Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 June, 14:02

Expressen - 11 jun 19 kl. 09:45

JUST NU: Kraftigt regn väntar i västKraftiga regnmängder, vindar och åska väntar i Västsverige under tisdagen. SMHI har under förmiddagen varslat om regn upp till 35 millimeter på flera håll. Risken är att källare, vattendrag och vägar blir översvämmade. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Västsverige, SMHI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Kraftigt, regn, väntari , väst
Expressen - 07 sep 14 kl. 14:12

SMHI klass 1-varnar – åska och kraftigt regn

Det såg ut som att värmen var tillbaka – men på söndagen utfärdade SMHI en klass 1-varning över Göteborg, Bohuslän och delar av Västra Götaland. Nu väntar kraftigt regn med inslag av åska. – Det är alltid farligt med varmluft, så man ska inte vara för kaxig nu, säger Johan Groth, meteorolog på Storm..

Expressen - 09 jul 18 kl. 06:02

Kraftigt regn hotar nya räddningsinsatsen

Fyra pojkar har räddats ur grottan i Thailand.Men åtta är kvar och väntar på hjälp från myndigheterna – något som kan dröja längre än väntat.Kraftigt regn hotar räddningsinsatsen som var tänkt att inledas på nytt under måndagen, skriver CNN..

Barometern - 15 jun 16 kl. 17:06

SMHI: Kraftigt regn väntas till helgen

Efter en ovanligt torr period väntar nu en blöt helg. På fredag och lördag visar SMHI:s prognos närmare 45 millimeter regn. Nästan lika mycket som har kommit under hela maj och juni..

Expressen - 18 sep 17 kl. 11:52

Mer regn väntar under veckan i södra Sverige

Söndagen bjöd på ett minst sagt kraftigt regnoväder över Skåne.SMHI:s klass 1-varning ligger kvar under måndagen och enligt meteorologen blir det fortsatt blött i södra Sverige.– På tisdagsdygnet kommer det ner ett förstärkt regn och drar sakta ut över Götaland, framför allt i Kronoberg och delar av inre Halland, säger Johan Groth, meteorolog på Storm.

DN - 30 jul 18 kl. 18:08

Extremväder väntar – höga temperaturer och kraftigt regn

Mer regn och åskskurar väntas och enligt SMHI är det risk för fortsatt stora regnmängder i sydöstra Sverige. Trots det består brandrisken i stort sett hela landet..

DN - 16 jun 16 kl. 09:13

Mer regn väntar efter regnovädret


Nordvästra Skåne drabbades hårt av ett kraftigt regnoväder i går – dels översvämmades Bjuvs kommunhus och i Hyllinge stod ett par större köpmarknader under vatten. I dag fortsätter ovädret..

Skånskan - 04 sep 16 kl. 18:03

Risk för kraftigt regn under kvällen

Väder Ett område med kraftiga skurar passerar Danmark och Tyskland under söndag eftermiddag och kväll. Enligt Marcus Sjöstedt, meteorolog på SMHI,  är det svårt att säga exakt hur regnet kommer att drabba Skåne.
– Vi har under större delen av dagen berörts av skurar i Skåne men de riktigt intensiva åskskurarna befinner sig mer västerut i Danmark.

BT - 19 okt 14 kl. 19:37

Översvämning i syd - mer regn väntar

Stora regnmängder ställde till problem på många vägar i Skåne och Blekinge på söndagen. Två vägar fick stängas av på grund av översvämmade vägbanor. Vattenansamlingar ställde till det på flera håll, och enligt Skånepolisen fastnade bland annat en bil under en vattenfylld viadukt i Arlöv.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 15 kl. 11:43

Sol och regn väntar under HX

Det ser ut att vara en ganska solig stadsfest som väntar helsingborgarna. Men ha paraplyet nära till hands. .

SVT - 12 sep 13 kl. 13:22

Geneve just nu: Alla väntar på Lavrov

Världspressen samlas nu på hotell Intercontinental i Geneve, och det är Rysslands utrikesminister Lavrov alla väntar på. USA:s John Kerry har redan checkat in, berättar SVT:s Christoffer Wendick som bevakar toppmötet på plats..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Gäst vill sova över efter festen – knivmördades

Sent på natten och festgästen ville övernatta.Då såg en av värdarna rött – och mördade honom, enligt polisutredningen.Nu åtalas mannen för mord och grov misshandel..

Expressen - 30 minuter sedan

Europas äldsta kvinna död – blev 116 år gammal

Europas äldsta kvinna, italienskan Maria Giuseppa Robucci, har dött 116 år gammal. Receptet för att nå den höga åldern: Gud, hälsosam mat och ingen alkohol..

Expressen - 45 minuter sedan

Död person hittad – kan vara Lucas, 19

En död person har hittats vid vattnet i Strömsund. Polisen tror att det är 19-årige Lucas Löfström som försvann i september 2018.– Är det han så vi ett avslut, säger Lucas mamma..

Expressen - 45 minuter sedan

Försvarets renoverade ubåt sjösätts i Blekinge

Nästan på dagen ett år efter att HMS Gotland sjösattes i Karlskrona togs HMS Uppland i bruk.Ubåten har genomgått en så kallad halvtidsmodifiering – rustats upp med modernare teknik. Bland annat förlängdes ubåten med två meter.

Expressen - 1 timme sedan

Fyra personer åtalas för nedskjutna planet MH17

Fyra personer kommer att ställas inför rätta – misstänkta för att ha varit inblandade i att passagerarplanet MH17 sköts ned över Ukraina 2014.298 personer dog i dådet..

Expressen - 1 timme sedan

Berusad kommunchef tafsade och hetsade mot muslimer

Chefen tog med sig de anställda på ”kick-off” då gruppen skulle svetsas samman och ha det trevligt.Men under festen blev den manlige chefen berusad och tafsade på kvinnliga kolleger och uttryckte hat mot muslimer, enligt SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Störningar i Tele 2:s nät – för tredje dagen i rad

Tele 2 har återigen problem med störningar i sitt mobilnät. För många kunder går det inte att ringa eller ta emot samtal.Anledningen är åtgärder som genomförs efter driftstörningarna i måndags och tisdags.

Expressen - 1 timme sedan

Övning ska avskräcka Putin att anfalla Sverige

När 12 000 män och kvinnor från 18 länder deltar i Baltops 2019 och ska försvara Skåne mot en angripare handlar det inte bara om att avskräcka Vladimir Putins Ryssland. Efter att ryskt bombflyg övat att fälla taktiska kärnvapen mot mål i Sverige och svenska riksdagspolitiker blivit alltmer oroade av Putin kan det betyda något annat.– Det lugnar nerver, säger viceamiral Andrew Lewis, chef amerikanska 2:a flottan..

Expressen - 1 timme sedan

Tre bilar i krock - skadeläget oklart

Tre personbilar har varit inblandade i en trafikolycka vid en avfart på Dalbyvägen.Polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen.Skadeläget är inledningsvis oklart..

Expressen - 1 timme sedan

1,6 miljarder ske ge kortare vårdköer

I dag presenterar socialminister Lena Hallengren utformningen av den så kallade uppdaterade kömiljarden, som innebär satsningar för mer tillgänglig vård och kortare köer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.