Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 27 June, 08:04

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 19 kl. 09:45

Stödet för EU-medlemskap ökarSvenskarna blir mer positiva till EU-medlemskapet, visar nya siffror från SCB. I maj 2019 var 61,9 procent i huvudsak positiva till att Sverige är medlem i EU. 13,3 procent var negativa och 24,7 procent saknade uppfattning. Jämfört med november 2018 har.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
EU, SCB, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stödetför , EU-medlemskap, ökar
YLE - 09 sep 17 kl. 08:39

Arméns kommendör: Det internationella samarbetet ökar

Det internationella samarbetet ökar för arméns del, säger arméns kommendör Petri Hulkko. Den närmaste partnern är Sverige, med vilken man gjort upp en noggrann plan om övningssamarbete de kommande åren. Ett gemensamt mål är att utöka storleken på trupperna som deltar i det andra landets övningar ända upp till en bataljons storlek, säger generalmajor Hulkko Övningen Aurora 17 börjar i Sverige nästa vecka och i den deltar den internationella beredskapstruppen från Björneborgs brigad, arméns transporthelikoptrar och stabsofficerare.

SR - 28 aug 13 kl. 16:48

Brittiska säkerhetsrådet förespråkar insats mot Syrien

Den brittiska regeringens nationella säkerhetsråd förespråkar en militär insats mot Syrien. Det meddelade Den brittiske premiärministern David Cameron sent i eftermiddag..

Nya Wermlands Tidningen - 09 jul 18 kl. 17:00

Det illegala tobaken ökar

Försäljningen av illegal tobak ökar i Dalsland. Det berättar Yvonne Pettersson som är alkoholhandläggare för Dalslandskommunerna..

Dalarnas tidningar - 07 nov 13 kl. 08:15

"Arla är störst men hos oss är det Gefleortens som ökar"

FALUN Gefleortens ökar mest på City Gross i Falun. – Dalamjölken efterfrågas hela tiden av kunderna, säger Kerstin Persson, mejeriansvarig i butiken..

DI - 25 okt 17 kl. 10:36

Entreprenören: ”Intresset från det privata riskkapitalet ökar"

Inom energisektorn har entreprenörerna länge slagits hårt om att attrahera det begränsade utbudet av riskkapital. Men på senare tid har branschen sett en ljusning i investeringsvilja. Det säger startupbolaget Meva Energys vd Niclas Davidsson..

DI - 04 maj 19 kl. 15:07

Trafikborgarrådet: Då utökar vi miljözonerna i Stockholm

Trafikkontoret listade i sin rapport flera nackdelar med att införa strängare miljözoner i Stockholm. Men trafikborgarrådet Daniel Helldén valde trots det att säga ja till en utökad miljözon i innerstaden. ”Jag lyssnar på experterna och har läst rapporterna”, säger Daniel Helldén i Ekots lördagsintervju..

YLE - 03 feb 15 kl. 19:16

EVA-undersökning: Stöd för Natomedlemskap ökar

Finland borde ha gått med i Nato för 25 år sedan, men nu ska vi inte gå med. Det sade statsminister Alexander Stubb (Saml.) under Näringslivets delegation EVA:s statsministerdiskussion på tisdagen.

Blekinge Läns tidning - 11 jun 19 kl. 09:45

Stödet för EU-medlemskap ökar

BT - 11 jun 19 kl. 09:45

Stödet för EU-medlemskap ökar

Sydöstran - 11 jun 19 kl. 09:45

Stödet för EU-medlemskap ökar

Sydsvenskan - 11 jun 19 kl. 09:45

Stödet för EU-medlemskap ökar

Svenskarna blir mer positiva till EU-medlemskapet, visar nya siffror från SCB. I maj 2019 var 61,9 procent i huvudsak positiva till att Sverige är medlem i EU. 13,3 procent var negativa och 24,7 procent saknade uppfattning.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Drömmål av Rooney – från egen planhalva

Han har gjort det förr – och nu har han gjort det igen. Wayne Rooney visade natten till torsdagen, svensk tid, att hans högerfot fortfarande är av högsta klass. I mötet mellan engelsmannens DC United och Orlando City slog 33-åringen till med ett drömmål.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

G2-middag i fokus på G20-möte

Handelskriget mellan USA och Kina överskuggar det mesta när världspolitikens tungviktare samlas på G20-toppmöte i Japan på fredag och lördag. Medialt är nästan allt fokus på lördagens planerade G2-middag mellan Kinas ledare Xi Jinping och USA:s presiden.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skanska får stor tilläggsorder i USA

Byggföretaget Skanska har fått en tilläggsorder som gäller förbättringar på ett företagscampus i västra USA. Ordern utförs i ett samriskbolag med Balfour Betty. Det totala värdet på ordern uppges vara 171 miljoner dollar, varav Skanskas del utgör 85,5 m.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Madonna protesterar i blodig video

I en ny musikvideo regisserad av Jonas Åkerlund tar Madonna ställning mot vapenvåldet i USA. Musikvideon inleds med en varning för starkt innehåll. Sedan får man följa ett brutalt händelseförlopp inifrån en nattklubb, där dansande människor skjuts ihjäl.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Villa i brand utanför Klippan

En villabrand utbröt tidigt på torsdagsmorgonen utanför Östra Ljungby i Klippans kommun. Vid 07-tiden pågick fortfarande släckningsarbetet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Brist på verksamt HPV-vaccin

Efterfrågan på HPV-vaccinet, som är effektivt mot infektioner, könsvårtor och farliga cellförändringar, är så stor att det råder brist på läkemedlet, rapporterar Sveriges Radio. – Efterfrågan på vacciner har stigit väldigt fort i stora delar av världen,.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

När är förre EVS-tränarens nya uppdrag

Per-Erik Dalqvist lämnar elitserien för sitt nygamla jobb..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

HIF-talangens nya chans: "En boost"

19-åringen om att ta mer plats i A-laget, tvillingbrorsans provspel och framtiden..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minnesord om Joachim Lentz

Civilingenjören och lektorn Joachim Lentz har avlidit, 89 år gammal..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minnesord om Bengt Lindskog

Bengt Lindskog, Helsingborg, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 79 år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.