BT > Nyheter

Tuesday, 18 June, 13:21

BT - 11 jun 19 kl. 09:52

JUST NU: Risk för kraftiga skyfall i SjuhäradSMHI meddelar att skyfall som kan översvämma både källare och vägar är på väg in över Götaland. Det finns en risk att de kraftigaste skurarna faller över Sjuhärad. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
JUST NU, Sjuhärad, SMHI, Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Riskför , kraftiga, skyfalli , Sjuhärad
SVT - 28 jun 17 kl. 18:01

Kraftiga skyfall och åska – SMHI utfärdar klass-2 varning

SMHI utfärdar en klass 2-varning för Kalmar och Öland. Det väntas komma kraftiga skyfall och mycket stor risk för översvämningar. Även Skåne, Blekinge och Gotland kan drabbas av regnovädret..

GT - 08 sep 17 kl. 12:26

Varningen: Kraftiga skyfall och åskrisk

Kraftiga skyfall och risk för åska på flera håll.Helgens väderprognos lovar ostadigt väder i hela landet.– Totalt sett kan det bli ganska stora regnmängder.

Expressen - 15 jul 16 kl. 17:13

Kraftiga skyfall över Uddevalla

På fredagseftermiddagen drabbades Uddevalla av kraftiga skyfall – en så kallad tråglinje. – Det ligger en så kallad tråglinje över er och då blir det ofta väldigt kraftiga skurar. Det verkar dock vara väldigt lokalt, säger Erik Rindeskär, meteorolog på Foreca till Bohusläningen.

Nyhetskanalen - 07 apr 12 kl. 09:38

Minst två döda i kraftiga skyfall och jordskred i Brasilien

Minst två människor dog under natten till lördagen i Rio de Janeiro i Brasilien, där kraftiga skyfall orsakade jordskred och trafikkaos. I området Teresopolis hittades en person död i spillrorna av ett hus som kollapsat under vattenmassorna, skrev tidningen Folha. Ungefär samtidigt dog en tonårspojke som träffades av ett jordskred..

SVT - 29 jun 14 kl. 03:20

Kraftiga skyfall i Paraguay

200 000 människor har evakuerats i Paraguay pga av kraftiga skyfall som orsakat översvämningar..

UT - 29 aug 14 kl. 12:17

Reningsverket klarar inte kraftiga skyfall

Vid extrema regnoväder klarar inte reningsverket i Ulricehamn att ta emot de vattenmassor som då kommer in via ledningsnätet. Resultatet blir att hushållsavfall rinner ut i Åsunden. En sådan händelse inträffade efter sommarens värmebölja, i början av augusti.

SVT - 12 jul 17 kl. 13:39

Flera döda efter kraftiga skyfall i södra Japan

28 människor har dött i tillföljd av de kraftiga skyfall som drabbat södra Japan den senaste veckan. Och ett tjugotal människor saknas fortfarande..

UT - 09 jul 18 kl. 10:13

Väder: Åska och kraftiga skyfall på ingång

Under måndagsmorgonen utfärdade SMHI en varning för att kraftiga skyfall och åska väntas till kvällen. .

GT - 04 aug 14 kl. 14:26

Nu kommer åskan – med kraftiga skyfall

Ovädret håller Västsverige i hårt grepp. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för åskoväder och skyfall – under hela måndagen. Varningen innebär en väderutveckling med vissa risker för allmänheten och risk för störningar i en del samhällsfunktioner.

BT - 28 aug 16 kl. 07:57

Varnar för kraftiga skyfall i Halland

Ett åskoväder drar in över södra Sverige i dag och det finns enligt SMHI risk för kraftiga regnskurar..

Fler nyheter från BT

BT - 4 minuter sedan

Småbarnsföräldrar drev knarkodling på vinden – så långa blir straffen

De småbarnsföräldrar som, med inspiration från tv-serien Gåsmamman, bedrev en högteknologisk knarkodling i den gemensamma bostaden utanför Borås har nu dömts till fängelse. Den osannolika historien har därmed fått ett slut..

BT - 15 minuter sedan

Uppgifter: Nygren klar för Genk

BT - 30 minuter sedan

Ullenhag kastar inte in handduken

Erik Ullenhag har inte gett upp kampen om att bli ny partiledare för Liberalerna, trots det starka stödet för Nyamko Sabuni. Han hoppas på ombuden och på stöd av det tunga Stockholmsdistriktet, som bestämmer sig i kväll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.