Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 19 June, 10:44

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i BrysselSkottland möter Belgien i herrarnas EM-kval i fotboll i kväll – fast för landsdelens regionala regeringschef Nicola Sturgeon är målsättningen främst att få vara kvar i Europa, snarare än att kvala in. Brexitmotståndaren Sturgeon är på plats i Bryssel i.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Bryssel, Belgien, EM, Nicola Sturgeon, Europa, Sturgeon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skotsk, framstöti , Bryssel
Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

Skottland möter Belgien i herrarnas EM-kval i fotboll i kväll – fast för landsdelens regionala regeringschef Nicola Sturgeon är målsättningen främst att få vara kvar i Europa, snarare än att kvala in. Brexitmotståndaren Sturgeon är på plats i Bryssel i.

SmålandsPosten - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

YA - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

Barometern - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

BT - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

Kristianstadsbladet - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

UNT - 11 jun 19 kl. 09:51

Skotsk framstöt i Bryssel

Skottland möter Belgien i herrarnas EM-kval i fotboll i kväll – fast för landsdelens regionala regeringschef Nicola Sturgeon är målsättningen främst att få vara kvar i Europa, snarare än att kvala in..

SvD - 20 sep 14 kl. 13:17

Lättnad i Bryssel efter skotskt nej

Det är inte bara i London som politikerna suckar lättat över att skottarna valde att stanna kvar i Storbritannien. I Bryssel fanns inget färdigt formulär för utbrytarländer, och flera europeiska regeringar bävade för att skotsk självständighet skulle väcka gamla regionstvister till liv..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Vänersborgsmordet överklagas till Hovrätten

Vänersborgs tingsrätt dömde mannen till 18 års fängelse för mord och brott mot griftefriden. Nu överklagar han domen och vill att åtalat ska ogillas. Eller åtminstone att straffet ska mildras.

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Hongkongs säkerhetschef grillad i parlamentet

Hongkongs säkerhetschef John Lee har frågats ut av ledamöter i Hongkongs parlament med anledning av polisens agerande under de omfattande protesterna den senaste tiden. Polisen har fått kritik för att ha använt överdrivet våld för att skingra demonstran.

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Forskaren som satsade på småskalig odling

Kerstin Engström startade eget litet lantbruk..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fyraåring allvarligt skadad efter hundattack

En fyraåring är allvarligt skadad efter att ha blivit attackerad av en hund utanför Tingsryd, rapporterar P4 Kronoberg. Hunden ska både ha bitit och rivit barnet, som fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har omhändertagit hunden och ägaren misstänk.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

I dag presenteras den nya kömiljarden

I dag presenterar Socialminister Lena Hallengren utformningen av den så kallade uppdaterade kömiljarden, som innebär satsningar för mer tillgänglig vård och kortare köer. Ekot erfar att satsningen innebär att regioner som lyckas korta vårdköerna mellan.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Antalet dödfödda barn ska minska i Skåne

Region Skåne har beslutat att ta fram en strategi för hur antalet dödfödda barn ska minska, rapporterar P4 Malmöhus. Förra året dog 71 skånska barn i magen, vilket är högre än riksgenomsnittet. – Det är ju orimligt att vi i Skåne ligger på en högre nivå.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kullagerjätten stuvar om i produktionen

Kullagerjätten SKF gör förändringar i sin produktionskedja för spårkullager vilket medför kostnader på 140 miljoner kronor under årets andra kvartal. Kostnaderna hänger samman med personalneddragningar i italienska Barifabriken där tillverkningen automa.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Norska kusten exploderar av småfisk

Den norska kusten kokar just nu av småfisk på flera håll, visar en video på NRK. Havsforskarna är förbryllade och säger att man får gå tillbaka till 1970-talet för att hitta något liknande. – Jag har forskat på fiskbestånd i tio år, men aldrig sett så s.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pensionärer kan få sänkt skatt

Regeringen vill sänka skatten för en miljon pensionärer från årsskiftet. Förslaget kostar enligt finansminister Magdalena Andersson (S) 4,3 miljarder kronor. Trots att pensionärsskatten sänktes vid senaste årsskiftet betalar hälften av Sveriges pensionä.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Jämställdhet i fokus på Way Out West

Spotify blir officiell partner till årets upplaga av Way Out West. I projektet står låtskrivare och producenter i centrum för att öka jämställdheten i branschen. Det går att få till en festival med hälften män och hälften kvinnor på scenen, det har Way.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.