DN > Utrikes

Sunday, 16 June, 19:48

DN - 11 jun 19 kl. 09:47

Här är det tuffast för småföretagarnaKonjunkturen har försvagats för landets småföretag det senaste året. Allra värst är situationen i Västmanlands, Västernorrlands och Värmlands län, enligt Småföretagsbarometern..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Västmanlands, Värmlands, Småföretagsbarometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är det tuffastför , småföretagarna

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Jack Werner: Medier är gubbar som skäller på dagens ungdom

Rapporteringen av ”opassande selfies” i Tjernobyl är ytterligare ett exempel på hur journalistiken framstår som hopplöst okunnig för en yngre, digitaliserad publik. .

DN - 1 timme sedan

Brand i villa – kvinna avliden

En brand bröt ut i en villa i Nora kommun på söndagseftermiddagen. En kvinna hittades i huset och fördes till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda..

DN - 1 timme sedan

”Finns saker att förbättra när det gäller både flärd och folklighet”

Hästfesten började i regn, och avslutades i solsken. I fem dagar har några av världens bästa ryttare och hästar tävlat på anrika Stockholms stadion. Här kommer en slutrapport:.

DN - 4 timmar sedan

Suzanne Reuter får årets Karamelodiktstipendium

Den folkkära skådespelaren Suzanne Reuter är årets mottagare av Karamelodiktstipendiet. Hon prisas för sin meriterande bredd och höjd som skådespelare och komedienn..

DN - 5 timmar sedan

Två förändringar i VM-elvan mot Thailand – så startar Sverige

NICE. Förbundskapten Peter Gerhardsson gör två förändringar i den svenska startelvan mot Thailand i VM. Anfallarna Stina Blackstenius och Sofia Jakobsson får börja på bänken.

DN - 6 timmar sedan

Massivt strömavbrott i Sydamerika

Både Argentina och Uruguay är utan ström efter ett omfattande strömavbrott på söndagen. Sammanlagt rör det sig om 48 miljoner människor som drabbats..

DN - 7 timmar sedan

Stökigt presidentval i Guatemala

Guatemalanerna röstar under söndagen i landets presidentval efter en kaotisk valrörelse där diskussionerna om gängkriminalitet, fattigdom och migrationen till USA har dominerat..

DN - 7 timmar sedan

Segerreceptet: ”Måste definitivt utnyttja det”

Sveriges lagkapten Caroline Seger ser fasta situationer som en väldigt viktig ingrediens i segerreceptet mot Thailand, men känner inte att det måste bli målkalas. – Det viktigaste är att vinna matchen, sedan hur vi gör det… det får vi se, sa hon på lördagens presskonferens..

DN - 9 timmar sedan

Mässlingsutbrottet i USA: Ovaccinerade elever portas från skolor och sommarläger

Myndigheterna i USA tar till allt mer drastiska metoder för att kväsa det pågående utbrottet av mässling, med hittills över 1.000 sjukdomsfall i landet. I New York togs på torsdagen möjligheten att neka vaccinering av religiösa skäl bort.

DN - 10 timmar sedan

Tusentals protesterar i Hongkong

Ett omstritt lagförslag om utlämningar till Fastlandskina har lagts på is, men den folkliga vreden i Hongkong har inte lagt sig. Svartklädda demonstranter i tusental har samlats i Victoria park i centrala Hongkong..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.