret..

DI - 05 dec 18 kl. 12:48

Volvo backar på sur börs – bra drag i Systemair efter rapport

Stockholmsbörsen var likt resten av världens börser på ett surt humör på onsdagen i spåren av tisdagens kraftiga nedgång på Wall Street. Mot strömmen går morgonens rapportduo Clas Ohlson och Systemair var kvartalssiffror fick ett varmt mottagande. .

DI - 04 jun 14 kl. 10:03

Stockholmsbörsen: Systemair lyfter

Stockholmsbörsen öppnade nedåt på onsdagen men hämtade sig raskt och handlades i stort sett oförändrat. De stora Europabörserna var övervägande nedåt och Euro Stoxx 50 backade 0,1 procent..

PrivataAffärer - 05 dec 18 kl. 13:09

Systemair: Bra drag i PA:s nya köpråd

Läs även: Bättre på alla punkter för Systemair Systemair är ett relativt okänt mid cap-företag med knappt 5 miljarder i börsvärde. Men bolaget har funnits sedan 1974 och med fläktar som bas har bolaget vuxit med en produktflora som täcker det mesta inom ventilation som till exempel luftkonditionering och värmeprodukter. Bolaget är globalt med verksamhet i inte mindre än 50 länder och med 5 500

DI - 04 jun 19 kl. 14:09

Nordea spår stark rapport från Systemair: ”en uppköpskandidat”

Nordea tror på en stark rapport från Systemair nästa vecka och ser dessutom ventilationsbolaget som en uppköpskandidat. .

DI - 28 nov 13 kl. 08:05

Vinsten lyfter för Systemair

Ventilationsföretaget Systemair redovisar ett resultat efter skatt på 93 miljoner kronor för det andra kvartalet 2013 (89). Resultatet per aktie uppgick till 1:78 kronor (1:71)..

DI - 11 jun 15 kl. 09:25

Systemair börsvinnare på rapporten

Den klara vinnaren i torsdagens börsöppning är Systemair, vars aktie stiger med drygt 10 procent. Marknaden gör tummen upp för ventilationsbolagets starka rapport..

DI - 03 mar 16 kl. 16:12

Jan Glevén: Hög tid för Systemair att städa upp

Ventilationsbolaget Systemair möter en svag marknad från flera håll. Den fina sviten med organisk tillväxt på 23 kvartal i rad bröts i torsdagens rapport. Det sätter fingret på att det är dags för ett skifte i bolaget..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Köper en kursförlorare

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen kan inte hålla fingrarna borta från en kursförlorare där kalkylen nu blivit attraktiv..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Ingen slaktkalkyl (än) – sälj

ANALYS Atrium Ljungbergs stora framtida projektpotential överskuggas av riskerna i dagens toppiga fastighetsmarknad..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Kursflopp värd en chans

ANALYS Vårdbemannaren Dedicare har rasat på börsen. Nu ser Affärsvärlden ett intressant läge..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Fullspäckat program i Almedalen

Affärsvärlden med mångåriga Almedalspartnern Deloitte bjuder i år på i år inte mindre än 12 spännande seminarier under veckan i Visby. Välkommen till Strandgatan 22 i Visby!.

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Genmäle från Jool

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

”Vidöppet för uppköp”

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Modis reformer ger hopp

Med en stabil och marknadsvänlig regering inne på sin andra mandatperiod fortsätter Indien att locka den långsiktige investeraren. Infrastruktur är en sektor som kommer gynnas..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

H&M:s höga multipel

En nära halverad aktiekurs på fem år till trots – H&M-aktien handlas till relativt höga multiplar..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

”Jag ville fånga de stora trenderna”

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Kostar mer än det smakar

Med en riktigt dyster konjunktursyn kan Ica möjligen locka som säker hamn. Men annars ser aktien mest onödigt dyr ut. Affärsvärlden rekommenderar sälj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.