Computer Sweden > IT

Tuesday, 18 June, 12:43

Computer Sweden - 11 jun 19 kl. 09:40

Efter blockaden: Huaweis mål att bli störst skjuts upp
Mot slutet av året räknade Huawei med att bli störst på marknaden för smarta mobiler. Men det var före den aviserade blockaden. Nu skjuter man upp det målet på obestämd tid..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Huawei

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter blockaden, Huaweismål att bli , störst, skjutsupp
BT - 15 sep 14 kl. 10:34

Häv blockaden mot Gaza

Bomber faller inte längre över Gazaremsan. Livet för civilbefolkningen förblir dock lika miserabelt. Det var flera veckor sedan parterna enades om en vapenvila men vi ser fortfarande inga lättnader i blockaden som ligger över Gaza.

BT - 14 aug 12 kl. 09:11

Blockaden måste hävas

Mycket riktigt, SSU var med och anordnade en stödkonsert för Ship to Gaza. Men det är också det enda som stämmer, skriver Anna Klaar och Mohammed Kossir i en replik till Marcus Nilsens debattinlägg. Som Marcus Nilsen från LUF skriver i sitt debattinlägg stämmer det att vi i SSU var med och anordnade en stödkonsert för Ship to Gaza den 11 juli, men det är också det enda som stämmer.

Sydsvenskan - 06 jan 17 kl. 10:09

Huawei: Vi ska bli störst inom fem år

För många konkurrenter går det trögare. Men kinesiska Huaweis smarta mobiler säljer som smör och bolaget siktar på att inom fem år ta över förstaplatsen på marknaden från sydkoreanska Samsung. Huaweis försäljning av smarta mobiler ökade med 29 procent t.

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 17 kl. 10:09

Huawei: Vi ska bli störst inom fem år

För många konkurrenter går det trögare. Men kinesiska Huaweis smarta mobiler säljer som smör och bolaget siktar på att inom fem år ta över förstaplatsen på marknaden från sydkoreanska Samsung. Huaweis försäljning av smarta mobiler ökade med 29 procent t.

Mobil - 05 okt 18 kl. 13:38

Bildläcka kan ha avslöjat hur Huaweis kommande Mate 20 ser ut

Huaweis nya flaggskeppstelefoner Mate 20 och Mate 20 Pro offentliggörs först den 16 oktober, men läckorna har duggat tätt sedan en tid tillbaka och sannolikt avslöjat det mesta. Nu kommer läckta bilder som gör anspråk på att visa hur den förstnämnda och lite enklare modellen ser ut..

Dagens PS - 24 jan 19 kl. 10:40

Huawei lovar: Vi ska bli störst

Kinesiska Huawei kommer att gå om Samsung som världens största smartphonetillverkare senast om två år. Det har Richard Yu, chef för bolagets konsumentprodukter, uppgett på torsdagen skriver Financial Times. Huawei passerade förra året Apple som tvåa och har en marknadsandel på 14,6 procent, enligt analysfirman IDC.

Mobil - 04 apr 19 kl. 15:39

Huawei vill bli störst i världen och Honor ska bli fjärde störst

Huaweis vd Richard Yu har nu offentliggjort företagets långsiktiga varumärkesstrategi för Huawei och Honor. Och det är inga direkt blygsamma målsättningar det handlar om..

GöteborgsPosten - 06 jan 17 kl. 10:09

Huawei: Vi ska bli störst inom fem år

För många konkurrenter går det trögare. Men kinesiska Huaweis smarta mobiler säljer som smör och bolaget siktar på att inom fem år ta över förstaplatsen på marknaden från sydkoreanska Samsung..

BT - 06 jan 17 kl. 10:09

Huawei: Vi ska bli störst inom fem år

För många konkurrenter går det trögare. Men kinesiska Huaweis smarta mobiler säljer som smör och bolaget siktar på att inom fem år ta över förstaplatsen på marknaden från sydkoreanska Samsung.(TT).

Kristianstadsbladet - 06 jan 17 kl. 10:09

Huawei: Vi ska bli störst inom fem år

För många konkurrenter går det trögare. Men kinesiska Huaweis smarta mobiler säljer som smör och bolaget siktar på att inom fem år ta över förstaplatsen på marknaden från sydkoreanska Samsung.(TT).

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 2 timmar sedan

Konsultexperten: Alla snackar om matchning – men hur funkar det egentligen?


Tack vare digitaliseringen lanseras nya verktyg för företag med syfte att hitta rätt matchning för jobb eller tidsbegränsade uppdrag. Samtidigt finns det otaliga portaler och sajter för giggare, konsulter och jobbsökande att marknadsföra sig själva i. Hur bra funkar det i praktiken?.

Computer Sweden - 5 timmar sedan

Evry och Tieto slås ihop – skapar en nordisk jätte


Två av de nordiska konsultjättarna Evry och Tieto gör nu gemensam sak och slår samman sina verksamheter..

Computer Sweden - 6 timmar sedan

Bakläxa för Kammarkollegiet i stor konsultupphandling: "ingen är vinnare"


Det kommer att dröja länge innan statens upphandling av resurskonsulter är klar. För första gången på elva år förlorar Kammarkollegiet i Förvaltningsrätten. Myndighetens svar blir att begära prövningstillstånd till Kammarrätten..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Bahnhof kovänder efter hotet från PTS – lämnar in adressuppgifter


Ett halvårs katt och råtta-lek mellan Bahnhof och PTS har till slut fått sin upplösning. Efter myndighetens hot om vite på en miljon har internetoperatören lämnat in alla uppgifter som efterfrågats..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Appers köp från Jeeves blir ett steg in i Norge


Genom att köpa Løsning1 från Jeeves kliver IBM-partnern Apper Systems in på den norska marknaden..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

Salesforces partner välkomnar storaffären: "som att sätta analytics cloud på steroider"


Salesforces köp av Tableau är ännu en megaaffär som ritar om branschen. Från partnerledet är tongångarna överlag positiva..

Computer Sweden - Igår: 10:59

Är det smartast med findisk eller fuldisk? Svaret kanske förvånar dig.


Alla vet väl att ssd-diskar (flashdiskar) drar mindre el än traditionella, mekaniska hårddiskar? Eller hur? Nja, det beror faktiskt på, skriver lagringsexperten Fredrik Arveskär..

Computer Sweden - Igår: 10:43

Huawei förbereder sig på enormt försäljningstapp


Huawei kan tappa upp till 60 procent av sin internationella mobilförsäljning efter USA:s svartlistning..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Genombrott för Facebook på företagen – svenska säkerhetsjätten rullar ut Workplace


När Securitas skulle välja collaborationplattform blev det varken Microsofts alternativ eller Slack. I stället håller de på att rulla ut Facebooks Workplace i bolaget som totalt har 370 000 anställda..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Försäkringskassan laddar för AI-stöd till handläggarna


I höst börjar arbetet med att lära upp AI som ska stötta Försäkringskassans handläggare när de gör sina bedömningar. Men det är alltid människan som tar beslutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.